357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Evet kuzu aklıma gelmedi hiç ablasına söylerim artık herifimi bol bol çek diye

Evettt nasıl gidiyor canım askerin nerede
Sinop ta canım. Şu anda çok rahat ama ben hiç rahat değilim çok özlüyorum, bir de evde tek kalıyorum o da da perçinliyor özlemimi

Beğenirler tabi kuzum niye beğenmesinler. Kayınvalide kayınpeder ile mi gideceksin

Canlarımm olur mu öyle şey askerler gelince arkadaşlığımız bitecek mi yani

Tatlım ben tek gidiyorum burdan. Kayınannikle babik ve diğer akrabalar samsundan gelecekler, onlara çook yakın. Ben ise 2 otobüs değiştiriyorum

Evde yalnız olmak biraz daha sıkar seni canım ama dua et bol bol :) Burda herkes birbirine destek olmak için var bizim halimizi de bizden başka anlayan da olmaz.. Canın sıkılsa da sıkılmasa da yaz canım benim :):) Bak cuma hepimiz askerlerimize kavuşuyoruz çok şükürrrr

al benden de o kadr canım ankara çok soğukkkkkkk buzzz gibi....

Deme yaa askerlerimiz inşallah üşümüyordur Çok sıkıcı bugün valla elimi hiç bir işe süresim gelmiyor
Ayy aynı benn bitse bi şu günnn 6 olsa saaatttttt poff şiştimm

evet kuzum ya hal kalmadı telefonlarıma bile cevap vermek istemiyorum çıkıp hava mı alsam napsam

Yok tabikii bitmicdk arkadaşlıklarımız canım tam gaz devam :) sizin hızınız nisanda kesilcek artk bize yaren olcaksınız burda :) uzun dönemmler seneye kasıma kadr burda şafak sayıcazz :)

kizlar bugunde bitti sayilir 146 batiyor yarin sabah 145e uyanicaz insallah :) bu arada benim sevgilimin yemin torenine annesi babasi yengesi amcasi gidiyor. yengesinin kizi bana ddi yollamak istedigin bisey varsa anneme veririm o goturur diye (hic birini tanimiyorum :) ) bende elmalı kurabiye yapmayi dusunuyorum. hem sever hemde o kadar yola bi tek o dayanir diye dusundum. bide o gun dogum gunu oldugu icin mektup yazmayi dusunuyorum kizlar. ne diyosunuz sence yapayim mi boyle bisey yoksa tanimiyorum ya ayip olur mu ?

kuzular merhabaaa dersten çıktım eve geldim yarenlere bir bakayım dedim heyecan dorukta dediğiniz gibi :) ay ben gidemicem ama sizin adınıza çok seviniyorum ya ne güzellll kavuşuyosunuz sevdiceklerinize

elmalı kurabiye süper fikir hem bozulmaz hem çok lezzetliiiii ama mektup işini bilemedim ayıp olmaz ne olcak ama okumaları gibi bir ihtimal var mı biliyor musun canım

elmalı kurabiye süper fikir hem bozulmaz hem çok lezzetliiiii ama mektup işini bilemedim ayıp olmaz ne olcak ama okumaları gibi bir ihtimal var mı biliyor musun canım

canim yemin toreninden sonra ziyaretçileryle vakit gecirecekler ya o sirada verecek bu yenge benim hediyelerimi :) okumazlar o problem degil okusalarda nolucak ya davincinin sifresini mi yazcam:)) ben akrabalarina ayip olur mu diye sordum

bujummm napıyorsun ....zaman doldurfmaya çalışıyorum valla yaaa..
Ayy napayım tatlım bende aynen öle zaman geçirmeye çalışıyorummmm .... cuma yaklaştı ya hepten geçmiyor şu zaman sanki... Ayy bide uykum var bugün çok zor uyanıp işe geldim eve gidip yatmak istiyorum:)

Ayy napayım tatlım bende aynen öle zaman geçirmeye çalışıyorummmm .... cuma yaklaştı ya hepten geçmiyor şu zaman sanki... Ayy bide uykum var bugün çok zor uyanıp işe geldim eve gidip yatmak istiyorum:)

manitalarin askerde olmasinin boylede bi avantaji var dimi kizlar anca yatiyoruz uyuyoruz soguk havalarda bulusmak yokk polarlar var tv var cay var kahve var hahahah depresyondayim sanirim pozitif bakmaya calisiyorum kafayi yedim.....

nisanda bitsede hasretimiz biz hep burada destek olucaz diğer yarenlere kızlar ...
Sağol canım benimm esirgemeyin desteklerinizi zaman geçmez yoksaa
kuzular merhabaaa dersten çıktım eve geldim yarenlere bir bakayım dedim heyecan dorukta dediğiniz gibi :) ay ben gidemicem ama sizin adınıza çok seviniyorum ya ne güzellll kavuşuyosunuz sevdiceklerinize
hoşgeldin kuzumm az kaldı azzzzzz gidenler kadar gidemeyenler de çok sanırım ama olsun tez zamanda askerlerimize kavuşalım inşallahhhhhh

Kızlar bana dua edin annemden izin çıkarda bende görmeye gidicem inşallah
343 bitmez bana yoksa, ilk defa bu kadar ayrı kaldım zaman durdu sanki yaa. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…