357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ohhh giden yarenler tadını çıkartın emi ....gelince sizi sorguya çekicez biz gidemeyneler olarak bol bol gözlemleyin ....gelince anlatcaz çok şeyiniz olacak ...

Canımm bende gidemiyorum yemin törenine ama mutluyum cuma günü yanımda olucak askerim

canım 03 kasım kısa dönem Antalyada şu anada usta birlik Ş.urfa gidcek ..sağol canım benim..
Ekliyorum bebeğim
ohhh giden yarenler tadını çıkartın emi ....gelince sizi sorguya çekicez biz gidemeyneler olarak bol bol gözlemleyin ....gelince anlatcaz çok şeyiniz olacak ...

Canımm bende gidemiyorum yemin törenine ama mutluyum cuma günü yanımda olucak askerim
Ben anlatırım size zaten tören 10-15 dk falan sürüyomuş

Kızlaaaarrr ya ben kötüyümm Ankara soğuk karlı,bir de dün askerim diyince yasak bere takmak diye aklıma hep o geliyo acaba hava sıcaklığı kaç bi bakayım hemen netten inşallah izin verirler.. Ne kdr kötü durum ya soğuk olunca -6 olsun diye dua ediyorum ki beree taksın. Ben şimdi trabzondayım hava güzel burda ama benm için ne önemi var aşkım orda üşürken

ah kuzum benim kıyamam ankaradayım bende çok soğuk ve ayaz kar yağışlı başkentimiz ..hiç kötü olma canım doğuda askerlik yapanları düşün karda dağda tepede o yüzden ankaraın soğuğu onların yanıda bir hiç ..içini ferah tut sen canım...

İnşallah dışarda çok tutmazlar kuzumuuu ama yemin töreni geldi mutlaka çıkarırlar. Allahım bütün askerlerimizin içinde de bizimkilerin yar ve yardımcısı olsun inşalllaaah

Canım benim üzülme bizde konuştuk eğitimdeyken yasakmış beklerken takabiliyorlarmış. Onlar erkek daha dayanıklılar

Yaaa kar mı varmış eğitim yapmasalar bari üşütüp hasta olacaklar

Bizimkilere kötü havalarda eğitimi spor salonunda yaptırıyorlarmış canım büyük ihtimalle bugünde spor salonunda olurlar.Mamak ta belki çok yoktur..Beytepe zaten daha çok karlı oluyormuş..

evet canım iyi olucaktı ama olmadı napayım canım 3 hafta sonra ankaraya gelicek 2 gün kalcak o zaman hasret gideririm ..ne gzüel canım bol bol resim çek ve töreni gelince anlat bize oldumu ...

Ben törene gidemiycem canım o gelicek 3 günlüğüne buraya ama ailesi gidip foto çekecek bol bol.. işim olmasa bende giderdim ama malesef çalışıyorum cuma..olsun 3 gün görcem ona bin şükür :))

Bujummmm günaydınnnn nasılsın bakayım ben resmen heyecandan uyuyamaz oldum hafta sonu ne giyicem diye düşünüyorum

Günaydın Canımıniçi iiyim sormaaa dün aynı şeyi ben yaptım gardolabımın hepsini denemişimdir hiçbişe beğenemiyorum kararsızım sanki ilk kez buluşçak gibi heycanlıyım :) :)

Ay çok şeker yaaaa bende beğenmedim hiç birini gittim pantalon aldım üstüme de birşeyler almam lazım o gelene kadar

Aynen canım Mamakta çok kar yokmuş yağıyomuş ama ama yerler tutmamış. Eğitime de dışarıda devam ediyolarmuş. Künyeleri dağıtmışlar bugün o arada aradı canımıniçi

süslenin püslenin saçlarınıza fön çektiirn kokularınızı sürün yemin töreni kaçmamssı gerek bir durumdu gerçkten gidemeyen güzellelr napalım bizde gidenlerden dinleyip anı yaşamaya çalışırız artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…