ayyy olsunn kuzum seninde öğretmenler günün kutlu olsun o zamanEvet bebişim Anaokulu öğretmeniyim ama şuanda çalışmıyorum o ayrı
Saol gülümmmayyy olsunn kuzum seninde öğretmenler günün kutlu olsun o zaman
ne yaptınız canım ya ben geçen gün katılamadım konuşmaya ama sonradan okudum çok üzüldüm inan arada bu kadar mesafe varken böyle sorunlar olması insanı çok yıpratırselam kızlar birkaç gündür giremedim kusura bakmayın..
halledemedik canım ya o beni anlamamakta ısrarcı. bana güvenmiyorsun diye tutturdu.ne yaptınız canım ya ben geçen gün katılamadım konuşmaya ama sonradan okudum çok üzüldüm inan arada bu kadar mesafe varken böyle sorunlar olması insanı çok yıpratırumarım halletmişsinizdir ya
ah ahh onlar bi gelsin de bugünlerin acısı çıkacak çıkacakSaol gülümmmPek kutlu olmadı bugun evden dısarı cıkmadım aşkım olsaydı yemege cıkarırdı ki
bu konunun güvenle alakalı olmadığını anlaması lazım aslındahalledemedik canım ya o beni anlamamakta ısrarcı. bana güvenmiyorsun diye tutturdu.
Çıkacak evet kuzum yapamadıgımız herseyi doya doya tadını cıkarta cıkarta yapcasssah ahh onlar bi gelsin de bugünlerin acısı çıkacak çıkacak
anlamamakta ısrar ediyor. Ailene söyleme ayrıldığımızı kafa dinle bende dinleyim dedi bilmiyor ki zaman geçtikçe ben daha çok soğuyorumbu konunun güvenle alakalı olmadığını anlaması lazım aslında
ya çok zor canım nasıl kafanı dinliceksin ki kafanda bir sürü soru varkenanlamamakta ısrar ediyor. Ailene söyleme ayrıldığımızı kafa dinle bende dinleyim dedi bilmiyor ki zaman geçtikçe ben daha çok soğuyorum
off hiç bilmiyorum cuma çok kötü oldum hemen arkadaşıma gittim haftasonu boyunca arkadaşımdaydım bugünde ailemin yanına geldim. olmadı daha bu durum uzarsa ve aynı kafayı yaşarsa istanbula gidip yüzyüze konuşmayı hatasını anlatmaya gidicem ona göre de napılacaksa yapılır.. telefonumda aramadığını gördükçe moralim bozuluyor umudumu kaybediyorumya çok zor canım nasıl kafanı dinliceksin ki kafanda bir sürü soru varken
ne zaman konuştunuz ki en son ne diye kapattınnız yani telefonuoff hiç bilmiyorum cuma çok kötü oldum hemen arkadaşıma gittim haftasonu boyunca arkadaşımdaydım bugünde ailemin yanına geldim. olmadı daha bu durum uzarsa ve aynı kafayı yaşarsa istanbula gidip yüzyüze konuşmayı hatasını anlatmaya gidicem ona göre de napılacaksa yapılır.. telefonumda aramadığını gördükçe moralim bozuluyor umudumu kaybediyorum
nidakusuuum.ortmenler gunun kutlu mutlu olsun bebegimEvet bebişim Anaokulu öğretmeniyim ama şuanda çalışmıyorum o ayrı
sagol balısıınidakusuuum.ortmenler gunun kutlu mutlu olsun bebegim
Canım hepimiz merak ettik günlerdir seni.. Sn nasılsın ? Neden anlamamak için ısrar ediyo ki yaa inşallah düzelirsiniz canım dua et bol bol..off hiç bilmiyorum cuma çok kötü oldum hemen arkadaşıma gittim haftasonu boyunca arkadaşımdaydım bugünde ailemin yanına geldim. olmadı daha bu durum uzarsa ve aynı kafayı yaşarsa istanbula gidip yüzyüze konuşmayı hatasını anlatmaya gidicem ona göre de napılacaksa yapılır.. telefonumda aramadığını gördükçe moralim bozuluyor umudumu kaybediyorum
iyi olmaya çalışıyorum canım düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil.. yok seni eşim olarak düşünüyordum nasip kısmet değilmiş. bana guvenin eksik diyorum ya o kızları silicen ya beni diyor o kızlardan bir kötülük görmedim silmicem.Canım hepimiz merak ettik günlerdir seni.. Sn nasılsın ? Neden anlamamak için ısrar ediyo ki yaa inşallah düzelirsiniz canım dua et bol bol..
Canım ben de daha yeni okudum olanları ama erkekler maalesef bazı şeyleri göremiyor. Çok pişman olacak bence ama inşallah geç kalmaz bazı şeyler için.iyi olmaya çalışıyorum canım düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil.. yok seni eşim olarak düşünüyordum nasip kısmet değilmiş. bana guvenin eksik diyorum ya o kızları silicen ya beni diyor o kızlardan bir kötülük görmedim silmicem.
Gerçekten görmek istemiyo bir şeyleri ama yazık yani verdiğin emeğe ilişkine özenine olmaz ki bu böyle,sevgilin de çok büyük suç var inşallah hatasını suçunu anlar.iyi olmaya çalışıyorum canım düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil.. yok seni eşim olarak düşünüyordum nasip kısmet değilmiş. bana guvenin eksik diyorum ya o kızları silicen ya beni diyor o kızlardan bir kötülük görmedim silmicem.
allah islerini rast getirsin insaAllah nidakusum.. gorusmen cook guzel gecsin hayirlisiyla, sende calisanlar kervanina katil e mi:)Kızlar yarın sabah iş gorusmesine gidecegim.. Bu işi çook istiyorum nolur bana dua edin sans dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?