yok tatlı dille söyledim hatta tören cuma olcağı için işten izin olayı sıkıntı olcak ben haftaya cmrtesi pazar gitsem daha iyi olur diede ekledimCanım bence iyi yapmışsın sonuçta durumunuzla ilgili olarak mesafeli davranman lazım. Ama tatlı dille söyledin sertçe geri çevirmedin değil mi
evet yaa çok soğukmuş hepsi hasta olmuş.. öğle yemeğinde arar kesin o zamn konuşur sölersinAy hadi ya bi arasa da soylesem napti acabazaten telefonla konusurken arkada surekli oksuruk sesleri geliyor herkes hasta olmus anlasilan
Selam Yarenlerrrr
Öyle dediysen sıkıntı olmaz canım iyi yapmışsın iş sonuçta yani..yok tatlı dille söyledim hatta tören cuma olcağı için işten izin olayı sıkıntı olcak ben haftaya cmrtesi pazar gitsem daha iyi olur diede ekledim
Selam tatlımm hoşgeldinnn nasılsınn bakim :) ??Selam Yarenlerrrr
Ay hadi ya bi arasa da soylesem napti acabazaten telefonla konusurken arkada surekli oksuruk sesleri geliyor herkes hasta olmus anlasilan
Hoşbulduk canım benim iyiyim çok şükür çalışıyorum bugün işler yoğunlaştı anca gelebildim :) sen nasılsın askerin nasılmerhaba hoşgeldin canımmmmm nasılsın bakalım...
Hoşbulduk tatlımmmm iyiyim çok şükür keyfim yerinde ne olursa olsunSelam tatlımm hoşgeldinnn nasılsınn bakim :) ??
aynen tatlım benim yarimde bundan şikayetçi , havası çok kötü özellikle akşam dışarda nefes alırken içime resmen duman çekiyorum diyorcanim benimki de Kastamonu'da biliyosun oda arada oksuruyor soruyirum hastamisin diye. diyo ki buralarda cok fabrika varmis ve onlarin saldigi pis duman bogazimizi gicik ediyo ozellikle aksam oldugun da resmen hava da siyah sis var diyo
selam canımmm :)Selam Yarenlerrrr
günaydın bebeğimmm :)Günayydın kk'nın en sadık en güzel en ciciş yarenleriiiOhh sizin adınıza çok seviniyorum yaa ben yemin törenine gidemediydim değişime hazır olun daha olgun ağırbaşlı ve zayıf sevgililerinize merhabaa diyeceksiniz
Canikomm okudum gelişmelerinii valla ben de olsam aynısını yapardım kopasıca gururumuz sağolsungünaydın bebeğimmm :)
canımcım valla iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum ama yaptım işte bişeyler :) :)Canikomm okudum gelişmelerinii valla ben de olsam aynısını yapardım kopasıca gururumuz sağolsun
Selam tatlımmm :) nasılsın bakayım :)selam canımmm :)
Kızlar naber :)
Hemen kabul etmemen iyi olmuş içini ferah tut kabul etsen içlerinden belki de 'yüzsüze bak bi teklif edelim dedik atladı hemen' bile diyebilirlerdicanımcım valla iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum ama yaptım işte bişeyler :) :)
merhaba tatlislaaryarindan sonra buyuk guuuuun:) yasasiiiiiin
ohh ohhh ne güzell ama bakın sevdiceklerinizi görünce bizi untmayın , arada da olsun yine yazın bize :)merhaba tatlislaaryarindan sonra buyuk guuuuun:) yasasiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?