- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Ay çok güzel canım yaaaa çok beğendim valla çok farklı olmuşKızlar size bir tavsiyem var, bende onla ayrı geçirdiğim zamanlarda içimden geçenleri word dosyasında uzun uzadıya yazdım, zaman bulup yüzüne söyleyemediklerimi falan anlattım, yada beni farkında olmadan neler yaparak mutlu ettiğini, derken birde kapak tasarlayıp, yazdıklarımı kitap haline getirdim 60 sayfa falan olmuştu, ve hayatımda aldığım en güzel hediye buydu demişti :) bende hayatımda belkide ilk defa bu kadar mutlu olmuştum :) çok güzel komik anılarda çıkıyor, yapmayı düşünürseniz dahada ayrıntılı anlatırım ben size kitabımın ön ve arka sayfasının kapak fotoğrafını paylaşayım hatta :) Ufak bir tavsiye eğer karşınızdaki insan okumayı severse :)
Eki Görüntüle 1314112
aynen öyle yaaa elinde bir telefon olsun yeter şuan banaa tabiii yanına gidebilsemm benden daha mutlusu olmazdı orası ayrııı
koy koy keşke benmde öyle bi şansım olsaaaa
evet k.bakma dikkatimden kaçmış özür dilerim, vallahi görseniz bildiğiniz kitaptan hiç farkı yok ve maliyeti 10 tl falan bile tutmadı, matbaada bastırdım yazdıklarımı .. Tabi nasıl istersen her detayı anlatırım ben sana :) yeterki sevinsin sevdiklerimizz :)canım yazdım sanırım gormedin?
Hadi hayırlısı olsun canım benimmGüzel gecti canım bu ilk görüşmeydi ikinci gorusmede oluyormus onu beklıcem işte.. bu hafta ilk gorusmeler bıtıyormus.. Sartları falan konustuk. Kadın samimiydi bende güleçtim sıcak bi ortam oldu bakalım inşallah olur hayırlısyla cnaım :)
Tamam tatlış bi çayda senin için içicemolmadiklarina gore bu durumun tadini cikarticaz baska care yok :) :) e bu aksam tv izlerken bi cay icin bendeennnn hahahah
İnşallah canım hepimizin isteği beklentisi bu :) Hoşgeldin iyi ettin gelmekle aramıza :)Biraz sonradan katıldım aranıza sanki ama ne güzel sohbet ediyorsunuz, hepimizin beklentileri aynı olunca ilgimi çekti :))
İnşallah biran önce sevdiklerinize kavuşursunuz :)
İnşallah canım hepimizin isteği beklentisi bu :) Hoşgeldin iyi ettin gelmekle aramıza :)
evet canım detayları konsalım:)evet k.bakma dikkatimden kaçmış özür dilerim, vallahi görseniz bildiğiniz kitaptan hiç farkı yok ve maliyeti 10 tl falan bile tutmadı, matbaada bastırdım yazdıklarımı .. Tabi nasıl istersen her detayı anlatırım ben sana :) yeterki sevinsin sevdiklerimizz :)
Çok şükürrrr bugün de bittiiioooohhh bugünüde bitirdik ...kaldı bugünü saymazsak 145 :) ohhhhhhhh
Saol canısıııHadi hayırlısı olsun canım benimm
evet canım ya cıktım oglen dısarı dondum resmennnKızlar istanbul bile çok soğuk Allah askerlerimizin yardımcısı olsun
optum canım gorusuruzz..kızlar yine çıkma vaktim geldi hepinzie iyi akşamlar cici bakın kendinize...öpüldünüz...
Aynen çıkk soguuukkkevet canım ya cıktım oglen dısarı dondum resmennn
2.5 yılımız emeğimiz fedakarlıklarımız var bir kalemde silemem. ama hatasını anlamasını sağlayacağım benimki empati yapamayan biri kafasına vurup söyle söyle problemım diyince anlıyor benimki. galiba onun beni aramasını beklemektense benim ipleri elime almam gerekiyor galiba bu gidişle hiçbir yere varamıcaz.Gerçekten görmek istemiyo bir şeyleri ama yazık yani verdiğin emeğe ilişkine özenine olmaz ki bu böyle,sevgilin de çok büyük suç var inşallah hatasını suçunu anlar.
inşallah canım ya bakalım galiba benim ön ayak olmam lazım onun aklının başına gelmesi içinBak yaa birde o mu kafa dinleyecekmiş... hem suçlu hemde ettiği lafa bak seni ikna etmesi gerekirken hala daha kızlarla görüşecem diyor ... yok öyle bir elim yağda bir elim balda yani... birşeyi seçmek zorunda ..İnşallah en kısa zamanda aklı başına gelir canım
Erkeklerin çoğu empati yapamıyo zaten varsa yoksa kendilerini düşünüyolar,biz onları düşünüp üzülelim onlar sadece kendilerini düşünsün. Ah canım ahh çok ii anlıyorum sni kırgınsın kızgınsın ama emeğini boşa atamıyosun rabbim bunların mükafatını versin inşallah2.5 yılımız emeğimiz fedakarlıklarımız var bir kalemde silemem. ama hatasını anlamasını sağlayacağım benimki empati yapamayan biri kafasına vurup söyle söyle problemım diyince anlıyor benimki. galiba onun beni aramasını beklemektense benim ipleri elime almam gerekiyor galiba bu gidişle hiçbir yere varamıcaz.
inşallah canım ya bakalım galiba benim ön ayak olmam lazım onun aklının başına gelmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?