357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

selam kızlar birkaç gündür giremedim kusura bakmayın..
ne yaptınız canım ya ben geçen gün katılamadım konuşmaya ama sonradan okudum çok üzüldüm inan arada bu kadar mesafe varken böyle sorunlar olması insanı çok yıpratır umarım halletmişsinizdir ya

halledemedik canım ya o beni anlamamakta ısrarcı. bana güvenmiyorsun diye tutturdu.

ya çok zor canım nasıl kafanı dinliceksin ki kafanda bir sürü soru varken
off hiç bilmiyorum cuma çok kötü oldum hemen arkadaşıma gittim haftasonu boyunca arkadaşımdaydım bugünde ailemin yanına geldim. olmadı daha bu durum uzarsa ve aynı kafayı yaşarsa istanbula gidip yüzyüze konuşmayı hatasını anlatmaya gidicem ona göre de napılacaksa yapılır.. telefonumda aramadığını gördükçe moralim bozuluyor umudumu kaybediyorum

ne zaman konuştunuz ki en son ne diye kapattınnız yani telefonu

Canım hepimiz merak ettik günlerdir seni.. Sn nasılsın ? Neden anlamamak için ısrar ediyo ki yaa inşallah düzelirsiniz canım dua et bol bol..

Canım hepimiz merak ettik günlerdir seni.. Sn nasılsın ? Neden anlamamak için ısrar ediyo ki yaa inşallah düzelirsiniz canım dua et bol bol..
iyi olmaya çalışıyorum canım düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil.. yok seni eşim olarak düşünüyordum nasip kısmet değilmiş. bana guvenin eksik diyorum ya o kızları silicen ya beni diyor o kızlardan bir kötülük görmedim silmicem.

Canım ben de daha yeni okudum olanları ama erkekler maalesef bazı şeyleri göremiyor. Çok pişman olacak bence ama inşallah geç kalmaz bazı şeyler için.

Gerçekten görmek istemiyo bir şeyleri ama yazık yani verdiğin emeğe ilişkine özenine olmaz ki bu böyle,sevgilin de çok büyük suç var inşallah hatasını suçunu anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…