357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ahhh ah ne güzel bi duygudur heyecan sevinç özlem burukluk hepsi bir arada :) gidebilenler çook şanslısınız, tadını çıkarınnn bizim de 10da başlamıştı, telefonunu alınca ergen gibi mesaj yazıyodum ona "slm cnm nbr yş kç muckssss hey hop lüllülülü" ardarda mesaj atıyodum nasıl özlemişsem mesajlaşmayı..

Öyle oluyor valla yaa geçen arkadaşının tele hattını takıp arayınca bisürü mesaj atmıştım mesajında yeri başka :)))

Öyle oluyor valla yaa geçen arkadaşının tele hattını takıp arayınca bisürü mesaj atmıştım mesajında yeri başka :)))
Tabi canımmm ama eski seriliklerini kaybediyolar Ben 5 mesaj atardım o anca cevap veriyodu hatta telefonu olduğunu unutuyodu bakmıyodu askerliğe gittiğinin ilk tribini yemişti şapşik

hoşgeldinnn ankaramıza canım..bugün şanslarından hava gzüel canım ..saat kaçta tören burda ...
Tören saat 9daydı ama 10a kadar komutanı bekledik canım 1 saat kadar sürdü hava yaz gibiydi askerimle 5 dk kadar görüşebildik fotoğraf çekildik şuan dışarda çıkmasını bekliyorz hala gelmedi
Onu görünce o kadar heyecanlandm ki ağlamaya başladım kocamaaan sarılabildim askerime darısı başınıza canlarım benim
Sizin için video çektim güzeller daha sonra ekleyeceğim

yemin toreni bitmis sevgilim kendi telefonundan aradi ekranda adini gorunce cok duygulandim mektubum ulasmis ama henuz okuyamadim dedi ...

Çok şanslısınız kızlar. Bakalım ben şu an telefonundan atacağı mesaja bile razıyım. :) 1430'du sanırım bizimkinin yemin töreni.
Akşama arayabilir ancak.

Ben hala haber alamadım yaaaa offff ailesiyle dönüyodur muhtemelen şimdi Bursa'ya.

canımmm ne gzüel çok sevindim gerçekten ..bizimkilerde tören alanındalarmış birazdan başlar ..keşke bzide yaşasaydık bu duyguyu..

Bende henüz haber alamadım. Sadece tören 9'a çekilmiş. Babası tören başladı diye haber vermişti. Eee bu saate kadar bitmiştir. Neden aramadı ya arasın artık.

Bende henüz haber alamadım. Sadece tören 9'a çekilmiş. Babası tören başladı diye haber vermişti. Eee bu saate kadar bitmiştir. Neden aramadı ya arasın artık.

ooo çoktan bitmiştir canım yarım saat falan sürüyormuş sanırım ..sen cep tel arasaydın bir yada yanında kim varsa onların cep arasaydın..bizimkide 14:30 baklım..

Sonunda aradı. Babası yanlış yerde beklemiş, o yüzden çıkamamış. Inanılmaz sinirliydi, beni sen ve annem hariç kimse düzgün dinlemiyor diyordu. Yerim onu ya. 2 günde olsa, o artık özgür. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…