357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ay çok güzel canım yaaaa çok beğendim valla çok farklı olmuş
Bende günlük tutuyorum onu vericem komple
aynen öyle yaaa elinde bir telefon olsun yeter şuan banaa tabiii yanına gidebilsemm benden daha mutlusu olmazdı orası ayrııı

koy koy keşke benmde öyle bi şansım olsaaaa

Ya işte şükretmeyi öğreniyoruz kuzu işte ahh ahh şu an arasa ne sevinirim

canım yazdım sanırım gormedin?
evet k.bakma dikkatimden kaçmış özür dilerim, vallahi görseniz bildiğiniz kitaptan hiç farkı yok ve maliyeti 10 tl falan bile tutmadı, matbaada bastırdım yazdıklarımı .. Tabi nasıl istersen her detayı anlatırım ben sana :) yeterki sevinsin sevdiklerimizz :)

Hadi hayırlısı olsun canım benimm

Biraz sonradan katıldım aranıza sanki ama ne güzel sohbet ediyorsunuz, hepimizin beklentileri aynı olunca ilgimi çekti :))
İnşallah biran önce sevdiklerinize kavuşursunuz :)
İnşallah canım hepimizin isteği beklentisi bu :) Hoşgeldin iyi ettin gelmekle aramıza :)

evet canım detayları konsalım:)

Gerçekten görmek istemiyo bir şeyleri ama yazık yani verdiğin emeğe ilişkine özenine olmaz ki bu böyle,sevgilin de çok büyük suç var inşallah hatasını suçunu anlar.
2.5 yılımız emeğimiz fedakarlıklarımız var bir kalemde silemem. ama hatasını anlamasını sağlayacağım benimki empati yapamayan biri kafasına vurup söyle söyle problemım diyince anlıyor benimki. galiba onun beni aramasını beklemektense benim ipleri elime almam gerekiyor galiba bu gidişle hiçbir yere varamıcaz.

inşallah canım ya bakalım galiba benim ön ayak olmam lazım onun aklının başına gelmesi için

Kızlaaarrrrr İyi gecelerr hepinizeeee bir gün daha bitttii :)) Kaldı 2......Kaldı 145 :) Bugün hem 20 dk konuştuk hem facede resimlerini yolladı nihayet gördüm görmeme de 2 gün kalmış oh mis Darısı tümm bekleyenlere inşallahhh ... Hepimizin cuma günü ve haftasonu dilediğinden kat kat daha güzel geçer inşallah

Erkeklerin çoğu empati yapamıyo zaten varsa yoksa kendilerini düşünüyolar,biz onları düşünüp üzülelim onlar sadece kendilerini düşünsün. Ah canım ahh çok ii anlıyorum sni kırgınsın kızgınsın ama emeğini boşa atamıyosun rabbim bunların mükafatını versin inşallah

Ben de bugn knştm 4 dk konuşabildik ama buna da şükür. Grip olmuş kuzucum benim kıyamam neyse ki bitiyo acemlik de evde anacığını iyi bakar aşkitoma,bizimkilerin 2 gn olmş künyelerini vereli. Bgn prova yapmşşar yemn töreninde 1 saat hareketsiz durcaklarmş bgn 2 saat bekletmişler parmaklarm kopucak sandm diyo kıyamam ona ya..

Oy benimm kızcelerim askerleriyle mi kavusucakmıııışş Cok guzel heyecanlarr sizi cok cok iyi anlyabiliyorumm inşallah cuma günün cumartesi gununuz uuuppuzun geceer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…