- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Günaydın canımmgünaydın kızlarr benim bugün canım çok sıkkın ve kötüyürm..
yemin törenine gidemiycem hava sartlarından dolayı babam ve annem gidecek ...evde birde babannem var oda bana kaldı tabii..ama 3 hafta sonra ankaraya gelicek 2 gün klaıcak burdan urfaya geçicek ...tek tesellim o şu anada ...sizler naptınız bakalım..ankarada kar başladı bu arada ...
Günaydın tatlım evettttt Şaka Maka 3 gün kaldı yaaa çok mutluyum sırf bu yüzden sabrediyorummgunaydiiin kizlaaaarcuma gunune 1gun daha yaklastiiik
Bak yaa birde o mu kafa dinleyecekmiş... hem suçlu hemde ettiği lafa bak seni ikna etmesi gerekirken hala daha kızlarla görüşecem diyor ... yok öyle bir elim yağda bir elim balda yani... birşeyi seçmek zorunda ..İnşallah en kısa zamanda aklı başına gelir canımanlamamakta ısrar ediyor. Ailene söyleme ayrıldığımızı kafa dinle bende dinleyim dedi bilmiyor ki zaman geçtikçe ben daha çok soğuyorum
Canım benim ya olsun üzülme ama hava şartlarından niye gidemiyosun ki onu anlamadımgünaydın kızlarr benim bugün canım çok sıkkın ve kötüyürm..
yemin törenine gidemiycem hava sartlarından dolayı babam ve annem gidecek ...evde birde babannem var oda bana kaldı tabii..ama 3 hafta sonra ankaraya gelicek 2 gün klaıcak burdan urfaya geçicek ...tek tesellim o şu anada ...sizler naptınız bakalım..ankarada kar başladı bu arada ...
Bu süper bi haber okumuyolarsa bizde rahat rahat gönderebiliriz artıkKızlar Günaydın :) bu sabah çok mutluyum .. akşam 9.30 da bi baktım askerim arıyor .. kargo eline ulasmis :) mutluluğu sesinden belliydi :) mektuba çok sevinmis :) hele çikolatayakavga çıkacaktı burda diyo .. bide burda bi ara mektubu okuyolar mi komutanlar falan diye konuşulmustu işte komutan çağırmış askerim i açmış çantayi mektubu almış eline ben ucuna kalp yapistirmistim onu görünce al şunu kalp falan var demiş okumamis :) ne olduğunu anlayınca çok onemsemiyorlar galiba ..
Yaaa kar mı varmış eğitim yapmasalar bari üşütüp hasta olacaklarGünaydın canımmEvett sabah aradı beni dee dedi bot boyunda kar oldu burası diye :) İyi yine 3 hafta sonra görecekmişsin canım buna şükür ama keşke gidebilseydin iyi olurdu ....Kaldı 3 gün
Günaydın canımmEvett sabah aradı beni dee dedi bot boyunda kar oldu burası diye :) İyi yine 3 hafta sonra görecekmişsin canım buna şükür ama keşke gidebilseydin iyi olurdu ....Kaldı 3 gün
Canım benim ya olsun üzülme ama hava şartlarından niye gidemiyosun ki onu anlamadım
Bu süper bi haber okumuyolarsa bizde rahat rahat gönderebiliriz artık
gunaydiiin kizlaaaarcuma gunune 1gun daha yaklastiiik
günaydın kızlarr benim bugün canım çok sıkkın ve kötüyürm..
Bujummmm günaydınnnn nasılsın bakayımGünaydın canımmEvett sabah aradı beni dee dedi bot boyunda kar oldu burası diye :) İyi yine 3 hafta sonra görecekmişsin canım buna şükür ama keşke gidebilseydin iyi olurdu ....Kaldı 3 gün
Kızlar Günaydın :) bu sabah çok mutluyum .. akşam 9.30 da bi baktım askerim arıyor .. kargo eline ulasmis :) mutluluğu sesinden belliydi :) mektuba çok sevinmis :) hele çikolatayakavga çıkacaktı burda diyo .. bide burda bi ara mektubu okuyolar mi komutanlar falan diye konuşulmustu işte komutan çağırmış askerim i açmış çantayi mektubu almış eline ben ucuna kalp yapistirmistim onu görünce al şunu kalp falan var demiş okumamis :) ne olduğunu anlayınca çok onemsemiyorlar galiba ..
Hmm anladım güzelim her şerde vardır bi hayır sıkma canını. Er geç kavuşacaksın sevdiğine içini ferah tut. Bu arada seni listeye yazmamışız sanırım neredeydi şuan ekleyelim.canım arabayla gideicektik sıkıntı olur deneildi..ama otobüsler dolmuşhiç yer yok ki..tek tesllim 3 hafta sonra ankaraya gelicek olmsı tatalım... sen nasılsın bu arada canım
Hmm anladım güzelim her şerde vardır bi hayır sıkma canını. Er geç kavuşacaksın sevdiğine içini ferah tut. Bu arada seni listeye yazmamışız sanırım neredeydi şuan ekleyelim.
Ben iyiym kuzum gözümü açtığım gibi gülmeye başladım az kaldı diye. Deli bi ruh halindeyim
İlk sayfada yazıyo balım sen söyle ekleyeyim ben neredeydiayy ne güzel canım görcen yarini :) evet listede yoktum ama sonra bulamadım linkini atarmısın bana ...
Sence nasılımGünaydın lunammmm
napıyosun nasılsın bakayımm
Canım benim ya olsun üzülme ama hava şartlarından niye gidemiyosun ki onu anlamadım
Bu süper bi haber okumuyolarsa bizde rahat rahat gönderebiliriz artık
Yarenlerrrrr Günaydınnnnnnnnn
Günaydın canım eevettt çok heyecanlıyım uyuyamıyorum resmen
Canım günaydınnn üzülme bende gidemiyorum benim ki istemedi gelme ben gelicem zaten dedi içiimde kalmadı da değil ama napayım buna da şükür cuma gelicek sende sıkma canını tatlım yanına geliyorsa dert etme
Evet kar varmış sabah benimkiyle konuştum acayip bi ayazı var buranın diyodu
Bujummmm günaydınnnn nasılsın bakayımben resmen heyecandan uyuyamaz oldum hafta sonu ne giyicem diye düşünüyorum
Günaydın tatlımmmay çok güzel yaaa ne moral olmuştur ona şimdi canım
Cuma burdalar çok sevinçliyimmm
İlk sayfada yazıyo balım sen söyle ekleyeyim ben neredeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?