- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Yavru kusum uzun dönem olasydı astegmen olurdu ama oyle de bsey var. Astekler askerlik yapmıyor kiRacona ters diye söyleyemiyor ama bence var :) İnşallah ayarlayacağız da çıkacak evci iznine. Bana da diyor ki, iyi ki seni dinleyip uzun dönem yazmamışım. O bir ara uzun dönem yapayım diyordu ben istemedim. Kısa dönemde kafayı yedi, uzun dönemde kesin psikopata bağlardı.
Yavru kusum uzun dönem olasydı astegmen olurdu ama oyle de bsey var. Astekler askerlik yapmıyor kiCok rahatlar aksam oldumu mesaileri bitiyor ayda 2 bın lıraya yakın para alıyorlar..
heheheyt ama suan normal er oldugu için bide yeni gittiği için zorlanıyor.. Gökhanın öyle bi şansı olsaydı yapardı sanırım. Para biriktirirdi yani gelince bişeyler dusunuyoruz artık. Ayrıca komutan seviyesidne olcagı ıcın kımse onu ezemezdiAy yok ben ona ayda 2 bin vereyim gelsin 6 ayda benim yanımda askerlik yapsın. :)
heheheyt ama suan normal er oldugu için bide yeni gittiği için zorlanıyor.. Gökhanın öyle bi şansı olsaydı yapardı sanırım. Para biriktirirdi yani gelince bişeyler dusunuyoruz artık. Ayrıca komutan seviyesidne olcagı ıcın kımse onu ezemezdiAman tatlım böylesi hayırlısıymış diyelim.. 6 ay yada 12 ay bı sekılde gecip bitiyor..
ben mezunum ki şeekerim ikinci ünimi okuyorumİnşallah hayırlısıyla bitecek. Önce seni bir mezun edelimde.
ben mezunum ki şeekerim ikinci ünimi okuyorum
ay kız ne bilem ben hiç aklıma gelmedi hahahaHahaha yok. Asker yarenliği hayat okulundan mezun olmandan bahsettim ben. :)
Günaydın kuzum :) hepimiz heyecanliyiz galiba bi an once bugün bitsin gitsinnn :)kizlaaar gunaydiiiin hayirli sabahlaaarve ve veeeee bekledigimiz buyuk gunden onceki sooon gunumuuuuz:) bugunumuz coook guzel gecsin insallaah ben bugun is cikisi aydin'a gidiyoruuum ve cook mutluyuuum:)
Günaydınnn tatlımmm evetttt yarınnn BÜYÜK GÜNN !! :)))) Çooook güzel bir 3 gün bizi bekliyorrrkizlaaar gunaydiiiin hayirli sabahlaaarve ve veeeee bekledigimiz buyuk gunden onceki sooon gunumuuuuz:) bugunumuz coook guzel gecsin insallaah ben bugun is cikisi aydin'a gidiyoruuum ve cook mutluyuuum:)
Amiiiiin canım benimHerkeseeee günaydın kızlarrrrr .... Yarın olsun biran öncee :))) Bugün işlerim biraz yoğun girmeye çalışırım yine ama ..işlerimi halledeyimde şu 3 gün biraz rahat edeyim :))İnşallahh çoook güzel bir 3 gün olur herşey dilediğimizden daha da güzel geçer :))
kizlaaar gunaydiiiin hayirli sabahlaaarve ve veeeee bekledigimiz buyuk gunden onceki sooon gunumuuuuz:) bugunumuz coook guzel gecsin insallaah ben bugun is cikisi aydin'a gidiyoruuum ve cook mutluyuuum:)
Günaydın kuzum :) hepimiz heyecanliyiz galiba bi an once bugün bitsin gitsinnn :)
günaydın kızlar, bakıyorumda heycan dorukta siz bu gece artık hiç uyuyamazsınız :)Günaydınnn tatlımmm evetttt yarınnn BÜYÜK GÜNN !! :)))) Çooook güzel bir 3 gün bizi bekliyorrr
Herkeseeee günaydın kızlarrrrr .... Yarın olsun biran öncee :))) Bugün işlerim biraz yoğun girmeye çalışırım yine ama ..işlerimi halledeyimde şu 3 gün biraz rahat edeyim :))İnşallahh çoook güzel bir 3 gün olur herşey dilediğimizden daha da güzel geçer :))
günaydın tatlım, nasılsın askerin nasıl olmuş daha iyidir inş.Kuzular benden de hepinize gunaydinlar simdiden hepinize hayirli yolculuklar sevdiceklerinizle mutlu zamanlar diliyorum :)
ohhh şimdiden afiyet olsun yarine , sevdiceğinin elleriyle hazırladığı kurabiyeleri yiyecek ne şanslıynış o öyle :)kızlar Günaydınnnnnn:) askitolariniza kavuşmak için son gününüz, yarin bu saatlerde onlari goruceksiniz insallah:) simdiden hepinize kazasiz belasiz hayirli yolculuklar diliyorum:) bende dun aksam kurabiyeleri yapmakla ugrastim sonra ablamla muhabbet falan derken 4te yattim ve tabiki sabahki derse gidemedim :)
Ay evet canim bu sabah konustuk sesi daha iyi geliyodu cok sukur yarin da bi yuzunu gorsem artik :)günaydın tatlım, nasılsın askerin nasıl olmuş daha iyidir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?