- 27 Kasım 2014
- 36
- 1
- 13
- 29
Önemli değil canım benm umarım daha güzel olur adına sevind i m o halde :)Günaydın canımmm :) iyi bende dün giremedim hayatımda bazı değişiklikler oldu inşallah daha güzel olucak herşey :)
perim ne güzel kıyamamam ya ..
Kızlar daha eve okuldan yeni geldim .. sevdicegim yolda istanbul da ama Köprüde çok trafik varmış bende oturdum bekliyorum :) ya içimde öyle bi his var ki sanki ilk buluşmamiz gibi :) çok heyecanlıyım
Saol kuzum olsun .. finallerde geçecek kafan rahat olucak hem üzme kendini :)Ayy ne güzel ya. Ben benimkini ocakta görebilcem anca. Finallerden sonra yanına gidicem aşkımın. Siz hasret giderin bol bol.
Aynen yaa benimdee :)) 3 saat kaldı yanıma gelmesine :)) Çok heycanlıyım sanki ilk buluşacakmış gibiKızlar daha eve okuldan yeni geldim .. sevdicegim yolda istanbul da ama Köprüde çok trafik varmış bende oturdum bekliyorum :) ya içimde öyle bi his var ki sanki ilk buluşmamiz gibi :) çok heyecanlıyım
Aaaa yapma ama böle kendini üzüyorsum canım ya ..moralini ii tutman lazım izleme üzüleceğin şelerbende şu anda tel ..marş dinliyorum gözümde yaşlar sel olduuuuuu .....
Aaaa yapma ama böle kendini üzüyorsum canım ya ..moralini ii tutman lazım izleme üzüleceğin şeler
Sağol canım benimmm :):)Önemli değil canım benm umarım daha güzel olur adına sevind i m o halde :)
Mutluyum ama böyle sizleri görüncede üzülüyorum keşke hepimiz bugün görüşebilseydikdaha sesini duymadım bile ....bitmemiş tören canım...senin az kaldı canım tadını çıkart ..emii
Hep böle oluruz inşallah canım ya :)Ya ben bugün çok keyifliyim yaaa
İnşallah canım benim yaaaaa :):)Hep böle oluruz inşallah canım ya :)
daha sesini duymadım bile ....bitmemiş tören canım...senin az kaldı canım tadını çıkart ..emii
Benimkide geldi şimdik canım ama 6 da görüşçez iş çıkışımda :) :)İnşallah canım benim yaaaaa :):)
Benimki yolda geliyor sonundaSeninki naptı kuzum
Oh hadi gözünaydın canım yaa güzel olmaz mı :))yok canım ban ankaradayım ...askerim antalyada ...sesini duydum şimdi aradı ...özgürlük ne gzel diyorrrr....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?