357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Benim aşkımm da Ankara'daa,ben lanet olası erzurumda tek başımayımmm akşam olsa da sesini duysam arasa rahatça konuşssaakk

bujum günaydın canım nasılsın demiyorum eminim süpersinn :) bziizmle paylaşın durumları ..bimkide öğlen 2 e imiş canım ...ahhhh saatler dursa dimi :)

canim benim sevgilimin arkadasida kastamonuda 3. bolukte. onun nisanlisiyla konustum 10da baslayacak dedi bebisim

Gunaydin canim ben sabah 7ye dogru konustm hazirlik var falan diyodu 9.30 10 gbi baslar cok surmez bence ya. Bugun yanlarnda olmak vardi ya benmde gozum telefonda artik mesaj bekliyorum :)

bujum günaydın canım nasılsın demiyorum eminim süpersinn :) bziizmle paylaşın durumları ..bimkide öğlen 2 e imiş canım ...ahhhh saatler dursa dimi :)
Bizimkinin 11 de olacak diye biliyorum canım ... evet süperim :)) İş çıkışında beni almaya gelecek 4 gözle bekliyorumm :))

Yok bujum bn erzurumda okuyorum memeleketim bursa sevdiğim ankaradan kayseriye geçicek. Ankaraa nın saat kaçtaaaaa bilen yazsın

insallah canim ama telefonlar yetmiyor artik

Gunaydin canim ben sabah 7ye dogru konustm hazirlik var falan diyodu 9.30 10 gbi baslar cok surmez bence ya. Bugun yanlarnda olmak vardi ya benmde gozum telefonda artik mesaj bekliyorum :)

Kastamonu yemin töreni 10da baslicakmis kizlar 11de biter dedi sevgilim
saolun canlarım yine haber aldıkça banada yazın lütfen , olur mu.. volkan bugün aramadı , içim çok buruk ... ah ahh bugün yanında olmak vardı

saolun canlarım yine haber aldıkça banada yazın lütfen , olur mu.. volkan bugün aramadı , içim çok buruk ... ah ahh bugün yanında olmak vardı
Bugün nasıl arasın canım yemin töreni var yoğunlardır şimdi çok son hazırlıkları yapıyorlardır bitince arar merak etme

ya bu tgören saatleri neye göre ayarlanıyor ..birde direk yemin töreninden hemen usta birliğne geçicekler var bizimki öyle değil daha 3 hafta kalacak orda ordan sonra geçicek usta birliğine kısa dönem olduğu için mi acaba :?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…