357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

offf ya kuzum şapşala döndüm :) bi seviniyorum bi üzülüyorüm ...

offf ya kuzum şapşala döndüm :) bi seviniyorum bi üzülüyorüm ...
Eheheh benim müstakbel kayınvalide de "ah oğluoooomm o benim her şeyiğğmmm allahın lütfu bana oooo" diye çığırıp duruyo ben de gidip anneme çemkiriyorum niye bana böyle şeyler demiyosunuz diye Bizi onlar delirtti sexy ciğim

hahahaaa öle tatlım öyle :) bu anneler yok mu ahhh bu anneler :) :)

hahahaaa öle tatlım öyle :) bu anneler yok mu ahhh bu anneler :) :)
Onlar kıymetliyse biz ağaç kovuğundan mı çıktık hayret bişey.. Sen de sevgilinle konuş ayrıntıları al mutlaka tamam mı bundan sonrası önemli. Ailesi mutlaka der bişeyler senin hakkında, muhtemelen iyi şeyler diyecek :) yavaştan kabullenme aşamasına geçmişler gibi geldi

BENDE İYİYİM CANIM askerimle görüşemedim 1 hafta oldu aramadı hiç.. törenede gidemiycem ama gidenlerin heyecanı beni aldı gelince onlardan dinleyeciğimz çok şey olucak...senin askerin ansıl ..törene gitcekmiydin sende ..

inş. canım ... bakalım ne konuşcaklar gittiklerinde , telde anlatmaz volkan ama gittiğimde konuşuruz ne olcak çok merak ediyorum

2 gündür yoktur canım merak ettim ..tünaydın...bende gidemiyorum biliyormuusn ne heyecanlanmıştım ama olmadı ama 3 hafta sonra geleicek 2 gün kalıcak burdan urfa akçakalye geçicek inşallah ..sen nasılsın askerin nasıl canım havalar nasılmış ...

iyimiyim kötümüyüm inan bende bilmiyorum, okumuşsundur gelişmeleri ... şuanki ruh halimi bende anlayamadım :) :)

Sıkma canını tatlım hayırlısı olsun yeter ki görüşün de :):)

Bizde iyiyiz canım bir sıkıntımız yok şimdilik şükür :) :) Bekleyişe devam cumayı:))

Maşallah tatlım gelsin artık bizde rahatlıyalm yaa :)
Ooo baya olmuş aramayalı ama sıkma canını tatlım eğitimdedir yada konuşma dak. bitmiştir bir çok sebebi vardır inan
İyi çok şükür iki gündür de biz görüşmüyoruz ..Bende gitmiyorum canım törene beklicem burda

Tatlışş aaaa neden yaaaa Aşkolsun sana ama hani topçuları anlatacağıdınn? Gerçi tıpkı benim durum gibi olmuş ben de hudut eğitimi bitince görmüştüm merak etme geçiyo ama yemin töreninin olduğu haftasonu baya kıskanmıştım annesini babasını biz de görüntülü konuşmuştuk falan, yetmez ama evet hesabı

araçla gidicektik olmadı son dk otobüste yer yoktgu anne ve babası gidecek ..nasıl olsa 3 hafta sonra gelecek canım napalım ...sen ansılsın

araçla gidicektik olmadı son dk otobüste yer yoktgu anne ve babası gidecek ..nasıl olsa 3 hafta sonra gelecek canım napalım ...sen ansılsın
E annesi babası nasıl gidiyo ki kuzum onceden mi almışlar biletlerini:/ iyiyim ben de ayy dur gelcem yarim aradı şimdi :)

evet yaa çok soğukmuş hepsi hasta olmuş.. öğle yemeğinde arar kesin o zamn konuşur sölersin
canim benimki de Kastamonu'da biliyosun oda arada oksuruyor soruyirum hastamisin diye. diyo ki buralarda cok fabrika varmis ve onlarin saldigi pis duman bogazimizi gicik ediyo ozellikle aksam oldugun da resmen hava da siyah sis var diyo
aaaa ben hiç bilmiyordum öyle havası olduğunu ondan da öksürüyor olabilir evet ya konuştuk az önce evet ama ona revir izni vermemişler ya sadece ilaç vermişler

E annesi babası nasıl gidiyo ki kuzum onceden mi almışlar biletlerini:/ iyiyim ben de ayy dur gelcem yarim aradı şimdi :)

evet önceden ayırt etmişler adamlar akılıı herhangi bişe olur diye ...ayy yarin nasılsmış kuzum havalar nsılımış nasıl geçiyormuş az kaldı senin canım şubattı dimi..

evet önceden ayırt etmişler adamlar akılıı herhangi bişe olur diye ...ayy yarin nasılsmış kuzum havalar nsılımış nasıl geçiyormuş az kaldı senin canım şubattı dimi..
Aman yaa şanssızlık olmuş ama tekrar diyorum dağıtım izni yetmeyebilir size :/ hem de urfa için moral depolaması açısından izin kullanması onun için iyi olurdu siz bilirsiniz yine de :) iyiymiş benim can parçamm bi aksilik olmazsa 10-15 aralık gibi izin kullanıcak o da dayanamıyo artık bombalıycam şurayı artık diyip duruyo

canım hele bir gitsin bakalım urfaya napacak nereye verecekler nasıl olacak şididen böyle diyoruz ama gittiği zaman izizn kullanamak ister hemen oda izinsiz gidip geleiyim diyor ...Havalar iyimiymiş canım urfada ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…