Gunaydin yarenler heyecan devam ediyor desenize :) benm yarim iyice hasta olmus sabah da arayamadi moralim cok bozuk
günaydın tatlım ... benim yarimde hastalanmış revire gitmiş , istirahat vermişler bu gün yatcak.. keşke seninkide gitseydi... törene daha dinç olsunlar die hasta olanları dinlendiriyorlarmışGunaydin yarenler heyecan devam ediyor desenize :) benm yarim iyice hasta olmus sabah da arayamadi moralim cok bozuk
Bilmiyorumki canım ya bu sıra nedense uykumu alamıyorumİyi uyuyamadın mı canım niye başın ağrıyor ki
Ben çoook iyiyimmmmmm tatlım bugün son hazırlıklarımı tamamlayacağım yarın akşam yola çıkmak için hazır olacağımmm
Bence keşke gitseydin canım yaa bilemedimki sanki geri çevirmiş gibi mi olmuş.. hani sizinle birlikte olmak istemiyorum gibi anlamaz inşallah :/ Kadın bi alttan almış hazır değerlendirseydin iyi olabilirdi..kızlarrrr @lunna @bejum dün volkanın annesi aradı beni ... istersen sende gel geçerken senide alalım beraber gider geliriz dedi. bende saolun siz bu hafta gidin ben haftaya gitcem ... şimdi kalabalık zaten haftaya sakin olur daha rahat görüşürüz dedim.. sizce iyi yaptım mı
Olsun canım azcık daha sabretsinler neyi mantıklıki zaten.. misal benimkinin aşıları daha dün yapılmış acemilik bitti aşı yeni oldu saçmalığa bak..bende iyiyim canım bu aralar yoğunlarmış törene hazırlık için konuşamadım hiç benay evet 1 saat ne demek ya aptallar .... Ahh canım SANKİ ASKERLERİMİZ ONLAAR EZSİNLER DİYE GÖNDERDİK YA KURBAN OLDUKLARIM BENİM ...
volkan bişey sölemedi ama o konuşmuş ve arattırmış gibi geldi bana ... ne bileyim yaa iyi mi yaptım kötü mü bilemedimBence keşke gitseydin canım yaa bilemedimki sanki geri çevirmiş gibi mi olmuş.. hani sizinle birlikte olmak istemiyorum gibi anlamaz inşallah :/ Kadın bi alttan almış hazır değerlendirseydin iyi olabilirdi..
off onu hiç hatılatma canım benimkide van'a gitcekinşallah canım benim ...bende 3 hafta sonra ankaraya gelicek 2 gün klaıp burdan usta birliği ş.urfaya gidecek ...
off onu hiç hatılatma canım benimkide van'a gitcek
volkan bişey sölemedi ama o konuşmuş ve arattırmış gibi geldi bana ... ne bileyim yaa iyi mi yaptım kötü mü bilemedim
bujum seninki nasılmış canım , var mı bi sıkıntı
aslında bi yönden dediğin gibi sevindim :) hepsi çok heycanlı eve döncekler , aileleri görebilcek asıl onlara hiç zamn geçmiyordurHımmm o zaman bilemedim canım ya :/ ama hiç çağırmayadabilirlerdi demekki volkan ısrar ederse sizi de kabul edecekler demektir bu .. herşey sevgilinin senin arkanda durmasına bakıyor yani.... Benimki iyiymiş tatlım ya yorgun sadece bide dün aşı olmuş biraz kolu ağrıyordu onun dışında bir sıkıntısı yok çok şükür o da cumayı bekliyor evine gelebilmek için..
Baya sogudu ya surekli kastamonunun hava durumna bakiyorm ins tez zamanda iyilesir yagünaydın canım geçmiş olsun off bzizimkiler ne halde acaba ya ..havalar iice soğudu sende üzme kendini hayatım ..orada ilaç falan veriyorlardır gerçi yatıp dinlenmedikçe atlataılmaz ama napalım canım onlar erkek daha dayanıklı oluyorlar ..sabır canım bitip geçicek ve bunlar hatıra kalcak bize...
Hadi ya soylerim bi canim ararsa benmkne ilac vermisler sadece aslnda bigun dinlense daha iyi olur dedgn gbi kastamonuda git gide soguyogünaydın tatlım ... benim yarimde hastalanmış revire gitmiş , istirahat vermişler bu gün yatcak.. keşke seninkide gitseydi... törene daha dinç olsunlar die hasta olanları dinlendiriyorlarmış
Ses tonu falan nasildi canim yani senin anlattgna gore ailesini seni aramalari beni de sasirtti acikcasikızlarrrr @lunna @bejum dün volkanın annesi aradı beni ... istersen sende gel geçerken senide alalım beraber gider geliriz dedi. bende saolun siz bu hafta gidin ben haftaya gitcem ... şimdi kalabalık zaten haftaya sakin olur daha rahat görüşürüz dedim.. sizce iyi yaptım mı
Canım bence iyi yapmışsın sonuçta durumunuzla ilgili olarak mesafeli davranman lazım. Ama tatlı dille söyledin sertçe geri çevirmedin değil mikızlarrrr @lunna @bejum dün volkanın annesi aradı beni ... istersen sende gel geçerken senide alalım beraber gider geliriz dedi. bende saolun siz bu hafta gidin ben haftaya gitcem ... şimdi kalabalık zaten haftaya sakin olur daha rahat görüşürüz dedim.. sizce iyi yaptım mı
bizimkilerin koğuşunda 9 kişi şuan yatıyormuş, aslında revire gittiyse ona verirlerdi ama niye vermedilerki anlamadım.. çünkü volkan giden herkeze ilaç yazıp izin verdiler dedi.. sen yine bi söle bakalım bi şansını denesinBaya sogudu ya surekli kastamonunun hava durumna bakiyorm ins tez zamanda iyilesir ya
Hadi ya soylerim bi canim ararsa benmkne ilac vermisler sadece aslnda bigun dinlense daha iyi olur dedgn gbi kastamonuda git gide soguyo
Ay hadi ya bi arasa da soylesem napti acababizimkilerin koğuşunda 9 kişi şuan yatıyormuş, aslında revire gittiyse ona verirlerdi ama niye vermedilerki anlamadım.. çünkü volkan giden herkeze ilaö yazıp izin verdiler dedi.. sen yine bi söle bakalım bi şansını denesin
bende çok şaşırdım , ses tonuda gayet iyiydi ... bi gün öyle bi gün böle bende anlam veremiyorum artıkSes tonu falan nasildi canim yani senin anlattgna gore ailesini seni aramalari beni de sasirtti acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?