ohhh şimdiden afiyet olsun yarine , sevdiceğinin elleriyle hazırladığı kurabiyeleri yiyecek ne şanslıynış o öyle :)
iyi iyi toparlandığına sevindim.. evet yarın en azından kanlı canlı göremesekteAy evet canim bu sabah konustuk sesi daha iyi geliyodu cok sukur yarin da bi yuzunu gorsem artik :)
aaa niye sölemişki yaw , neyse olsun o kadar emek verdin , yediği zamn çok mutlu olcaktır eminim :) mektup işini naptın karasızdın , yazıp vercek misingerci kuzeni soylemis hic bi surprizi kalmadi ama neyse
aaa niye sölemişki yaw , neyse olsun o kadar emek verdin , yediği zamn çok mutlu olcaktır eminim :) mektup işini naptın karasızdın , yazıp vercek misin
hahaahaa yeni toka öyle mi :) çok iyi yaavericem canim tabisiii :) gecen seneki dogum gununden el ele tutustugumuz bakistigimiz bi fotograf var onu cikarttirip koyucam zarfin icine bide yeni bi toka mi istedi digeri cok pislenmis :)
hahaahaa yeni toka öyle mi :) çok iyi yaa
Kızlar ya bugün öğlen tam 40 dk konuştuk :) allahım nasıl mutluyum ya ..
Kızlar ya bugün öğlen tam 40 dk konuştuk :) allahım nasıl mutluyum ya ..
ay ne gzüel canım gözün aydın ..nasılmış askerin törene hazırlıklar nasıl giidyormuş kzumm
Evet kuzum :)ne guzel canim:)
Iyimis canım benim gibi çok yorulmuslar ama misafirlerin yerlerini ayarliyorlarmis :)
Evet kuzum :)
kızlar bugün buarası çok sesssiz herkes yarına hazırlanıyor dimi...huuu gzüelller nerdesiniz bakalım...
Ben kötüymmm kızlaaaarrr. Askerim aradı duymadımsnra hrmen aradm meşguldüüü ooffff. Ne salak kızım yaaa
Evett yarın büyük gün :)) Ne güzel canım iyi yapmışsın bende bugün eve gidince yapıcam bişeler :)) Ben törene gidemiycem ama o gelicek törenden sonra haftasonu burada olacak :)kızlar Günaydınnnnnn:) askitolariniza kavuşmak için son gününüz, yarin bu saatlerde onlari goruceksiniz insallah:) simdiden hepinize kazasiz belasiz hayirli yolculuklar diliyorum:) bende dun aksam kurabiyeleri yapmakla ugrastim sonra ablamla muhabbet falan derken 4te yattim ve tabiki sabahki derse gidemedim :)
Bende gidince yapıcam bişeler :)) Çalışınca mecbur akşama kaldı .. bu akşam yoğun geçecek :) Ayy yeterki geçsinde yarın olsun :))Bu aksam abbas yolcu :) bugun hiç bos durmadım bi sürü mamalar yaptımm
evet şimdi telefon etmiş babama yerlerini söylemiş çok kalabalıkmış konuşaamamış ben daha duyamadımki sessini kurban olduğumun
evettt.. gökhanın yemin töreni olcagı gunun aksamı gece oturdum dolma sardım askımaaBende gidince yapıcam bişeler :)) Çalışınca mecbur akşama kaldı .. bu akşam yoğun geçecek :) Ayy yeterki geçsinde yarın olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?