- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Bence süpersinSence nasılım
Havalarda uçuyorum Belommmm gün geçtikçe ağzımdaki yayılma da o oranla artıyor
Bence süpersin
ay evet duramıyoruz ki kuzum napalım hiç birşeye konsantre olamıyorum gelsin diye bekliyorumm
ohhh giden yarenler tadını çıkartın emi ....gelince sizi sorguya çekicez biz gidemeyneler olarak bol bol gözlemleyin ....gelince anlatcaz çok şeyiniz olacak ...
Ekliyorum bebeğimcanım 03 kasım kısa dönem Antalyada şu anada usta birlik Ş.urfa gidcek ..sağol canım benim..
ohhh giden yarenler tadını çıkartın emi ....gelince sizi sorguya çekicez biz gidemeyneler olarak bol bol gözlemleyin ....gelince anlatcaz çok şeyiniz olacak ...
Ben anlatırım size zaten tören 10-15 dk falan sürüyomuşCanımm bende gidemiyorum yemin törenine ama mutluyum cuma günü yanımda olucak askerim
Canımm bende gidemiyorum yemin törenine ama mutluyum cuma günü yanımda olucak askerim
Ayy değiştiriyorum bebeğimlunnam benim ki kısa dönem :) yanlış yazmışısın kuzum..
Kızlaaaarrr ya ben kötüyümm Ankara soğuk karlı,bir de dün askerim diyince yasak bere takmak diye aklıma hep o geliyo acaba hava sıcaklığı kaç bi bakayım hemen netten inşallah izin verirler.. Ne kdr kötü durum ya soğuk olunca -6 olsun diye dua ediyorum ki beree taksın. Ben şimdi trabzondayım hava güzel burda ama benm için ne önemi var aşkım orda üşürken
İnşallah dışarda çok tutmazlar kuzumuuuah kuzum benim kıyamam ankaradayım bende çok soğuk ve ayaz kar yağışlı başkentimiz ..hiç kötü olma canım doğuda askerlik yapanları düşün karda dağda tepede o yüzden ankaraın soğuğu onların yanıda bir hiç ..içini ferah tut sen canım...
Ekliyorum bebeğim
Ben anlatırım size zaten tören 10-15 dk falan sürüyomuş
Aynen öyle canım sıkma kendini zaman geçiyor valla bak bir ayı deviriyoruz bile bizçok sevindim bende 3 hafat sonra görcem ne akldı şurda 3 haftaya dimi ama :)
Kızlaaaarrr ya ben kötüyümm Ankara soğuk karlı,bir de dün askerim diyince yasak bere takmak diye aklıma hep o geliyo acaba hava sıcaklığı kaç bi bakayım hemen netten inşallah izin verirler.. Ne kdr kötü durum ya soğuk olunca -6 olsun diye dua ediyorum ki beree taksın. Ben şimdi trabzondayım hava güzel burda ama benm için ne önemi var aşkım orda üşürken
birazdan cıakcagım eeden kılar duaya cok ıhtıyacım varallah islerini rast getirsin insaAllah nidakusum.. gorusmen cook guzel gecsin hayirlisiyla, sende calisanlar kervanina katil e mi:)
Yaaa kar mı varmış eğitim yapmasalar bari üşütüp hasta olacaklar
evet canım iyi olucaktı ama olmadı napayım canım 3 hafta sonra ankaraya gelicek 2 gün kalcak o zaman hasret gideririm ..ne gzüel canım bol bol resim çek ve töreni gelince anlat bize oldumu ...
Bujummmm günaydınnnn nasılsın bakayımben resmen heyecandan uyuyamaz oldum hafta sonu ne giyicem diye düşünüyorum
Tatlımm bol şanslar dilerim hakkında hayırlısı olsun inşallah :)Kızlar yarın sabah iş gorusmesine gidecegim.. Bu işi çook istiyorum nolur bana dua edin sans dileyin
Bizimkilere kötü havalarda eğitimi spor salonunda yaptırıyorlarmış canım büyük ihtimalle bugünde spor salonunda olurlar.Mamak ta belki çok yoktur..Beytepe zaten daha çok karlı oluyormuş..
Ben törene gidemiycem canım o gelicek 3 günlüğüne buraya ama ailesi gidip foto çekecek bol bol.. işim olmasa bende giderdim ama malesef çalışıyorum cuma..olsun 3 gün görcem ona bin şükür :))
Günaydın Canımıniçi iiyim sormaaa dün aynı şeyi ben yaptım gardolabımın hepsini denemişimdirhiçbişe beğenemiyorum kararsızım sanki ilk kez buluşçak gibi heycanlıyım :) :)
Hadi hayırlısı olsun canım benimmmmmbirazdan cıakcagım eeden kılar duaya cok ıhtıyacım varopuyorum sizlerii dua edn benım ıcın bebişim
Bizimkilere kötü havalarda eğitimi spor salonunda yaptırıyorlarmış canım büyük ihtimalle bugünde spor salonunda olurlar.Mamak ta belki çok yoktur..Beytepe zaten daha çok karlı oluyormuş..
Günaydın Canımıniçi iiyim sormaaa dün aynı şeyi ben yaptım gardolabımın hepsini denemişimdirhiçbişe beğenemiyorum kararsızım sanki ilk kez buluşçak gibi heycanlıyım :) :)
Hahahh kendimi gördüm sendeAy çok şeker yaaaabende beğenmedim hiç birini gittim pantalon aldım üstüme de birşeyler almam lazım o gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?