357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

bugün bayram havası var yerenlerde inşalhh teskereyi alınca hepimizde olur ..şu anada yarımız mutlu yarımız buruk ...

bugün bayram havası var yerenlerde inşalhh teskereyi alınca hepimizde olur ..şu anada yarımız mutlu yarımız buruk ...

Canım benim günaydın nasılsın :)
Askerin gelmicek mi yanına canım benim ben de öyleyim ama üzülmüyorum sanırım arasın diye bekliyorum hatta

Kastaminu yemin töreni cok guzel oluyormus kizlar,su an konusma yapiliyirmus askerlerin hepsi ayni anda adim atip ayni anda kollarini aciyirlarmis :)

Bizimkinin de bi süre ustalık olmıycakmış.. 40 gün kadar nöbet tutacaklarmış. çünkü üst dönemin gitmesi gerekiyormuş bunların görevlere verilmesi için...onlar gittikten sonra görevleri verilecekmiş.

Tatlımmm günaydınn :) Hayırdır ne değişikliği oldu hayatında ? İnşallah :)

İşten ayrılıyorum canım sonunda :) başka bir iş buldum imkanları daha iyi olan çok şükür
Bi anda oldu inşallah hep de iyi olur askerime söyledim istifanı ver hemen dedi dün istifamı da verdim üstümden koca bir yük kalktı sanki

Aaa çok iyi canım çok sevindim senin adına inşallah bu işinden memnun kalırsın :)

Sağol canım benim amin inşallahhhhh ne zamandır arıyordum sonunda oldu :) sen napıyosun nasılsın bakayım var mı haber askerinden
Sevindim canım çok :) Napim yaa bende akşamı bekliyorum 4 gözlee :)) Off bugün geçmek bilmez şimdik bana :)) Yemin töreni bittiği gibi gelecekler işte :)iş çıkış saatimde gelecek almaya :)

hadi bakalım canım hayırlıı olsun canım yeni işinde memnun olusun kuzum..

Sevindim canım çok :) Napim yaa bende akşamı bekliyorum 4 gözlee :)) Off bugün geçmek bilmez şimdik bana :)) Yemin töreni bittiği gibi gelecekler işte :)iş çıkış saatimde gelecek almaya :)

Geçmez kuzu bende öyleyim arasın da doğru düzgün konuşalım diye bekliyorum :) Ohh süper canım bakalım benimki bugün gelicekmi yanıma konuşmadık bile doğru düzgün bugün gelmese bile yarın benim yanımda çok şükürrrr :):)

hadi bakalım canım hayırlıı olsun canım yeni işinde memnun olusun kuzum..

Sağol canım benim hadi inşallah eksik etmeyin dualarınızı bakalım nasıl olucak inşallah sıkıntı çekmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…