357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

günaydın kızlarr benim bugün canım çok sıkkın ve kötüyürm..
yemin törenine gidemiycem hava sartlarından dolayı babam ve annem gidecek ...evde birde babannem var oda bana kaldı tabii..ama 3 hafta sonra ankaraya gelicek 2 gün klaıcak burdan urfaya geçicek ...tek tesellim o şu anada ...sizler naptınız bakalım..ankarada kar başladı bu arada ...

Günaydın canımm Evett sabah aradı beni dee dedi bot boyunda kar oldu burası diye :) İyi yine 3 hafta sonra görecekmişsin canım buna şükür ama keşke gidebilseydin iyi olurdu ....Kaldı 3 gün

anlamamakta ısrar ediyor. Ailene söyleme ayrıldığımızı kafa dinle bende dinleyim dedi bilmiyor ki zaman geçtikçe ben daha çok soğuyorum
Bak yaa birde o mu kafa dinleyecekmiş... hem suçlu hemde ettiği lafa bak seni ikna etmesi gerekirken hala daha kızlarla görüşecem diyor ... yok öyle bir elim yağda bir elim balda yani... birşeyi seçmek zorunda ..İnşallah en kısa zamanda aklı başına gelir canım

Kızlar Günaydın :) bu sabah çok mutluyum .. akşam 9.30 da bi baktım askerim arıyor .. kargo eline ulasmis :) mutluluğu sesinden belliydi :) mektuba çok sevinmis :) hele çikolataya kavga çıkacaktı burda diyo .. bide burda bi ara mektubu okuyolar mi komutanlar falan diye konuşulmustu işte komutan çağırmış askerim i açmış çantayi mektubu almış eline ben ucuna kalp yapistirmistim onu görünce al şunu kalp falan var demiş okumamis :) ne olduğunu anlayınca çok onemsemiyorlar galiba ..

Canım benim ya olsun üzülme ama hava şartlarından niye gidemiyosun ki onu anlamadım
Bu süper bi haber okumuyolarsa bizde rahat rahat gönderebiliriz artık

Günaydın canımm Evett sabah aradı beni dee dedi bot boyunda kar oldu burası diye :) İyi yine 3 hafta sonra görecekmişsin canım buna şükür ama keşke gidebilseydin iyi olurdu ....Kaldı 3 gün
Yaaa kar mı varmış eğitim yapmasalar bari üşütüp hasta olacaklar

evet canım iyi olucaktı ama olmadı napayım canım 3 hafta sonra ankaraya gelicek 2 gün kalcak o zaman hasret gideririm ..ne gzüel canım bol bol resim çek ve töreni gelince anlat bize oldumu ...

Canım benim ya olsun üzülme ama hava şartlarından niye gidemiyosun ki onu anlamadım

canım arabayla gideicektik sıkıntı olur deneildi..ama otobüsler dolmuş hiç yer yok ki..tek tesllim 3 hafta sonra ankaraya gelicek olmsı tatalım... sen nasılsın bu arada canım

Yarenlerrrrr Günaydınnnnnnnnn

gunaydiiin kizlaaaar cuma gunune 1gun daha yaklastiiik

Günaydın canım eevettt çok heyecanlıyım uyuyamıyorum resmen

Canım günaydınnn üzülme bende gidemiyorum benim ki istemedi gelme ben gelicem zaten dedi içiimde kalmadı da değil ama napayım buna da şükür cuma gelicek sende sıkma canını tatlım yanına geliyorsa dert etme
Evet kar varmış sabah benimkiyle konuştum acayip bi ayazı var buranın diyodu
Bujummmm günaydınnnn nasılsın bakayım ben resmen heyecandan uyuyamaz oldum hafta sonu ne giyicem diye düşünüyorum

Günaydın tatlımmm ay çok güzel yaaa ne moral olmuştur ona şimdi canım
Cuma burdalar çok sevinçliyimmm

ahh biz kadınlar herşeye gögüs gerer herşeyi olduğu gibi kabul ederiz .hayırsa hayırdır evetse evettir ..ne çok şey yaşarız içimizde anne baba ev hanımı temizlikçi bakıcı v.s

canım arabayla gideicektik sıkıntı olur deneildi..ama otobüsler dolmuş hiç yer yok ki..tek tesllim 3 hafta sonra ankaraya gelicek olmsı tatalım... sen nasılsın bu arada canım
Hmm anladım güzelim her şerde vardır bi hayır sıkma canını. Er geç kavuşacaksın sevdiğine içini ferah tut. Bu arada seni listeye yazmamışız sanırım neredeydi şuan ekleyelim.
Ben iyiym kuzum gözümü açtığım gibi gülmeye başladım az kaldı diye. Deli bi ruh halindeyim

ayy ne güzel canım görcen yarini :) evet listede yoktum ama sonra bulamadım linkini atarmısın bana ...

Evet canım :)

Aynen kuzum ya büyük buluşmaya az kaldiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…