357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Yavru kusum uzun dönem olasydı astegmen olurdu ama oyle de bsey var. Astekler askerlik yapmıyor ki Cok rahatlar aksam oldumu mesaileri bitiyor ayda 2 bın lıraya yakın para alıyorlar..

Yavru kusum uzun dönem olasydı astegmen olurdu ama oyle de bsey var. Astekler askerlik yapmıyor ki Cok rahatlar aksam oldumu mesaileri bitiyor ayda 2 bın lıraya yakın para alıyorlar..

Ay yok ben ona ayda 2 bin vereyim gelsin 6 ayda benim yanımda askerlik yapsın. :)

Ay yok ben ona ayda 2 bin vereyim gelsin 6 ayda benim yanımda askerlik yapsın. :)
heheheyt ama suan normal er oldugu için bide yeni gittiği için zorlanıyor.. Gökhanın öyle bi şansı olsaydı yapardı sanırım. Para biriktirirdi yani gelince bişeyler dusunuyoruz artık. Ayrıca komutan seviyesidne olcagı ıcın kımse onu ezemezdi Aman tatlım böylesi hayırlısıymış diyelim.. 6 ay yada 12 ay bı sekılde gecip bitiyor..

İnşallah hayırlısıyla bitecek. Önce seni bir mezun edelimde.

kizlaaar gunaydiiiin hayirli sabahlaaar ve ve veeeee bekledigimiz buyuk gunden onceki sooon gunumuuuuz:) bugunumuz coook guzel gecsin insallaah ben bugun is cikisi aydin'a gidiyoruuum ve cook mutluyuuum:)

kizlaaar gunaydiiiin hayirli sabahlaaar ve ve veeeee bekledigimiz buyuk gunden onceki sooon gunumuuuuz:) bugunumuz coook guzel gecsin insallaah ben bugun is cikisi aydin'a gidiyoruuum ve cook mutluyuuum:)
Günaydınnn tatlımmm evetttt yarınnn BÜYÜK GÜNN !! :)))) Çooook güzel bir 3 gün bizi bekliyorrr

Herkeseeee günaydın kızlarrrrr .... Yarın olsun biran öncee :))) Bugün işlerim biraz yoğun girmeye çalışırım yine ama ..işlerimi halledeyimde şu 3 gün biraz rahat edeyim :))İnşallahh çoook güzel bir 3 gün olur herşey dilediğimizden daha da güzel geçer :))

Amiiiiin canım benim

Günaydın kuzum :) hepimiz heyecanliyiz galiba bi an once bugün bitsin gitsinnn :)

Günaydınnn tatlımmm evetttt yarınnn BÜYÜK GÜNN !! :)))) Çooook güzel bir 3 gün bizi bekliyorrr
günaydın kızlar, bakıyorumda heycan dorukta siz bu gece artık hiç uyuyamazsınız :)

günaydın kızlar ay ne gzüel heyecan sevinç mutluluk doya doya yaşayın ...bugün hiç geçmez size şimdik :) tören 14:30 imiş ..

kızlar Günaydınnnnnn:) askitolariniza kavuşmak için son gününüz, yarin bu saatlerde onlari goruceksiniz insallah:) simdiden hepinize kazasiz belasiz hayirli yolculuklar diliyorum:) bende dun aksam kurabiyeleri yapmakla ugrastim sonra ablamla muhabbet falan derken 4te yattim ve tabiki sabahki derse gidemedim :)

günaydın gülüm ...ayy ne gzüel elbette güzel geçicek canım ..iyi yolculuklar canım güle giidn gelin gelince anlatacak çok şeyiniz olucak çünkü bize :) bende iyi diyelim iyi olsun canım işteyim biraz yoğun gibi öyle işte ...

Kuzular benden de hepinize gunaydinlar simdiden hepinize hayirli yolculuklar sevdiceklerinizle mutlu zamanlar diliyorum :)

ohhh şimdiden afiyet olsun yarine , sevdiceğinin elleriyle hazırladığı kurabiyeleri yiyecek ne şanslıynış o öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…