Aslında süslenip püsleneceğimi hiiiç sanmıyorum. Eminim felaket halde olurum. Perşembe günü çalışacağım gecesi yola çıkacağız. İyi ihtimalle gece 2de Ankarada oluruz sabah 7de de askeriyede olmamız lazım 1-2 saatlik uykuyla gideceğim yani. Artık ne kadar süslenebilirim bilemiyorum :)süslenin püslenin saçlarınıza fön çektiirn kokularınızı sürün yemin töreni kaçmamssı gerek bir durumdu gerçkten gidemeyen güzellelr napalım bizde gidenlerden dinleyip anı yaşamaya çalışırız artık :)
Beytepede bot boyu kadar tutmuş valla lapa lapa yağıyor dedi :) :)Aynen canım Mamakta çok kar yokmuş yağıyomuş ama ama yerler tutmamış. Eğitime de dışarıda devam ediyolarmuş. Künyeleri dağıtmışlar bugün o arada aradı canımıniçi
İyi yapmışsın canım :)) Ya benim 3 günlük kıyafet ayarlamam gerek ondan sıkıntı çektimAy çok şeker yaaaabende beğenmedim hiç birini gittim pantalon aldım üstüme de birşeyler almam lazım o gelene kadar
Hahahh kendimi gördüm sende
Bende 2 pantolon bi kazak aldım saçımı kestirdim sanki ilk defa buluşacağız
Biz sadece cumartesi buluşabiliriz sanırımİyi yapmışsın canım :)) Ya benim 3 günlük kıyafet ayarlamam gerek ondan sıkıntı çektimartık bi gün etek bi gün pantolon bi gün elbise :) :) :)
Kar yağdığı için hava daha yumuşaktır belki canımBeytepede bot boyu kadar tutmuş valla lapa lapa yağıyor dedi :) :)
Bak özlem araya girince nasılda katmerliyor aşkı bugünlerimize bin şükürAy bende kestiricem saçımı
İlk buluşmada bu kadar heyecanlı değildim ya içim iiçimi yiyor resmen
Biz sadece cumartesi buluşabiliriz sanırım
Bi gün bile olsa dolabı altüst ettimCuma gelsin artık yaaaaa
Kesinlikle ya çok şükür kuzum nazar değmesin maşallahhhh hepimizeeeeKar yağdığı için hava daha yumuşaktır belki canım
Bak özlem araya girince nasılda katmerliyor aşkı bugünlerimize bin şükür
Ayyy o daha da heyecanlı oluyor canım ilk kez görecek olmaları :) İlk izlenim önemli sonuçta:))Kızlarrrr çok heyecanlıyımBen de gece yola çıkacağım sabah orada olacağım ama kuaföre gidemem galiba çünkü hiç bilmediğim bir yer artık makyajı otogarda yaparım. Havalarda soğuk kazak giyeceğiz mecbur artık ben de Ankarada bişiler alayım bari pantolon falan biraz farklılık olsun gece de zaten sinopa yolculuk başlarrrr Hayır bir de akrabaları beni ilk kez görecek offf
Ayyy hangi birine heyecanlanacaksın askerini göreceğine mi akrabalarla tanışacağına mıKızlarrrr çok heyecanlıyımBen de gece yola çıkacağım sabah orada olacağım ama kuaföre gidemem galiba çünkü hiç bilmediğim bir yer artık makyajı otogarda yaparım. Havalarda soğuk kazak giyeceğiz mecbur artık ben de Ankarada bişiler alayım bari pantolon falan biraz farklılık olsun gece de zaten sinopa yolculuk başlarrrr Hayır bir de akrabaları beni ilk kez görecek offf
MerhabaKızlarrrr çok heyecanlıyımBen de gece yola çıkacağım sabah orada olacağım ama kuaföre gidemem galiba çünkü hiç bilmediğim bir yer artık makyajı otogarda yaparım. Havalarda soğuk kazak giyeceğiz mecbur artık ben de Ankarada bişiler alayım bari pantolon falan biraz farklılık olsun gece de zaten sinopa yolculuk başlarrrr Hayır bir de akrabaları beni ilk kez görecek offf
Ayyyy facebook'a girdii ilk kezResim yüklemiş nihayet gördüm kamuflajlarıyla pekte tatlıııı
Tembih et canım boool booool çeksinlerrr :))))enemmm cidden miiiiben göremicem sanırım ya off resim çekseler bari törendeyken
Aynen tatlımmm çoook heyecanlı yaaa. Senin de gözün aydın resimleri görmüşsün, o anda yanında olsa nasıl sarılırdınAyyy o daha da heyecanlı oluyor canım ilk kez görecek olmaları :) İlk izlenim önemli sonuçta:))
Sorma kuşum yaaaa napıcam ben
Ayyy hangi birine heyecanlanacaksın askerini göreceğine mi akrabalarla tanışacağına mı
O günün önemi senin için daha fazla kuzum hayırlısıyla atlat inşallah
Merhaba
Al canım all heycan dorukta herkesin süper yaaa
enemmm cidden miiiiben göremicem sanırım ya off resim çekseler bari törendeyken
Tembih et canım boool booool çeksinlerrr :))))
Aynen tatlımmm çoook heyecanlı yaaa. Senin de gözün aydın resimleri görmüşsün, o anda yanında olsa nasıl sarılırdın
Sorma kuşum yaaaa napıcam bensöz falan oldu ama akrabaları yoktu hadi bakalım inşallah beğenirlerrrr
Merhabaaa aynen heyecan doruktaaaaa
Artık cuma günü tatlım inşallahhhh :)Aynen tatlımmm çoook heyecanlı yaaa. Senin de gözün aydın resimleri görmüşsün, o anda yanında olsa nasıl sarılırdın
Eveeett yaaaa,herkes nisanda gidicek biz kalıcazYalnız şu ana kadar 6 kişi uzun dönemizzz
Beğenirler tabi kuzum niye beğenmesinler. Kayınvalide kayınpeder ile mi gideceksinAynen tatlımmm çoook heyecanlı yaaa. Senin de gözün aydın resimleri görmüşsün, o anda yanında olsa nasıl sarılırdın
Sorma kuşum yaaaa napıcam bensöz falan oldu ama akrabaları yoktu hadi bakalım inşallah beğenirlerrrr
Merhabaaa aynen heyecan doruktaaaaa
Canlarımm olur mu öyle şey askerler gelince arkadaşlığımız bitecek mi yaniEveeett yaaaa,herkes nisanda gidicek biz kalıcazbaşka topiklere geçeriz artık napalım :)
Askerlik bitene kadar burda olmayı düşünüyorum kuzum :) Napalım artık beraber şafak saymaya devammmmm :):)Eveeett yaaaa,herkes nisanda gidicek biz kalıcazbaşka topiklere geçeriz artık napalım :)
Beğenirler tabi kuzum niye beğenmesinler. Kayınvalide kayınpeder ile mi gideceksin
Canlarımm olur mu öyle şey askerler gelince arkadaşlığımız bitecek mi yani
Bitmez tabi canım benim hem topikte olmasak nerede olacağımı biliyosun her türlü yakalarız birbirimiziAskerlik bitene kadar burda olmayı düşünüyorum kuzum :) Napalım artık beraber şafak saymaya devammmmm :):)
İnşallah bitmez kuzu kk sayesinde bir sürü arkadaşım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?