357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Canım bence iyi yapmışsın sonuçta durumunuzla ilgili olarak mesafeli davranman lazım. Ama tatlı dille söyledin sertçe geri çevirmedin değil mi
yok tatlı dille söyledim hatta tören cuma olcağı için işten izin olayı sıkıntı olcak ben haftaya cmrtesi pazar gitsem daha iyi olur diede ekledim

Ay hadi ya bi arasa da soylesem napti acaba zaten telefonla konusurken arkada surekli oksuruk sesleri geliyor herkes hasta olmus anlasilan

canim benimki de Kastamonu'da biliyosun oda arada oksuruyor soruyirum hastamisin diye. diyo ki buralarda cok fabrika varmis ve onlarin saldigi pis duman bogazimizi gicik ediyo ozellikle aksam oldugun da resmen hava da siyah sis var diyo

Günayydın kk'nın en sadık en güzel en ciciş yarenleriii Ohh sizin adınıza çok seviniyorum yaa ben yemin törenine gidemediydim değişime hazır olun daha olgun ağırbaşlı ve zayıf sevgililerinize merhabaa diyeceksiniz

merhaba hoşgeldin canımmmmm nasılsın bakalım...
Hoşbulduk canım benim iyiyim çok şükür çalışıyorum bugün işler yoğunlaştı anca gelebildim :) sen nasılsın askerin nasıl
Selam tatlımm hoşgeldinnn nasılsınn bakim :) ??
Hoşbulduk tatlımmmm iyiyim çok şükür keyfim yerinde ne olursa olsun
sen nasılsın askerin nasıl :)

canim benimki de Kastamonu'da biliyosun oda arada oksuruyor soruyirum hastamisin diye. diyo ki buralarda cok fabrika varmis ve onlarin saldigi pis duman bogazimizi gicik ediyo ozellikle aksam oldugun da resmen hava da siyah sis var diyo
aynen tatlım benim yarimde bundan şikayetçi , havası çok kötü özellikle akşam dışarda nefes alırken içime resmen duman çekiyorum diyor

günaydın bebeğimmm :)

canımcım valla iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum ama yaptım işte bişeyler :) :)
Hemen kabul etmemen iyi olmuş içini ferah tut kabul etsen içlerinden belki de 'yüzsüze bak bi teklif edelim dedik atladı hemen' bile diyebilirlerdi Erkek arkadaşın konuşucaktır bence onlarla zaten :) ama iyi bi gelişme farkındasın dimii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…