- 26 Ekim 2014
- 380
- 78
- 38
bence olmaz o zaman yaaa :) hem mektup cok güzel bir hatıra olur sizin içincanim yemin toreninden sonra ziyaretçileryle vakit gecirecekler ya o sirada verecek bu yenge benim hediyelerimi :) okumazlar o problem degil okusalarda nolucak ya davincinin sifresini mi yazcam:)) ben akrabalarina ayip olur mu diye sordum
inşallah kuzum yaaa bende seviniyorum hemmm göremicem ama en azndan fotolarını görcem mesaj atabilcem o bile yetiyor şu an banaaSağol canım benimmesirgemeyin desteklerinizi zaman geçmez yoksaa
hoşgeldin kuzummaz kaldı azzzzzz gidenler kadar gidemeyenler de çok sanırım ama olsun tez zamanda askerlerimize kavuşalım inşallahhhhhh
Hahahha doğru diyorsun .... saldım kendimi süslenmek yok polarımı giyip çıkıyorummanitalarin askerde olmasinin boylede bi avantaji var dimi kizlar anca yatiyoruz uyuyoruz soguk havalarda bulusmak yokk polarlar var tv var cay var kahve var hahahah depresyondayim sanirim pozitif bakmaya calisiyorum kafayi yedim.....
İnşallah gidebilirsin canım ya ... Doğru diyorsun alışık olmayınca zor geliyorKızlar bana dua edin annemden izin çıkarda bende görmeye gidicem inşallah
343 bitmez bana yoksa, ilk defa bu kadar ayrı kaldım zaman durdu sanki yaa. .
Kızlar bana dua edin annemden izin çıkarda bende görmeye gidicem inşallah
343 bitmez bana yoksa, ilk defa bu kadar ayrı kaldım zaman durdu sanki yaa. .
inşallah kuzum yaaa bende seviniyorum hemmm göremicem ama en azndan fotolarını görcem mesaj atabilcem o bile yetiyor şu an banaa
Biraz sonradan katıldım aranıza sanki ama ne güzel sohbet ediyorsunuz, hepimizin beklentileri aynı olunca ilgimi çekti :))İnşallah gidebilirsin canım ya ... Doğru diyorsun alışık olmayınca zor geliyor
bence olmaz o zaman yaaa :) hem mektup cok güzel bir hatıra olur sizin için
Hahahha doğru diyorsun .... saldım kendimi süslenmek yok polarımı giyip çıkıyorumBi pazarım boş olurdu ondada buluşcaz diye erken kalkardım .. uzun zaman sonra öğlene kadar uyuyabiliyorum ve günümü evde geçiriyorum artık.. Tabi keşke olsada uyumasam orası ayrı :) :)
hoşgeldin canııım :)Biraz sonradan katıldım aranıza sanki ama ne güzel sohbet ediyorsunuz, hepimizin beklentileri aynı olunca ilgimi çekti :))
İnşallah biran önce sevdiklerinize kavuşursunuz :)
aynen öyle yaaa elinde bir telefon olsun yeter şuan banaa tabiii yanına gidebilsemm benden daha mutlusu olmazdı orası ayrıııİçini ferah tut canım ya dua et bol bol gitme şansın varsa kaçırma sakın askerine iyi moral olur :)
İnşallahhh yemin törenine gidersinnn :):)
Ay geçen bana da bi arkadaşım söyledi yanına gelmezse alınır mısın kızar mısın diye bende şu an telefonu açsın 10 dk konuşmak için neleri veririm haberin var mı senin demiştim
Bana da kuzu yeter ki arasın saatlerce konuşalım mesajlaşalım görüntülü arama bile yapicimmm
koy koy keşke benmde öyle bi şansım olsaaaabence de yaaa :) bide icine gecen seneki dogum gununden bi fotoğrafimizi koyucam :) ay cok heycanlandim
