- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Evt canım.. hatta onunla ilgili gökhanlara demişler ki. Sabit bi noktaya sakın bakmayın gözlerinizi oynatın yoksa duser bayılırsınız diye.. Hatta törende bayılmıstı bi çocuk aman aman..Ben de bugn knştm 4 dk konuşabildik ama buna da şükür. Grip olmuş kuzucum benim kıyamam neyse ki bitiyo acemlik de evde anacığını iyi bakar aşkitoma,bizimkilerin 2 gn olmş künyelerini vereli. Bgn prova yapmşşar yemn töreninde 1 saat hareketsiz durcaklarmş bgn 2 saat bekletmişler parmaklarm kopucak sandm diyo kıyamam ona ya..
Ayyyyy Allah korusun,ben de kuzuma diyim de gözlerini sabit tutmasın barişEvt canım.. hatta onunla ilgili gökhanlara demişler ki. Sabit bi noktaya sakın bakmayın gözlerinizi oynatın yoksa duser bayılırsınız diye.. Hatta törende bayılmıstı bi çocuk aman aman..
söyle kuzucumm dikkat etsiiin aman.Ayyyyy Allah korusun,ben de kuzuma diyim de gözlerini sabit tutmasın bariş
amin inşallah allah hayırlı yolu nasip etsinErkeklerin çoğu empati yapamıyo zaten varsa yoksa kendilerini düşünüyolar,biz onları düşünüp üzülelim onlar sadece kendilerini düşünsün. Ah canım ahh çok ii anlıyorum sni kırgınsın kızgınsın ama emeğini boşa atamıyosun rabbim bunların mükafatını versin inşallah
İyice suyunu çıkarıyorlar her şeyin valla.145 gün! Biri beni uyutsun 144 gün sonra uyandırsın rica ediyorum. :) Artık her şey üstüme geliyor. Bu günler geçmiyormuş, meğerse 1 gün 24 saat değilmiş, 120 saatmiş. Şafaktan 1 düşüyor, benim ömrümden 5 gün gidiyor. Bir de şimdi öğrendim sizlerden, törende 1 saat hareketsiz duracaklarını, iyice bunaldım. Offffff
İyice suyunu çıkarıyorlar her şeyin valla.
Günaydın canımmmm inanır mısın heyecandan uyuyamadım benGünaydın şekerlerrrrKaldı 2 güünnnn Heyecan Dorukta
:)) İyiyim tatlım yani aslında çok uykum var başım ağrıyor işteyim vs ama cuma geliyor diye çok mutluyummmGünaydın canımmmm inanır mısın heyecandan uyuyamadım ben
Nasılsın güzelim
Günaydın şekerlerrrrKaldı 2 güünnnn Heyecan Dorukta
İyiyim canım sen nasılsın ?? Valla inşallah durur zaman cumadan itibaren :)) Ayyy rüyama bile girdi psikolojime işlemiş resmen ... rüyamda cuma ctesi bitmiş pazar olmuş gidiyordu diyorum nasıl yaa ne çabuk bitti izingünaydınn canım nasılsın...evet keşke o saat hiç geçmese dimi saatler dursa ...ben göremiycem sizler gidin gözlemlerinizi bize analatırsınız burda bende çok merak ediyorum ...ankara yine soğukantalyaya kar yağmış orası bile soğukmuş yemin töreninde tüm askerler 1 saat yakın hiç kıpırdamadan durcaklarmış ne deemk bu ya neyin kafası Allah aşkına sinir oldum valla....
İyiyim canım sen nasılsın ?? Valla inşallah durur zaman cumadan itibaren :)) Ayyy rüyama bile girdi psikolojime işlemiş resmen ... rüyamda cuma ctesi bitmiş pazar olmuş gidiyordu diyorum nasıl yaa ne çabuk bitti izinRÜyaların tersi çıkar derler öyle olsa da hiç bitmese izin :) 1 saat olayını söylememişti hiç burdan duydum..
İyi uyuyamadın mı canım niye başın ağrıyor ki:)) İyiyim tatlım yani aslında çok uykum var başım ağrıyor işteyim vs ama cuma geliyor diye çok mutluyummmSen nasılsınn?
günaydın güzeller , nasılsınız ..
İyi uyuyamadın mı canım niye başın ağrıyor ki
Ben çoook iyiyimmmmmm tatlım bugün son hazırlıklarımı tamamlayacağım yarın akşam yola çıkmak için hazır olacağımmm
yok canım bende gidemiyorum ama haftaya gitcem kısmetse.. öyle yaa gidenlerde bayram havası var darısı bizim başımıza olsun inş.günaydın canım iyiyiz giden yarenlerin heyecanını ortak oluyoruz sen gidicekmiyidn ? ben gidemiyorum...
yok canım bende gidemiyorum ama haftaya gitcem kısmetse.. öyle yaa gidenlerde bayram havası var darısı bizim başımıza olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?