- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Of eet ya ne kdr vicdansız komutan var dedim daha konuşma küfretçem yoksa dedi sinirlenmişti,hep kendilerini düşnüyo köpek komutanlar pislikler. Evet kuzum valla çok geçiyor inşallaaaah usta birliklerinde rahat edeerler hep dua ediyorum dualarımda btn yarenlere sabır askerlerinize de ediyorum,ustası açıklanmayanlara da dua ediyoruö yakın iyi yer olsun diye..Of ya herşeyi zorlaştırmaları şart mıtaksın işte ne olucak sanki ne kadar vicdansız insanlar var ya adam hasta olsa umrunda olmayacak Kuzum bizim askerlik çok zor geçiyor gibi he ne dersın
eveeet tatlim guclu olmaliyiiiiz, enerjik olmaliyiiiiz.. bu aksam erken yatiyim dedigin gibi bi guzel dinleneyim yarina bomba gibi uyanayiimuyim uyanayim uyim uyanayim uyim uyanayim sevdigime kavusayiiiim:)
İşte pazar günü öğlene kadar uyuyup pazartesi erkenden ayağa dikilmek çoook zorAyy hiç sorma canım bende bu pazar uyudum 12 ye kadar bugün erken kalkınca feleğim şaştı
Ne vicdansız bu komutanlar ya yazık değil mi askerlerimizeAskerim aradı şimdi konuştuk sabh yürüyüş yapmışlar şimdi de bırakmışlar koyun gibi koydular bi yere kaybolmayalım diye dedi çok soğuk kulaklarım kabardı soğuktan dedim eldiven şapka yok mu dedim var ama yasak hava -6 ya düşmeden takamıyoruz diğerleri takıyo ama biz takamıyoruz bizim bölük komtanımjz var dedi. Çok konuşamadık sigara molasına çıkıyoruz şmdi hemen çıkayım dedi öyle kapattık ..
Biz onları gözümüzden sakınıyoruz bebek gibi bakıyoruz şu yaptıklarına bakya nsıl bir şeydir ya sanki kapalı cezaevi ..bu kadar bzizim canlarımıza yoğunluk sağlıyorlar kendi çoluk çocukları aynı şartlardamı yaparlar ..
Düşüncesizler yaaa valla,insan anlayış gösteesin ailesini sevdiğini bırakıp geliyolarr zordalar insanlık yapalım ama nerdeeeeeeya nsıl bir şeydir ya sanki kapalı cezaevi ..bu kadar bzizim canlarımıza yoğunluk sağlıyorlar kendi çoluk çocukları aynı şartlardamı yaparlar ..
Düşüncesizler yaaa valla,insan anlayış gösteesin ailesini sevdiğini bırakıp geliyolarr zordalar insanlık yapalım ama nerdeeeeee
yatıp kalkıp dua ediyorum... vardır bunda da bi hayır diorum her zamn ama bazen öyle anlar oluyor ki ... insan ne düşüneceğini ne yapacağını şaşırıyor
Kendi evlatları olsa canları yanar ama askerlere kötülük olsun işte,biz onlar üzülüp dertlenmesinler diye neler yapıyoruz,bgn askerim kulaklarım kabardı diyince içimden bişey koptu canımdan can gitti resmenvalla çok sinirlendim şimdi .... bu ne davranış daha saygılı daha hoşgörülü davranmaları lazım bizim canlarımıza terbiyesizler ya ..biz burda anneleri babaları sevdikleri davranmıyor sille vurmuyor onlar orda keyfine gmöremi davrancak ..off y OFFF
Allah ikinizede kolaylık versin tatlım çok zor ya .. hem üzücü hem sinir bozucu ..hangi devirde yaşıyorsak ..insanların birbirinin düşüncelerine katılmasalar bile saygı duymaları gerekir... Herkes bir olamaz ya şu hayatta ... herşey kapalılık açıklıkla da olmuyor ... ne açık insanlar var da kapalılardan daha dinine düşkün... insanın içini kimse dış görünüşünden bilemezcanim benim erkek arkadasimin aileside cok tutucu. babasi kapanmazsa evlenemezsiniz diyor annesiyle daha tanismadim ama bi arkadasinin nisaninda uzaktan gordu beni sifir kollu elbise giyiyordum guzel kiz ama kapali giyinsin demis yani bende ayni senin gibiyim daha tanismadan on yargilari var onlarinda bana karşı. ne yazikki hersey gonlumuzce olmuyorama ben kendime dert etmiyorum pek fazla erkek arkadasim arkamda durursa onlarin yapabilecegi bisey olmaz diye dusunuyorum yapcak biseyim de yok ztn onlar icin kapanacak degilim sende inancini degistirecek degilsin... boyle kabullenmek zorundalar
volkanın bana söylediği öyle yada böyle er yada geç mutlaka kabullencekler , belki ilk aşamada tatsızlık olcak ama emin ol ailenin içine girince durum çok farklı olcak , bu günler unutulcak diyor... belki öyle olcak belki daha kötü olcak bilmiyorum ama bize bu acıları çektiriyorlar ne diyimki ...canim benim erkek arkadasimin aileside cok tutucu. babasi kapanmazsa evlenemezsiniz diyor annesiyle daha tanismadim ama bi arkadasinin nisaninda uzaktan gordu beni sifir kollu elbise giyiyordum guzel kiz ama kapali giyinsin demis yani bende ayni senin gibiyim daha tanismadan on yargilari var onlarinda bana karşı. ne yazikki hersey gonlumuzce olmuyorama ben kendime dert etmiyorum pek fazla erkek arkadasim arkamda durursa onlarin yapabilecegi bisey olmaz diye dusunuyorum yapcak biseyim de yok ztn onlar icin kapanacak degilim sende inancini degistirecek degilsin... boyle kabullenmek zorundalar
Ah biraz insaflı olsalar keşke ... tamam çalıştırsınlar istedikleri kadarda bu devirde imkan varkende yok yere donmalarının ne gereği varki..Askerim aradı şimdi konuştuk sabh yürüyüş yapmışlar şimdi de bırakmışlar koyun gibi koydular bi yere kaybolmayalım diye dedi çok soğuk kulaklarım kabardı soğuktan dedim eldiven şapka yok mu dedim var ama yasak hava -6 ya düşmeden takamıyoruz diğerleri takıyo ama biz takamıyoruz bizim bölük komtanımjz var dedi. Çok konuşamadık sigara molasına çıkıyoruz şmdi hemen çıkayım dedi öyle kapattık ..