bence işine yarayacak şeyler koymalısın. Beni taşlamayın noluur ama cok kızlarda gordum askere kutu yapıyor ıcıne cıkolata jelibon falan koyuyolarKizlar size bisey sorucam.cuma gunu sevgilimin yemin töreni var ve ben gidemiyorum ama bi kücük kutu hazirlayip annesiyle göndermeyi düsünüyorum ama icine mektuptan baska koycak bisey bulamadim.sizler neler önerirsiniz
canım nasıl geçtiii görüşmennhoşgeldin canııım :)
AYY BUNU YAPMALIYIMM.Kızlar size bir tavsiyem var, bende onla ayrı geçirdiğim zamanlarda içimden geçenleri word dosyasında uzun uzadıya yazdım, zaman bulup yüzüne söyleyemediklerimi falan anlattım, yada beni farkında olmadan neler yaparak mutlu ettiğini, derken birde kapak tasarlayıp, yazdıklarımı kitap haline getirdim 60 sayfa falan olmuştu, ve hayatımda aldığım en güzel hediye buydu demişti :) bende hayatımda belkide ilk defa bu kadar mutlu olmuştum :) çok güzel komik anılarda çıkıyor, yapmayı düşünürseniz dahada ayrıntılı anlatırım ben size kitabımın ön ve arka sayfasının kapak fotoğrafını paylaşayım hatta :) Ufak bir tavsiye eğer karşınızdaki insan okumayı severse :)
Eki Görüntüle 1314112
ayy bunları sen mi yazdın çok yaratıcı bir fikir ve çok güzel yazmışsın tebrik ederim valla canım :)Kızlar size bir tavsiyem var, bende onla ayrı geçirdiğim zamanlarda içimden geçenleri word dosyasında uzun uzadıya yazdım, zaman bulup yüzüne söyleyemediklerimi falan anlattım, yada beni farkında olmadan neler yaparak mutlu ettiğini, derken birde kapak tasarlayıp, yazdıklarımı kitap haline getirdim 60 sayfa falan olmuştu, ve hayatımda aldığım en güzel hediye buydu demişti :) bende hayatımda belkide ilk defa bu kadar mutlu olmuştum :) çok güzel komik anılarda çıkıyor, yapmayı düşünürseniz dahada ayrıntılı anlatırım ben size kitabımın ön ve arka sayfasının kapak fotoğrafını paylaşayım hatta :) Ufak bir tavsiye eğer karşınızdaki insan okumayı severse :)
Eki Görüntüle 1314112
Güzel gecti canım bu ilk görüşmeydi ikinci gorusmede oluyormus onu beklıcem işte.. bu hafta ilk gorusmeler bıtıyormus.. Sartları falan konustuk. Kadın samimiydi bende güleçtim sıcak bi ortam oldu bakalım inşallah olur hayırlısyla cnaım :)canım nasıl geçtiii görüşmenn
ay hadi bakalım hakkında hayırlıysa olur inşallah canım benimm:)Güzel gecti canım bu ilk görüşmeydi ikinci gorusmede oluyormus onu beklıcem işte.. bu hafta ilk gorusmeler bıtıyormus.. Sartları falan konustuk. Kadın samimiydi bende güleçtim sıcak bi ortam oldu bakalım inşallah olur hayırlısyla cnaım :)
kitabın üst sayfasındaki yazılarda alıntı yaptım az çok ama içi tamamen benim yazdımlarımla dolu, bir nevi onunla yaşadıklarımı günlüğe yazar gibi ayrıntılarıyla yazdım :) inanın sonra okuması çok eğlenceli oluyor :)ayy bunları sen mi yazdın çok yaratıcı bir fikir ve çok güzel yazmışsın tebrik ederim valla canım :)
canım yazdım sanırım gormedin?AYY BUNU YAPMALIYIMM.cok guzzeeel bi fikir.. Hali hazırda yarıya kadar dolmus bi defterim o gittgnden beri yazıyorumm.. Bunu nasıl yaptırdın canım? matbaada bastırdın degilm? incelikle konusabilirmiyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?