357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

canım hele bir gitsin bakalım urfaya napacak nereye verecekler nasıl olacak şididen böyle diyoruz ama gittiği zaman izizn kullanamak ister hemen oda izinsiz gidip geleiyim diyor ...Havalar iyimiymiş canım urfada ..
Hadi bakalım bool bol sabırlar size o vakit hava ne yalan söyliyim buz gibiymiş kuzum, ki benimki kolay kolay üşümeyen adam, kar maskesi 3 kat çorap 3 kat kıyafetle duruyorum diyodu dün gece

Hadi bakalım bool bol sabırlar size o vakit hava ne yalan söyliyim buz gibiymiş kuzum, ki benimki kolay kolay üşümeyen adam, kar maskesi 3 kat çorap 3 kat kıyafetle duruyorum diyodu dün gece

aman tanrım Allhım yardımcıları olsun kuzum ya benim canım çok üşür

Amiiiin amin canım benim ama yaz dönemi olsa yapış yapış olucaklar inan daha çekilmez olurdu antalyada tecrübemiz var yani ağustos sıcağında..

doğru söylüyorsun neyese yapacak birşey yok canım hayırlısıyla gidip gelsinler anılarını dinleyeim onlardan :)

Hahaha yaa yaa bizimki diyo ki ya bu millet anı anlatıp duruyo da ben sürekli sövüp duruyorum ne anısı anlatcam merak ediyorum ilerde
tam ictima sırasında askerin birisi kantinden geç gelmiş, komutanda; arkdaşlar bi ara fatmagülün suçu ne die dizi vardı hatırlıomusunz die sormuş tabi bunlarda hep bir ağızdan evet demişler sonra komutan işte o fatmagül bigün yalnız kaldı, neyse gerisini siz biliyosunuz demişşş... volkanda buna anlatıp buna gülüp duruo .. ya aşkım komutan çocuğa fatmagül dedi die :) :) bakalım daha ne anılar dinlycez :)

Ayy yazık çocuğa yaa ahaha

tüh kötü olmuş yazık yaaaa.:)

Kızlar bi günü daha yedik bitirdik çok şükür günlerimiz azaldikca ozlemimiz daha da artıyor of. .
çok özledim seni aşkım çook .. Tıpkı bu aksam olduğu gibi bazen seni o kadar çok özlüyorum ki sanki daha önce hiç ozlememisim gibi sanki yıllarca gelmeyecekmissin gibi hasretle öpüyorum gül yanaklarından iyi geceler askerim

Hayırlı yolculuklar Nidacım :) Ben yemin törenine gidemiyorum ama Ocak sonu aşkımın yanına kaçıyorum.
Oyy kaç tabi canım saol bu arada :) özür dilerim bebegim nerde yapıyordu askerin kafam karısıyo benim aklımda tutamıyorum da Carsı iznine mmi gitceksn tatlım?

Oyy kaç tabi canım saol bu arada :) özür dilerim bebegim nerde yapıyordu askerin kafam karısıyo benim aklımda tutamıyorum da Carsı iznine mmi gitceksn tatlım?

Manisa Ahmetli'de şu an ama acemilik bitiminde başka ilçeye gidecek. 2 gün izin kullanmak istiyor. Sanırm 2 ayda 1 evci izni oluyormuş, net bilmiyorum. O şekilde bir şeyler ayarlayacağız.

Manisa Ahmetli'de şu an ama acemilik bitiminde başka ilçeye gidecek. 2 gün izin kullanmak istiyor. Sanırm 2 ayda 1 evci izni oluyormuş, net bilmiyorum. O şekilde bir şeyler ayarlayacağız.
evciyemi cıkartacaksınız gidip? İyi olur onun içinde.. ya ben biraz önce bi yazını gördum seninki baygınlııkmı gecirmiş ama nedenn

evciyemi cıkartacaksınız gidip? İyi olur onun içinde.. ya ben biraz önce bi yazını gördum seninki baygınlııkmı gecirmiş ama nedenn

Evci izni şafaktan sayılıyormuş sanırım, sen daha iyi bilirsin ama :) Normal izninden kullanırsa, terhis olma tarihi uzuyormuş. Hoş kafasına göre ben evci iznine çıkıyorum diyebilecek mi onu da bilmiyorum. Aşı olmuşlar ne aşısı bilmiyorum. Açmış aşı olurken, aşıyı vurulmuş. Komutanına ben kötü oluyorum, bana şekerli su getirin demeye kalmadan bayılmış ama Allahtan sandalyede bayılmış. Oturtmuş komutanı çünkü. Sonra kendine gelince şekerli su ve çubuk kraker yemiş normale dönmüş. Fakat dün tüm gün yatmış. İnşallah bir daha aşı, kan verme vb şeyler yoktur.

fobisi mi var canım? bende kan verirken oyle oluyorum.. Evet canım evci izni s afaktan sayılır safak uzatmaz. Ailesi cıkartsın canım ne var ki bunda hem rahatlarsınız o iki gün oyle iyi geliyorki..

fobisi mi var canım? bende kan verirken oyle oluyorum.. Evet canım evci izni s afaktan sayılır safak uzatmaz. Ailesi cıkartsın canım ne var ki bunda hem rahatlarsınız o iki gün oyle iyi geliyorki..

Racona ters diye söyleyemiyor ama bence var :) İnşallah ayarlayacağız da çıkacak evci iznine. Bana da diyor ki, iyi ki seni dinleyip uzun dönem yazmamışım. O bir ara uzun dönem yapayım diyordu ben istemedim. Kısa dönemde kafayı yedi, uzun dönemde kesin psikopata bağlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…