357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

aaa niye sölemişki yaw , neyse olsun o kadar emek verdin , yediği zamn çok mutlu olcaktır eminim :) mektup işini naptın karasızdın , yazıp vercek misin

vericem canim tabisiii :) gecen seneki dogum gununden el ele tutustugumuz bakistigimiz bi fotograf var onu cikarttirip koyucam zarfin icine bide yeni bi toka mi istedi digeri cok pislenmis :)

Kızlar ne güzel, yemin törenine gidecekler heyecanlı; benim gibi gidemeyeceklerin içi buruk ama olsun. Önemli olan onların iyi olması. Önden bir sizi kavuşturalım sevgililerinize, ardından Ocak sonu inşallah ben görmeye gideceğim. Umarım çok güzel bir 3 gün geçirirsiniz. :)

Ben kötüymmm kızlaaaarrr. Askerim aradı duymadım snra hrmen aradm meşguldüüü ooffff. Ne salak kızım yaaa

kızlar bugün buarası çok sesssiz herkes yarına hazırlanıyor dimi...huuu gzüelller nerdesiniz bakalım...

Bugün işlerim çok yoğun da ofiste tatlım yazamadım Eve geçince de hazırlıklar başlayacak :))

Ben kötüymmm kızlaaaarrr. Askerim aradı duymadım snra hrmen aradm meşguldüüü ooffff. Ne salak kızım yaaa

HAdi yaa çok üzülüyor insan öyle olunca ama arar akşama yine canım nasılsa üzlme

Evett yarın büyük gün :)) Ne güzel canım iyi yapmışsın bende bugün eve gidince yapıcam bişeler :)) Ben törene gidemiycem ama o gelicek törenden sonra haftasonu burada olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…