kuzum aslına bakılınca inan hiç bi fark yok arada .. ben nasılsam volkanın kız kardeşide öyle yada abim nasılsa volkanda öyle ...bunlar neye göre yargılayıpta böle bi tutum sergiliyorlar aklım almıyorAllah ikinizede kolaylık versin tatlım çok zor ya .. hem üzücü hem sinir bozucu ..hangi devirde yaşıyorsak ..insanların birbirinin düşüncelerine katılmasalar bile saygı duymaları gerekir... Herkes bir olamaz ya şu hayatta ... herşey kapalılık açıklıkla da olmuyor ... ne açık insanlar var da kapalılardan daha dinine düşkün... insanın içini kimse dış görünüşünden bilemez
İşte önyargı canım ... ne kadar zaman modernleşti desek de bazı çevreler tutumlarını sürdürüyorlar ne yazıkki...kuzum aslına bakılınca inan hiç bi fark yok arada .. ben nasılsam volkanın kız kardeşide öyle yada abim nasılsa volkanda öyle ...bunlar neye göre yargılayıpta böle bi tutum sergiliyorlar aklım almıyor
volkanın bana söylediği öyle yada böyle er yada geç mutlaka kabullencekler , belki ilk aşamada tatsızlık olcak ama emin ol ailenin içine girince durum çok farklı olcak , bu günler unutulcak diyor... belki öyle olcak belki daha kötü olcak bilmiyorum ama bize bu acıları çektiriyorlar ne diyimki ...
inş. dedğin gibi olur canımcanım yanlis anlama ama "aleviye kiz verilmez ama aleviden kiz alinir " derler hatta. bu dusunceyide tabi ki savunmuyorum ama bu konuda sana dha toleransli olmalari lazim ve olacaktirlarda inaniyorum. suan sadece sanslarini deniyolar er yada gec kabullenicekler :)
şimdi konuştum atış yapmışlar , koğuşlara almışlar yemek saatine kadar çıkmak yasakmış.. daha atışa devam edenler varmış , bitirenleri içeri almışlar sadece ... seninki yaptıysa artık koğuştadır yemek saatine kadar zor arar ama yapmadıysa , koğuşa geçerken mutlaka arar merak etmeKastamonu yarenleri bugun askerlerinizden telefon aldiniz mi?? Bu saat oldu sevgilim aramadi daha
Allah ikinizede kolaylık versin tatlım çok zor ya .. hem üzücü hem sinir bozucu ..hangi devirde yaşıyorsak ..insanların birbirinin düşüncelerine katılmasalar bile saygı duymaları gerekir... Herkes bir olamaz ya şu hayatta ... herşey kapalılık açıklıkla da olmuyor ... ne açık insanlar var da kapalılardan daha dinine düşkün... insanın içini kimse dış görünüşünden bilemez
Aferin sevgiline çok takdir ettim gerçekten nasılda senin arkanda durmuşbenim erkek arkadasimda direk biraksaniza ne kapalilar var neler ceviriyolar ben onu boyle sevdim ve memnunum nasil davranmasi gerektigini bilen biri demis direk ztn. ben cok ciddiye almiyorum acikcasi gozdagi veriyolar bence:)
Of eet ya ne kdr vicdansız komutan var dedim daha konuşma küfretçem yoksa dedi sinirlenmişti,hep kendilerini düşnüyo köpek komutanlar pislikler. Evet kuzum valla çok geçiyor inşallaaaah usta birliklerinde rahat edeerler hep dua ediyorum dualarımda btn yarenlere sabır askerlerinize de ediyorum,ustası açıklanmayanlara da dua ediyoruö yakın iyi yer olsun diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?