- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
benimde icim cok buruk ruh gibi geziyorum resmensaolun canlarım yine haber aldıkça banada yazın lütfen , olur mu.. volkan bugün aramadı , içim çok buruk ... ah ahh bugün yanında olmak vardı
Yazarim tabiki canim hepimiz oyleyiz inan suan orda olmayi o kadar cok isterdim kisaolun canlarım yine haber aldıkça banada yazın lütfen , olur mu.. volkan bugün aramadı , içim çok buruk ... ah ahh bugün yanında olmak vardı
bugün bayram havası var yerenlerde inşalhh teskereyi alınca hepimizde olur ..şu anada yarımız mutlu yarımız buruk ...
Bizimkinin de bi süre ustalık olmıycakmış.. 40 gün kadar nöbet tutacaklarmış. çünkü üst dönemin gitmesi gerekiyormuş bunların görevlere verilmesi için...onlar gittikten sonra görevleri verilecekmiş.ya bu tgören saatleri neye göre ayarlanıyor ..birde direk yemin töreninden hemen usta birliğne geçicekler var bizimki öyle değil daha 3 hafta kalacak orda ordan sonra geçicek usta birliğine kısa dönem olduğu için mi acaba :?
Tatlımmm günaydınn :) Hayırdır ne değişikliği oldu hayatında ? İnşallah :)Günaydın canımmm :) iyi bende dün giremedim hayatımda bazı değişiklikler oldu inşallah daha güzel olucak herşey :)
Tatlımmm günaydınn :) Hayırdır ne değişikliği oldu hayatında ? İnşallah :)
Aaa çok iyi canım çok sevindim senin adına inşallah bu işinden memnun kalırsın :)İşten ayrılıyorum canım sonunda :) başka bir iş buldum imkanları daha iyi olan çok şükür
Bi anda oldu inşallah hep de iyi olur askerime söyledim istifanı ver hemen dedi dün istifamı da verdim üstümden koca bir yük kalktı sanki
Aaa çok iyi canım çok sevindim senin adına inşallah bu işinden memnun kalırsın :)
Sevindim canım çok :) Napim yaa bende akşamı bekliyorum 4 gözlee :)) Off bugün geçmek bilmez şimdik bana :)) Yemin töreni bittiği gibi gelecekler işte :)iş çıkış saatimde gelecek almaya :)Sağol canım benim amin inşallahhhhh ne zamandır arıyordum sonunda oldu :) sen napıyosun nasılsın bakayım var mı haber askerinden
İşten ayrılıyorum canım sonunda :) başka bir iş buldum imkanları daha iyi olan çok şükür
Bi anda oldu inşallah hep de iyi olur askerime söyledim istifanı ver hemen dedi dün istifamı da verdim üstümden koca bir yük kalktı sanki
Sevindim canım çok :) Napim yaa bende akşamı bekliyorum 4 gözlee :)) Off bugün geçmek bilmez şimdik bana :)) Yemin töreni bittiği gibi gelecekler işte :)iş çıkış saatimde gelecek almaya :)
hadi bakalım canım hayırlıı olsun canım yeni işinde memnun olusun kuzum..
ne bilim işte ya insan yinede bekliyor aramasınıBugün nasıl arasın canım yemin töreni var yoğunlardır şimdi çok son hazırlıkları yapıyorlardır bitince arar merak etme
benimde pek bi farkım yokbenimde icim cok buruk ruh gibi geziyorum resmen
aa o zamn az kaldı bitmesineKastaminu yemin töreni cok guzel oluyormus kizlar,su an konusma yapiliyirmus askerlerin hepsi ayni anda adim atip ayni anda kollarini aciyirlarmis :)
Ayy insan duygulanıyor be ben böle görsem ağlardım herhalde :)Eki Görüntüle 1317580
kastamonudan askerlerimizin selami var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?