offf ya kuzum şapşala döndüm :) bi seviniyorum bi üzülüyorüm ...Hemen kabul etmemen iyi olmuş içini ferah tut kabul etsen içlerinden belki de 'yüzsüze bak bi teklif edelim dedik atladı hemen' bile diyebilirlerdiErkek arkadaşın konuşucaktır bence onlarla zaten :) ama iyi bi gelişme farkındasın dimii??
iyimiyim kötümüyüm inan bende bilmiyorum, okumuşsundur gelişmeleri ... şuanki ruh halimi bende anlayamadım :) :)Selam tatlımmm :) nasılsın bakayım :)
Hoşgeldin canımmm :) ben iyiyim çok şükür sen nasılsın :):)
Bizde iyiyiz canım bir sıkıntımız yok şimdilik şükür :) :) Bekleyişe devam cumayı:))Hoşbulduk tatlımmmm iyiyim çok şükür keyfim yerinde ne olursa olsun
sen nasılsın askerin nasıl :)
kuzucuuum yazariz tabii:) dun aksamdan beri girmedim ben sende guzel gelismeler mi olmus nolmus tatlimohh ohhh ne güzell ama bakın sevdiceklerinizi görünce bizi untmayın , arada da olsun yine yazın bize :)
Eheheh benim müstakbel kayınvalide de "ah oğluoooomm o benim her şeyiğğmmm allahın lütfu bana oooo" diye çığırıp duruyo ben de gidip anneme çemkiriyorum niye bana böyle şeyler demiyosunuz diyeofff ya kuzum şapşala döndüm :) bi seviniyorum bi üzülüyorüm ...
saol bebişimmkuzucuuum yazariz tabii:) dun aksamdan beri girmedim ben sende guzel gelismeler mi olmus nolmus tatlimhepsini okuyamadim masallah allah muhabetimizi arttirsin
hahahaaa öle tatlım öyle :) bu anneler yok mu ahhh bu anneler :) :)Eheheh benim müstakbel kayınvalide de "ah oğluoooomm o benim her şeyiğğmmm allahın lütfu bana oooo" diye çığırıp duruyo ben de gidip anneme çemkiriyorum niye bana böyle şeyler demiyosunuz diyeBizi onlar delirtti sexy ciğim
Onlar kıymetliyse biz ağaç kovuğundan mı çıktık hayret bişey.. Sen de sevgilinle konuş ayrıntıları al mutlaka tamam mı bundan sonrası önemli. Ailesi mutlaka der bişeyler senin hakkında, muhtemelen iyi şeyler diyecek :) yavaştan kabullenme aşamasına geçmişler gibi geldihahahaaa öle tatlım öyle :) bu anneler yok mu ahhh bu anneler :) :)
Hoşbulduk canım benim iyiyim çok şükür çalışıyorum bugün işler yoğunlaştı anca gelebildim :) sen nasılsın askerin nasıl
Hoşbulduk tatlımmmm iyiyim çok şükür keyfim yerinde ne olursa olsun
sen nasılsın askerin nasıl :)
inş. canım ... bakalım ne konuşcaklar gittiklerinde , telde anlatmaz volkan ama gittiğimde konuşuruz ne olcak çok merak ediyorumOnlar kıymetliyse biz ağaç kovuğundan mı çıktık hayret bişey.. Sen de sevgilinle konuş ayrıntıları al mutlaka tamam mı bundan sonrası önemli. Ailesi mutlaka der bişeyler senin hakkında, muhtemelen iyi şeyler diyecek :) yavaştan kabullenme aşamasına geçmişler gibi geldi
Günayydın kk'nın en sadık en güzel en ciciş yarenleriiiOhh sizin adınıza çok seviniyorum yaa ben yemin törenine gidemediydim değişime hazır olun daha olgun ağırbaşlı ve zayıf sevgililerinize merhabaa diyeceksiniz
iyimiyim kötümüyüm inan bende bilmiyorum, okumuşsundur gelişmeleri ... şuanki ruh halimi bende anlayamadım :) :)
Bizde iyiyiz canım bir sıkıntımız yok şimdilik şükür :) :) Bekleyişe devam cumayı:))
Ooo baya olmuş aramayalı ama sıkma canını tatlım eğitimdedir yada konuşma dak. bitmiştir bir çok sebebi vardır inanBENDE İYİYİM CANIM askerimle görüşemedim 1 hafta oldu aramadı hiç..törenede gidemiycem ama gidenlerin heyecanı beni aldı gelince onlardan dinleyeciğimz çok şey olucak...senin askerin ansıl ..törene gitcekmiydin sende ..
