357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

yarenler yollara düştü herhalde bizde hala elimizde telefon bekliyoruz :) hayırlı yolcuklar tekrardan kuzular doya doya görüşün askerlerinizle inşallah :)

Kızlar asıl gün yarın geçmeyecek gibi geliyor bna akşam olacakta yanıma gelicek of of .. ben yatıyorum bari gece hızlıca geçsin :)
umarım hepimiz askerlerimizle en güzel zamanimizi geciririz öpüyorum :)

Canlarımmm günaydın askerime gidiyoruz askeriyeye varmak üzeretiz ankarada hava bugün kapalı ama güzel çok soğuk değil askerlerinizi merak etmeyin

Canlarımmm günaydın askerime gidiyoruz askeriyeye varmak üzeretiz ankarada hava bugün kapalı ama güzel çok soğuk değil askerlerinizi merak etmeyin

Bizimkilerin yemin töreni spor salonunda yapılacakmış :) Ayyyy ne güzel şimdik görüşeceksiniz ben akşamı bekliyorum sabırsızlıkla tüm hazırlıklarımı tamamladım beklemedeyim :)) Akşam 6 olsunnn bir an önceee ve sonra 3 gün zaman dursunnn :)

kastamonu yarenleri ben bugün sevdiciğimden pek haber almıycam malum durumları biliyorsunuz ailesi yanında , siz konuşursanız banada yazar mısınız ... tören ne zamnmış, ne zamn bitmiş vs. vs. benide haberdar ederseniz çok sevinirim

günaydınnnnnn kızlarrrrrrr nasılsınız naptınız bakalım..akşam canımla konuştum wc aradaı gizli :) çok yoruldum dedi tören için saatlrce yürümüşler kuzuzm benim ...rütbeleri verilmiş çavuşluk ...2 hafta sonrada çavuşluk verilecekmiş ..nasıl olur acaba çavuşluk bilmiyorum ki... herkes sevdiğine sarılsın koklasın doya doya ..biizmki öğlen 14:00 başlıycakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…