357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

kızlarrrr @lunna @bejum dün volkanın annesi aradı beni ... istersen sende gel geçerken senide alalım beraber gider geliriz dedi. bende saolun siz bu hafta gidin ben haftaya gitcem ... şimdi kalabalık zaten haftaya sakin olur daha rahat görüşürüz dedim.. sizce iyi yaptım mı

Gunaydin yarenler heyecan devam ediyor desenize :) benm yarim iyice hasta olmus sabah da arayamadi moralim cok bozuk

günaydın canım geçmiş olsun off bzizimkiler ne halde acaba ya ..havalar iice soğudu sende üzme kendini hayatım ..orada ilaç falan veriyorlardır gerçi yatıp dinlenmedikçe atlataılmaz ama napalım canım onlar erkek daha dayanıklı oluyorlar ..sabır canım bitip geçicek ve bunlar hatıra kalcak bize...

Gunaydin yarenler heyecan devam ediyor desenize :) benm yarim iyice hasta olmus sabah da arayamadi moralim cok bozuk
günaydın tatlım ... benim yarimde hastalanmış revire gitmiş , istirahat vermişler bu gün yatcak.. keşke seninkide gitseydi... törene daha dinç olsunlar die hasta olanları dinlendiriyorlarmış

İyi uyuyamadın mı canım niye başın ağrıyor ki
Ben çoook iyiyimmmmmm tatlım bugün son hazırlıklarımı tamamlayacağım yarın akşam yola çıkmak için hazır olacağımmm
Bilmiyorumki canım ya bu sıra nedense uykumu alamıyorum oh oh ne güzell :) Hepimiz telaşlıyız :) :)

Bence keşke gitseydin canım yaa bilemedimki sanki geri çevirmiş gibi mi olmuş.. hani sizinle birlikte olmak istemiyorum gibi anlamaz inşallah :/ Kadın bi alttan almış hazır değerlendirseydin iyi olabilirdi..

Olsun canım azcık daha sabretsinler neyi mantıklıki zaten.. misal benimkinin aşıları daha dün yapılmış acemilik bitti aşı yeni oldu saçmalığa bak..

Bence keşke gitseydin canım yaa bilemedimki sanki geri çevirmiş gibi mi olmuş.. hani sizinle birlikte olmak istemiyorum gibi anlamaz inşallah :/ Kadın bi alttan almış hazır değerlendirseydin iyi olabilirdi..
volkan bişey sölemedi ama o konuşmuş ve arattırmış gibi geldi bana ... ne bileyim yaa iyi mi yaptım kötü mü bilemedim

canım iyi yapmışsın sende haftaya git bu senin en doğal hakkın onların yanında rahat davranamayactın .hiç içini sıkıntıya girmesin böyle şimdiden herşeyi ince düşürsen sonu gelmez bazende ağırlığı koyaCAKTIZ KUUZM ..:)

volkan bişey sölemedi ama o konuşmuş ve arattırmış gibi geldi bana ... ne bileyim yaa iyi mi yaptım kötü mü bilemedim

bujum seninki nasılmış canım , var mı bi sıkıntı

Hımmm o zaman bilemedim canım ya :/ ama hiç çağırmayadabilirlerdi demekki volkan ısrar ederse sizi de kabul edecekler demektir bu .. herşey sevgilinin senin arkanda durmasına bakıyor yani.... Benimki iyiymiş tatlım ya yorgun sadece bide dün aşı olmuş biraz kolu ağrıyordu onun dışında bir sıkıntısı yok çok şükür o da cumayı bekliyor evine gelebilmek için..

aslında bi yönden dediğin gibi sevindim :) hepsi çok heycanlı eve döncekler , aileleri görebilcek asıl onlara hiç zamn geçmiyordur

Baya sogudu ya surekli kastamonunun hava durumna bakiyorm ins tez zamanda iyilesir ya
günaydın tatlım ... benim yarimde hastalanmış revire gitmiş , istirahat vermişler bu gün yatcak.. keşke seninkide gitseydi... törene daha dinç olsunlar die hasta olanları dinlendiriyorlarmış
Hadi ya soylerim bi canim ararsa benmkne ilac vermisler sadece aslnda bigun dinlense daha iyi olur dedgn gbi kastamonuda git gide soguyo

Ses tonu falan nasildi canim yani senin anlattgna gore ailesini seni aramalari beni de sasirtti acikcasi

Canım bence iyi yapmışsın sonuçta durumunuzla ilgili olarak mesafeli davranman lazım. Ama tatlı dille söyledin sertçe geri çevirmedin değil mi

Baya sogudu ya surekli kastamonunun hava durumna bakiyorm ins tez zamanda iyilesir ya

Hadi ya soylerim bi canim ararsa benmkne ilac vermisler sadece aslnda bigun dinlense daha iyi olur dedgn gbi kastamonuda git gide soguyo
bizimkilerin koğuşunda 9 kişi şuan yatıyormuş, aslında revire gittiyse ona verirlerdi ama niye vermedilerki anlamadım.. çünkü volkan giden herkeze ilaç yazıp izin verdiler dedi.. sen yine bi söle bakalım bi şansını denesin

Son düzenleme:
Ay hadi ya bi arasa da soylesem napti acaba zaten telefonla konusurken arkada surekli oksuruk sesleri geliyor herkes hasta olmus anlasilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…