Tatlışş aaaa neden yaaaa2 gündür yoktur canım merak ettim ..tünaydın...bende gidemiyorum biliyormuusn ne heyecanlanmıştım ama olmadı ama 3 hafta sonra geleicek 2 gün kalıcak burdan urfa akçakalye geçicek inşallah ..sen nasılsın askerin nasıl canım havalar nasılmış ...
Iyiyim canım benim bende okuldayim işte .. sen neler yapıyorsun :)Selam tatlımmm :) nasılsın bakayım :)
Hoşgeldin canımmm :) ben iyiyim çok şükür sen nasılsın :):)
Tatlışş aaaa neden yaaaaAşkolsun sana ama hani topçuları anlatacağıdınn? Gerçi tıpkı benim durum gibi olmuş ben de hudut eğitimi bitince görmüştüm merak etme geçiyo ama yemin töreninin olduğu haftasonu baya kıskanmıştım annesini babasını biz de görüntülü konuşmuştuk falan, yetmez ama evet hesabı
E annesi babası nasıl gidiyo ki kuzum onceden mi almışlar biletlerini:/ iyiyim ben de ayy dur gelcem yarim aradı şimdi :)araçla gidicektik olmadı son dk otobüste yer yoktgu anne ve babası gidecek ..nasıl olsa 3 hafta sonra gelecek canım napalım ...sen ansılsın
evet yaa çok soğukmuş hepsi hasta olmuş.. öğle yemeğinde arar kesin o zamn konuşur sölersin
aaaa ben hiç bilmiyordum öyle havası olduğunu ondan da öksürüyor olabilir evet ya konuştuk az önce evet ama ona revir izni vermemişler ya sadece ilaç vermişlercanim benimki de Kastamonu'da biliyosun oda arada oksuruyor soruyirum hastamisin diye. diyo ki buralarda cok fabrika varmis ve onlarin saldigi pis duman bogazimizi gicik ediyo ozellikle aksam oldugun da resmen hava da siyah sis var diyo
E annesi babası nasıl gidiyo ki kuzum onceden mi almışlar biletlerini:/ iyiyim ben de ayy dur gelcem yarim aradı şimdi :)
Aman yaa şanssızlık olmuş ama tekrar diyorum dağıtım izni yetmeyebilir size :/ hem de urfa için moral depolaması açısından izin kullanması onun için iyi olurdu siz bilirsiniz yine de :) iyiymiş benim can parçamm bi aksilik olmazsa 10-15 aralık gibi izin kullanıcak o da dayanamıyo artık bombalıycam şurayı artık diyip duruyoevet önceden ayırt etmişler adamlar akılıı herhangi bişe olur diye ...ayy yarin nasılsmış kuzum havalar nsılımış nasıl geçiyormuş az kaldı senin canım şubattı dimi..
Aman yaa şanssızlık olmuş ama tekrar diyorum dağıtım izni yetmeyebilir size :/ hem de urfa için moral depolaması açısından izin kullanması onun için iyi olurdu siz bilirsiniz yine de :) iyiymiş benim can parçamm bi aksilik olmazsa 10-15 aralık gibi izin kullanıcak o da dayanamıyo artık bombalıycam şurayı artık diyip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?