- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Canımm hoşgeldinn iyi çok şükür sen nasılsınnn :)Kızlar ben geldim :) Nasılsıniz :)
Hoş geldin canım naberKızlar ben geldim :) Nasılsıniz :)
Canımm hoşgeldinn iyi çok şükür sen nasılsınnn :)
Hoş geldin canım naber
hoşgelidn canım
Canim benim hosbuldum bende iyiyim şükür cuma günü askerime kavusuyorum heyecan var :) sen ne yapıyorsun askerin nasıl :)
Canim benim hosbuldum :) iyiyim çok şükür sen nasılsın :)
Hosbuldum kuzum :)
Benimki de tutturmuş yemin törenine gelmeyin boşuna soğukta beklemeyin diye. Neymiş efendim o yemin törenine çıkmayacakmış biz gitmeyecekmişiz dayısında bekleyecekmişiz o işi bitince arayacakmış babası gidip getirecekmiş. Zaten törenden önce ancak 10 dk görebilirmişiz. 10 dk görürsünüz dedi ya bende film koptu zaten. Koooooskoca 10 dk görebileceğim sevdiğimi ya yemişim karı buzuEVET KIZLAR BUGÜNÜDÜ BİTİRDİK yemin törenine gidecekler için 3 günümüz kaldı ..:)
Ohhh ne güzel söyledinnn öğretmenler günün kutlu olsunn canım benimmmBaşöğretmenimiz Mustafa Kemal başta olmak üzere, onun ışığında yürüyen tüm öğretmenlerimizin ve ayrıca benimdeöğretmenler gününü kutlarım
Bende öyleyim canım cuma gelsinde askerime kavuşayım diye bekliyorum keyfim yerinde çok şükürrrr
Herkez öyle aslında bütün yarenler cuma gününü bekliyoruzzz
nasıl gidiyor arıyor mu seninki tatlım
Ooohh süper canım ya :)Evet kuzum bugün öğlen 20 dk konuştuk meselasizin nasıl ? Usta yeri belli oldu mu
Görüşürüz tatlımmm bende çıkıyorummm eve geçicem kendinize iyi bakın öpüldünüzzben kaçar vkızlar öpüyorum sizi kocaman :)
Görüşürüz canımmben kaçar vkızlar öpüyorum sizi kocaman :)
Ooohh süper canım ya :)
Yok bizim ki ocakta belli olucak canım bekliyoruzzzz :) sizin belli oldu mu
Aferin sevgiline çok takdir ettim gerçekten nasılda senin arkanda durmuş
teşekkürler fıstıgımmOhhh ne güzel söyledinnn öğretmenler günün kutlu olsunn canım benimmm
aa sen öğretmen miydin nidakuşteşekkürler fıstıgımm
Evet bebişim Anaokulu öğretmeniyim ama şuanda çalışmıyorum o ayrıaa sen öğretmen miydin nidakuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?