357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Aslında süslenip püsleneceğimi hiiiç sanmıyorum. Eminim felaket halde olurum. Perşembe günü çalışacağım gecesi yola çıkacağız. İyi ihtimalle gece 2de Ankarada oluruz sabah 7de de askeriyede olmamız lazım 1-2 saatlik uykuyla gideceğim yani. Artık ne kadar süslenebilirim bilemiyorum :)
Çok uzakta olmazsak video çekmeye çalışırım sizin için kızlar

Aynen canım Mamakta çok kar yokmuş yağıyomuş ama ama yerler tutmamış. Eğitime de dışarıda devam ediyolarmuş. Künyeleri dağıtmışlar bugün o arada aradı canımıniçi
Beytepede bot boyu kadar tutmuş valla lapa lapa yağıyor dedi :) :)

Ay çok şeker yaaaa bende beğenmedim hiç birini gittim pantalon aldım üstüme de birşeyler almam lazım o gelene kadar
İyi yapmışsın canım :)) Ya benim 3 günlük kıyafet ayarlamam gerek ondan sıkıntı çektim artık bi gün etek bi gün pantolon bi gün elbise :) :) :)

Hahahh kendimi gördüm sende
Bende 2 pantolon bi kazak aldım saçımı kestirdim sanki ilk defa buluşacağız

Ay bende kestiricem saçımı
İlk buluşmada bu kadar heyecanlı değildim ya içim iiçimi yiyor resmen
İyi yapmışsın canım :)) Ya benim 3 günlük kıyafet ayarlamam gerek ondan sıkıntı çektim artık bi gün etek bi gün pantolon bi gün elbise :) :) :)
Biz sadece cumartesi buluşabiliriz sanırım
Bi gün bile olsa dolabı altüst ettim Cuma gelsin artık yaaaaa

Beytepede bot boyu kadar tutmuş valla lapa lapa yağıyor dedi :) :)
Kar yağdığı için hava daha yumuşaktır belki canım
Bak özlem araya girince nasılda katmerliyor aşkı bugünlerimize bin şükür

Kızlarrrr çok heyecanlıyım Ben de gece yola çıkacağım sabah orada olacağım ama kuaföre gidemem galiba çünkü hiç bilmediğim bir yer artık makyajı otogarda yaparım. Havalarda soğuk kazak giyeceğiz mecbur artık ben de Ankarada bişiler alayım bari pantolon falan biraz farklılık olsun gece de zaten sinopa yolculuk başlarrrr Hayır bir de akrabaları beni ilk kez görecek offf

Ayyy o daha da heyecanlı oluyor canım ilk kez görecek olmaları :) İlk izlenim önemli sonuçta:))

Ayyyy facebook'a girdii ilk kez Resim yüklemiş nihayet gördüm kamuflajlarıyla pekte tatlıııı

Ayyy hangi birine heyecanlanacaksın askerini göreceğine mi akrabalarla tanışacağına mı
O günün önemi senin için daha fazla kuzum hayırlısıyla atlat inşallah

Merhaba
Al canım all heycan dorukta herkesin süper yaaa
Ayyyy facebook'a girdii ilk kez Resim yüklemiş nihayet gördüm kamuflajlarıyla pekte tatlıııı

enemmm cidden miiii ben göremicem sanırım ya off resim çekseler bari törendeyken

Ayyy o daha da heyecanlı oluyor canım ilk kez görecek olmaları :) İlk izlenim önemli sonuçta:))
Aynen tatlımmm çoook heyecanlı yaaa. Senin de gözün aydın resimleri görmüşsün, o anda yanında olsa nasıl sarılırdın

Ayyy hangi birine heyecanlanacaksın askerini göreceğine mi akrabalarla tanışacağına mı
O günün önemi senin için daha fazla kuzum hayırlısıyla atlat inşallah
Sorma kuşum yaaaa napıcam ben söz falan oldu ama akrabaları yoktu hadi bakalım inşallah beğenirlerrrr
Merhaba
Al canım all heycan dorukta herkesin süper yaaa
enemmm cidden miiii ben göremicem sanırım ya off resim çekseler bari törendeyken

Merhabaaa aynen heyecan doruktaaaaa

Tembih et canım boool booool çeksinlerrr :))))

Evet kuzu aklıma gelmedi hiç ablasına söylerim artık herifimi bol bol çek diye

Evettt nasıl gidiyor canım askerin nerede

Beğenirler tabi kuzum niye beğenmesinler. Kayınvalide kayınpeder ile mi gideceksin

Eveeett yaaaa,herkes nisanda gidicek biz kalıcaz başka topiklere geçeriz artık napalım :)
Canlarımm olur mu öyle şey askerler gelince arkadaşlığımız bitecek mi yani

Eveeett yaaaa,herkes nisanda gidicek biz kalıcaz başka topiklere geçeriz artık napalım :)
Askerlik bitene kadar burda olmayı düşünüyorum kuzum :) Napalım artık beraber şafak saymaya devammmmm :):)

Beğenirler tabi kuzum niye beğenmesinler. Kayınvalide kayınpeder ile mi gideceksin

Canlarımm olur mu öyle şey askerler gelince arkadaşlığımız bitecek mi yani

İnşallah bitmez kuzu kk sayesinde bir sürü arkadaşım oldu

Askerlik bitene kadar burda olmayı düşünüyorum kuzum :) Napalım artık beraber şafak saymaya devammmmm :):)

İnşallah bitmez kuzu kk sayesinde bir sürü arkadaşım oldu
Bitmez tabi canım benim hem topikte olmasak nerede olacağımı biliyosun her türlü yakalarız birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…