aa niye o saate bırakmışlar ki ... hiç bilmiyorum tatlım neye göre ayarlanıo acaba bu saatlerkızlar tören neye göre saat veriyorlar şimdi bzizimki 14:30 başlıycakmış kimisi sabah akşam ...
Öyle oluyor valla yaa geçen arkadaşının tele hattını takıp arayınca bisürü mesaj atmıştım mesajında yeri başka :)))Ahhh ah ne güzel bi duygudur heyecan sevinç özlem burukluk hepsi bir arada :) gidebilenler çook şanslısınız, tadını çıkarınnnbizim de 10da başlamıştı, telefonunu alınca ergen gibi mesaj yazıyodum ona "slm cnm nbr yş kç muckssss hey hop lüllülülü" ardarda mesaj atıyodum nasıl özlemişsem mesajlaşmayı..
Tabi canımmm ama eski seriliklerini kaybediyolarÖyle oluyor valla yaa geçen arkadaşının tele hattını takıp arayınca bisürü mesaj atmıştım mesajında yeri başka :)))
Tören saat 9daydı ama 10a kadar komutanı bekledik canım 1 saat kadar sürdü hava yaz gibiydi askerimle 5 dk kadar görüşebildik fotoğraf çekildik şuan dışarda çıkmasını bekliyorz hala gelmedihoşgeldinnn ankaramıza canım..bugün şanslarından hava gzüel canım ..saat kaçta tören burda ...
yemin toreni bitmis sevgilim kendi telefonundan aradi ekranda adini gorunce cok duygulandimmektubum ulasmis ama henuz okuyamadim dedi ...
Tören saat 9daydı ama 10a kadar komutanı bekledik canım 1 saat kadar sürdü hava yaz gibiydi askerimle 5 dk kadar görüşebildik fotoğraf çekildik şuan dışarda çıkmasını bekliyorz hala gelmedi
Onu görünce o kadar heyecanlandm ki ağlamaya başladım kocamaaan sarılabildim askerime darısı başınıza canlarım benim
Sizin için video çektim güzeller daha sonra ekleyeceğim
Tören saat 9daydı ama 10a kadar komutanı bekledik canım 1 saat kadar sürdü hava yaz gibiydi askerimle 5 dk kadar görüşebildik fotoğraf çekildik şuan dışarda çıkmasını bekliyorz hala gelmedi
Onu görünce o kadar heyecanlandm ki ağlamaya başladım kocamaaan sarılabildim askerime darısı başınıza canlarım benim
Sizin için video çektim güzeller daha sonra ekleyeceğim
:)) Benimkide şimdi diyor mesaj atmayı unutmuşum diye :)))Tabi canımmm ama eski seriliklerini kaybediyolarBen 5 mesaj atardım o anca cevap veriyodu hatta telefonu olduğunu unutuyodu bakmıyodu askerliğe gittiğinin ilk tribini yemişti şapşik
Bende henüz haber alamadım. Sadece tören 9'a çekilmiş. Babası tören başladı diye haber vermişti. Eee bu saate kadar bitmiştir. Neden aramadı ya arasın artık.
Sonunda aradı. Babası yanlış yerde beklemiş, o yüzden çıkamamış. Inanılmaz sinirliydi, beni sen ve annem hariç kimse düzgün dinlemiyor diyordu. Yerim onu ya. 2 günde olsa, o artık özgür. :)
hadi bakalım sıra bende inşallah bende duayrım sesini...
Evet sıra sende. Kıyamam 4.30'da yapmışlar kahvaltı, açlıktan ölebilirim dedi. Dedim doğru Manisa kebabı yemeye marş marş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?