357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Of ya herşeyi zorlaştırmaları şart mı taksın işte ne olucak sanki ne kadar vicdansız insanlar var ya adam hasta olsa umrunda olmayacak Kuzum bizim askerlik çok zor geçiyor gibi he ne dersın
Of eet ya ne kdr vicdansız komutan var dedim daha konuşma küfretçem yoksa dedi sinirlenmişti,hep kendilerini düşnüyo köpek komutanlar pislikler. Evet kuzum valla çok geçiyor inşallaaaah usta birliklerinde rahat edeerler hep dua ediyorum dualarımda btn yarenlere sabır askerlerinize de ediyorum,ustası açıklanmayanlara da dua ediyoruö yakın iyi yer olsun diye..

eveeet tatlim guclu olmaliyiiiiz, enerjik olmaliyiiiiz.. bu aksam erken yatiyim dedigin gibi bi guzel dinleneyim yarina bomba gibi uyanayiim uyim uyanayim uyim uyanayim uyim uyanayim sevdigime kavusayiiiim:)

Ayy hiç sorma canım bende bu pazar uyudum 12 ye kadar bugün erken kalkınca feleğim şaştı
İşte pazar günü öğlene kadar uyuyup pazartesi erkenden ayağa dikilmek çoook zor
Ne vicdansız bu komutanlar ya yazık değil mi askerlerimize

ya nsıl bir şeydir ya sanki kapalı cezaevi ..bu kadar bzizim canlarımıza yoğunluk sağlıyorlar kendi çoluk çocukları aynı şartlardamı yaparlar ..
Düşüncesizler yaaa valla,insan anlayış gösteesin ailesini sevdiğini bırakıp geliyolarr zordalar insanlık yapalım ama nerdeeeeee

Düşüncesizler yaaa valla,insan anlayış gösteesin ailesini sevdiğini bırakıp geliyolarr zordalar insanlık yapalım ama nerdeeeeee

valla çok sinirlendim şimdi .... bu ne davranış daha saygılı daha hoşgörülü davranmaları lazım bizim canlarımıza terbiyesizler ya ..biz burda anneleri babaları sevdikleri davranmıyor sille vurmuyor onlar orda keyfine gmöremi davrancak ..off y OFFF

yatıp kalkıp dua ediyorum... vardır bunda da bi hayır diorum her zamn ama bazen öyle anlar oluyor ki ... insan ne düşüneceğini ne yapacağını şaşırıyor

canim benim erkek arkadasimin aileside cok tutucu. babasi kapanmazsa evlenemezsiniz diyor annesiyle daha tanismadim ama bi arkadasinin nisaninda uzaktan gordu beni sifir kollu elbise giyiyordum guzel kiz ama kapali giyinsin demis yani bende ayni senin gibiyim daha tanismadan on yargilari var onlarinda bana karşı. ne yazikki hersey gonlumuzce olmuyor ama ben kendime dert etmiyorum pek fazla erkek arkadasim arkamda durursa onlarin yapabilecegi bisey olmaz diye dusunuyorum yapcak biseyim de yok ztn onlar icin kapanacak degilim sende inancini degistirecek degilsin... boyle kabullenmek zorundalar

Kendi evlatları olsa canları yanar ama askerlere kötülük olsun işte,biz onlar üzülüp dertlenmesinler diye neler yapıyoruz,bgn askerim kulaklarım kabardı diyince içimden bişey koptu canımdan can gitti resmen

Allah ikinizede kolaylık versin tatlım çok zor ya .. hem üzücü hem sinir bozucu ..hangi devirde yaşıyorsak ..insanların birbirinin düşüncelerine katılmasalar bile saygı duymaları gerekir... Herkes bir olamaz ya şu hayatta ... herşey kapalılık açıklıkla da olmuyor ... ne açık insanlar var da kapalılardan daha dinine düşkün... insanın içini kimse dış görünüşünden bilemez

volkanın bana söylediği öyle yada böyle er yada geç mutlaka kabullencekler , belki ilk aşamada tatsızlık olcak ama emin ol ailenin içine girince durum çok farklı olcak , bu günler unutulcak diyor... belki öyle olcak belki daha kötü olcak bilmiyorum ama bize bu acıları çektiriyorlar ne diyimki ...

Ah biraz insaflı olsalar keşke ... tamam çalıştırsınlar istedikleri kadarda bu devirde imkan varkende yok yere donmalarının ne gereği varki..

kuzum aslına bakılınca inan hiç bi fark yok arada .. ben nasılsam volkanın kız kardeşide öyle yada abim nasılsa volkanda öyle ...bunlar neye göre yargılayıpta böle bi tutum sergiliyorlar aklım almıyor

İşte önyargı canım ... ne kadar zaman modernleşti desek de bazı çevreler tutumlarını sürdürüyorlar ne yazıkki...

canım yanlis anlama ama "aleviye kiz verilmez ama aleviden kiz alinir " derler hatta. bu dusunceyide tabi ki savunmuyorum ama bu konuda sana dha toleransli olmalari lazim ve olacaktirlarda inaniyorum. suan sadece sanslarini deniyolar er yada gec kabullenicekler :)

inş. dedğin gibi olur canım

Kastamonu yarenleri bugun askerlerinizden telefon aldiniz mi?? Bu saat oldu sevgilim aramadi daha
şimdi konuştum atış yapmışlar , koğuşlara almışlar yemek saatine kadar çıkmak yasakmış.. daha atışa devam edenler varmış , bitirenleri içeri almışlar sadece ... seninki yaptıysa artık koğuştadır yemek saatine kadar zor arar ama yapmadıysa , koğuşa geçerken mutlaka arar merak etme

benim erkek arkadasimda direk biraksaniza ne kapalilar var neler ceviriyolar ben onu boyle sevdim ve memnunum nasil davranmasi gerektigini bilen biri demis direk ztn. ben cok ciddiye almiyorum acikcasi gozdagi veriyolar bence:)

benim erkek arkadasimda direk biraksaniza ne kapalilar var neler ceviriyolar ben onu boyle sevdim ve memnunum nasil davranmasi gerektigini bilen biri demis direk ztn. ben cok ciddiye almiyorum acikcasi gozdagi veriyolar bence:)
Aferin sevgiline çok takdir ettim gerçekten nasılda senin arkanda durmuş

Allah razı olsun senden kuzum et bol bol sağolasın bende ediyorum duamı esirgemiyorum kimseden usta birlikleri herkesin yakın olur inş. :):)
Evet bence de benimki de öyle hemen sinirlenmez ama onun da sınırını zorlamışlardır sinirlenir kendini üzer stresten hasta olmazsa iyidir çok zor kuzum ya çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…