357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Canim benim seni uzmek istemiyorum ama su bi gercek askere giden erkekler cok degisiyo soyle ozetliyim sana benim sevgilim 5 aydir asker acemi birligindeyken beni kaybetmekten korkuyodu ustume titriyodu ama usta birligine gectiginden beri bana cok kotu davraniyo soguk uzaklasmis biri oldu ve asla sozumden cikmazdi simdi lafimi dinletemez oldum bunu her zaman aklinda tut he hep olumsuz yonde degiscek degil olumlu yondede degisebilir ama sen bu ihtimali cikarma aklindan yoksa benim gibi perisan olursun hayirli tezkereler..

Kızlar daha eve okuldan yeni geldim .. sevdicegim yolda istanbul da ama Köprüde çok trafik varmış bende oturdum bekliyorum :) ya içimde öyle bi his var ki sanki ilk buluşmamiz gibi :) çok heyecanlıyım

Kızlar daha eve okuldan yeni geldim .. sevdicegim yolda istanbul da ama Köprüde çok trafik varmış bende oturdum bekliyorum :) ya içimde öyle bi his var ki sanki ilk buluşmamiz gibi :) çok heyecanlıyım

Ayy ne güzel ya. Ben benimkini ocakta görebilcem anca. Finallerden sonra yanına gidicem aşkımın. Siz hasret giderin bol bol.

Aynen yaa benimdee :)) 3 saat kaldı yanıma gelmesine :)) Çok heycanlıyım sanki ilk buluşacakmış gibi

yok canım ban ankaradayım ...askerim antalyada ...sesini duydum şimdi aradı ...özgürlük ne gzel diyorrrr....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…