357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kızlarrrr konuştum askerimle bitmiş bile yemin töreni komutana görünüp çıkıcakmış ailesinin yanına gidicek sonunda sonunda bugünleri de gördükkk

Suan o kadar duygulandim ki anlatamam ya benim sevdicegim de orda goremiyorum ama orda oldugunu biliyorum ya cok farkli bi duyguymus tesekkur ederiz canim bu foto icin de baska fotolarda bekliyoruz :)
iş yerindeyim ve şuan göz yaşlarımı tutamıyorum, rabbim bu nasıl bi duygu yaa, aynen canım başka fotolarda bekliyoruzzz :)

Kızlarrrr konuştum askerimle bitmiş bile yemin töreni komutana görünüp çıkıcakmış ailesinin yanına gidicek sonunda sonunda bugünleri de gördükkk

çok şükür canım inşallhh teskereyi aldıklarıda görücez bu askerlerimiizn Allahım esirgesin hepsini ..(amin)bizimki öğlen olucak ..ama bu resim bizi mahvetti masa üstü yaptım ben

çok şükür canım inşallhh teskereyi aldıklarıda görücez bu askerlerimiizn Allahım esirgesin hepsini ..(amin)bizimki öğlen olucak ..ama bu resim bizi mahvetti masa üstü yaptım ben
Aminnn canım aminnnnn :) hadi hayırlısıyla bitsin canım bugün de :) Evet bende duygulandım ya çok fena orda olmak vardı ..

Video daha gelmedi canlarim,ama bende cok kötü oldum bide orda olsaydik salya sümük aglardik kesin

aynen canım Ne güzel görünüyorlar öyle maşşalh hepsine şu cuma günü yüzü gözü hürmetine Allhım tüm askerlerimizi korusun esirgesin hayırlı arkadaşlar hayırlı komutanlarla karşılaştırsın hepsini (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…