- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Canlarımmm günaydın askerime gidiyoruz askeriyeye varmak üzeretiz ankarada hava bugün kapalı ama güzel çok soğuk değil askerlerinizi merak etmeyin
Bizimkilerin yemin töreni spor salonunda yapılacakmış :) Ayyyy ne güzel şimdik görüşeceksiniz ben akşamı bekliyorum sabırsızlıkla tüm hazırlıklarımı tamamladım beklemedeyim :)) Akşam 6 olsunnn bir an önceee ve sonra 3 gün zaman dursunnn :)
kastamonu yarenleri ben bugün sevdiciğimden pek haber almıycam malum durumları biliyorsunuz ailesi yanında , siz konuşursanız banada yazar mısınız ... tören ne zamnmış, ne zamn bitmiş vs. vs. benide haberdar ederseniz çok sevinirim
Ah canım benim yaa keşke birlikte olabilseydiniz ama yinede daha rahat görüşürsünüz bugün
Gunaydin canim ben sabah 7ye dogru konustm hazirlik var falan diyodu 9.30 10 gbi baslar cok surmez bence ya. Bugun yanlarnda olmak vardi yakastamonu yarenleri ben bugün sevdiciğimden pek haber almıycam malum durumları biliyorsunuz ailesi yanında , siz konuşursanız banada yazar mısınız ... tören ne zamnmış, ne zamn bitmiş vs. vs. benide haberdar ederseniz çok sevinirim
Bizimkinin 11 de olacak diye biliyorum canım ... evet süperim :)) İş çıkışında beni almaya gelecek 4 gözle bekliyorumm :))bujum günaydın canım nasılsın demiyorum eminim süpersinn :) bziizmle paylaşın durumları ..bimkide öğlen 2 e imiş canım ...ahhhh saatler dursa dimi :)
Haklısın canım görmenin yerini tutmaz tabiki ama ..insallah canim ama telefonlar yetmiyor artik
Benim aşkımm da Ankara'daa,ben lanet olası erzurumda tek başımayımmmakşam olsa da sesini duysam arasa rahatça konuşssaakk
Ay hemen 11 olsun o zamaaaann :)Kastamonu yemin töreni 10da baslicakmis kizlar 11de biter dedi sevgilim
Bizimkinin 11 de olacak diye biliyorum canım ... evet süperim :)) İş çıkışında beni almaya gelecek 4 gözle bekliyorumm :))
Anladım tatlımYok bujum bn erzurumda okuyorum memeleketim bursa sevdiğim ankaradan kayseriye geçicek. Ankaraa nın saat kaçtaaaaa bilen yazsın
Öğrendikçe anlatırım sizede canım:) ...ama bugün akşam zor gelecek gibiibujum çok sevindim canım ...bize anlat ara ara töreni ....
insallah canim ama telefonlar yetmiyor artik
Gunaydin canim ben sabah 7ye dogru konustm hazirlik var falan diyodu 9.30 10 gbi baslar cok surmez bence ya. Bugun yanlarnda olmak vardi yabenmde gozum telefonda artik mesaj bekliyorum :)
saolun canlarım yine haber aldıkça banada yazın lütfen , olur mu.. volkan bugün aramadı , içim çok buruk ... ah ahh bugün yanında olmak vardıKastamonu yemin töreni 10da baslicakmis kizlar 11de biter dedi sevgilim
Bugün nasıl arasın canım yemin töreni var yoğunlardır şimdi çok son hazırlıkları yapıyorlardır bitince arar merak etmesaolun canlarım yine haber aldıkça banada yazın lütfen , olur mu.. volkan bugün aramadı , içim çok buruk ... ah ahh bugün yanında olmak vardı
Iyiyim canım benim bende okuldayim işte .. sen neler yapıyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?