- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Aynen tatlım görüşmeye devm ederiz ordan maşallah bizeeeeBitmez tabi canım benim hem topikte olmasak nerede olacağımı biliyosun her türlü yakalarız birbirimizi
Sinop ta canım. Şu anda çok rahat ama ben hiç rahat değilim çok özlüyorum, bir de evde tek kalıyorum o da da perçinliyor özlemimiEvet kuzu aklıma gelmedi hiç ablasına söylerim artık herifimi bol bol çek diye
Evetttnasıl gidiyor canım askerin nerede
Beğenirler tabi kuzum niye beğenmesinler. Kayınvalide kayınpeder ile mi gideceksin
Canlarımm olur mu öyle şey askerler gelince arkadaşlığımız bitecek mi yani
Sinop ta canım. Şu anda çok rahat ama ben hiç rahat değilim çok özlüyorum, bir de evde tek kalıyorum o da da perçinliyor özlemimi
Tatlım ben tek gidiyorum burdan. Kayınannikle babik ve diğer akrabalar samsundan gelecekler, onlara çook yakın. Ben ise 2 otobüs değiştiriyorum
kızlar nasılsınız bakalım...az işim vardı giremedim ama şimdi rahattım..
Aynı canım sen nasılsın :) Mesai bitse de eve gitsem diye bekliyorumm
Ayy aynı benn bitse bi şu günnn 6 olsa saaatttttt poff şiştimmAynı canım sen nasılsın :) Mesai bitse de eve gitsem diye bekliyorumm
Ayy aynı benn bitse bi şu günnn 6 olsa saaatttttt poff şiştimm
al benden de o kadr canım ankara çok soğukkkkkkk buzzz gibi....
Ayy aynı benn bitse bi şu günnn 6 olsa saaatttttt poff şiştimm
Yok tabikii bitmicdk arkadaşlıklarımız canım tam gaz devam :) sizin hızınız nisanda kesilcek artk bize yaren olcaksınız burda :) uzun dönemmler seneye kasıma kadr burda şafak sayıcazz :)
Öyle tabi ki kuzum kasıma kadar burdayız biz :):)
elmalı kurabiye süper fikir hem bozulmaz hem çok lezzetliiiiikizlar bugunde bitti sayilir 146 batiyor yarin sabah 145e uyanicaz insallah :) bu arada benim sevgilimin yemin torenine annesi babasi yengesi amcasi gidiyor. yengesinin kizi bana ddi yollamak istedigin bisey varsa anneme veririm o goturur diye (hic birini tanimiyorum :) ) bende elmalı kurabiye yapmayi dusunuyorum. hem sever hemde o kadar yola bi tek o dayanir diye dusundum. bide o gun dogum gunu oldugu icin mektup yazmayi dusunuyorum kizlar. ne diyosunuz sence yapayim mi boyle bisey yoksa tanimiyorum ya ayip olur mu ?
elmalı kurabiye süper fikir hem bozulmaz hem çok lezzetliiiiiama mektup işini bilemedim ayıp olmaz ne olcak ama okumaları gibi bir ihtimal var mı biliyor musun canım
Ayy napayım tatlım bende aynen öle zaman geçirmeye çalışıyorummmm .... cuma yaklaştı ya hepten geçmiyor şu zaman sanki... Ayy bide uykum var bugün çok zor uyanıp işe geldim eve gidip yatmak istiyorum:)bujummm napıyorsun ....zaman doldurfmaya çalışıyorum valla yaaa..
Ayy napayım tatlım bende aynen öle zaman geçirmeye çalışıyorummmm .... cuma yaklaştı ya hepten geçmiyor şu zaman sanki... Ayy bide uykum var bugün çok zor uyanıp işe geldim eve gidip yatmak istiyorum:)
Sağol canım benimmnisanda bitsede hasretimiz biz hep burada destek olucaz diğer yarenlere kızlar ...
hoşgeldin kuzummkuzular merhabaaa dersten çıktım eve geldim yarenlere bir bakayım dedim heyecan dorukta dediğiniz gibi :) ay ben gidemicem ama sizin adınıza çok seviniyorum ya ne güzellll kavuşuyosunuz sevdiceklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?