357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kızlar bende şimdi eve geldim misafir gelecek diye erkenden geldim ama olsun yarın tüm gün askerimleyim :) çok şükür kokusunu icime çektim .. darısı gorusemeyen yarenlerin başına :) inşallah herkes tez zamanda kavusuaskerine :)

Kızlar çk garip şeyler oldu, volkan bugn annesinin çok ustune gitmiş, gelse ne olurdu sanki kızı orda aglattın beni burda üzdün herkezın sevdiği yanında.. benimki de senin yuzdn yoktu demiş. Anneside ben gel dedim o gelmedi deyince kıza o kadar soyledgn lafın ardından ne yapmasını bekliyrdun, gelmemekte ck haklı demiş.Bunun uzerine volkanın dedigine gore annesi epey bi vicdan yapmış, tmm artk olan oldu siz bu kadar kararlıysanız ne dıym o zaman pazar gunu sole annesyle bi tanısym demiş.. uzuleym mi sewineym mi bilmiyorum kızlar ne olduda daha bir hafta oncesi olmazda olmaz diyen kadın ,bugun annemle tanısmak istiyorki.. napcm bilmiyrm ya tutar annemede bana soyledklediklerini soylerse ben naparm o zmn..

Off canım bu çok sıkıntı bi kadın ya.. Hangi yüzü gerçek? Vicdan yapan kadın bugüne kadar getirir mi olayları, şimdi mi dank etmiş..

Dejavu oldum kuzuum ne güzel duygular bunlar çok sevindim adınıza

Canim ya cok uzuldum.. annesi sana neler etti merak ettim. Cunki aynisindan bendede var :/

Off canım bu çok sıkıntı bi kadın ya.. Hangi yüzü gerçek? Vicdan yapan kadın bugüne kadar getirir mi olayları, şimdi mi dank etmiş..
Aynen kuzum ya bende hic bisey anlamadım. Benim annem kalp hastası oyle uzuntuye sıkntıya gelemio, simdi tanıstirdgmda olur ya soylenmiecek bi laf derde anneme bisey olur die korkuorum, simdilik tanıstırmasam bi de biz geldik siz kabul etmediniz der die korkuorm uff ya ben naptcm bana bi akıl vern

Son düzenleme:
Canim ya cok uzuldum.. annesi sana neler etti merak ettim. Cunki aynisindan bendede var :/
Canım bizim mesele mesep ayrılıgı, bu yuzdn istemiyrlar beni .. torene bende gitcektim ama onun ne isi war , gelmesn fln demiş. Bugnde torendn snra volkanın dedgine gore vicdan yapmış dier askerlern sevgilisini, nisanlisını goruncede uzulmus, tabi bu arada volkanda epey bi laf soylemş bunun uzerine annemle tanşmaya karar wermis.Ama ben bi anda bole karar degistrmesnden dolayı korktum. Acaba samimi mi yoksa amacı mi farklı die.. bilmiyorum kuzum ya suan o kadar zor bi durum icndeymki

annenin haberi var sizden dimi? e konuşsana onunla kuzum, sorunlarınızı anlat, kadıncağız ondan değil senden duysun her şeyi, akıl versin sana da. sevgilinin annesi hiç hiç hiç ama hiç samimi gelmedi yalnız gözünüz açık olsun lütfen, o ne öyle git istemiyorum sonra iyi madem gel yok vazgeçtim gelme çocuk oyuncağı mı bu işler

Ewet annem volkanı biliyor ama boyle sorunlar oldugunu anlatmadım hem uzulmesn hemde bunları duyarsa o da tepki gosterir die, daha oncedn de soyledgm gibi bizm ewde hc ole meshep muhabbeti gecmez, biz blmeyz ole seyler insan olsun derz hep , smdi onlarn bole bi ayrmcılık yaptıgni bilirse annemde karsı ckar bi de o sorun olmasn die anlatmadm

volkan annemle net olark konustm hç oyle bi muhabbet aclmıyck sadece tanışcklar bk senin torene onun yuzdn gelememiş olmandan ck etkilendi ,eskisi gibi degl yumusadı, sen korkma vardır bunda da bi hayır de tanştır dio

Ama ben bu kadına hiç mi hiç güwenemiyorum
Benim sewdiğim adamın annesine bu kadın diye hitap ediyorum.. bu çok acıtıyor içimi we ilerde boyle baslangıcı olan bi evlilik yapcm belkide .. uff ya saygı, sevgi, ana baba rızası derdk biz hep ama hayata bk ki soylemem ,yapmam dedgn herseyi yaptıriyor insana

Kimse yok, buralar bos kalmasn die yazıyorum kızlarrr :) saka saka bugun icimi dokesim war ama kimsecikler yok burda

volkan annemle net olark konustm hç oyle bi muhabbet aclmıyck sadece tanışcklar bk senin torene onun yuzdn gelememiş olmandan ck etkilendi ,eskisi gibi degl yumusadı, sen korkma vardır bunda da bi hayır de tanştır dio
kuzum ileriyi düşünsene, hiç açılmıycak mı sanıyosun bu konular? Annesi böyle dedi diye tanışma faslı laylaylom geçti diyelim, e sonrası? Sözü olucak nişanı olucak binbir türlü farklılığınız ortaya çıkıcak annesi er ya da geç fikrini tavrını belli eder bence. Her ne olursa olsun annene çıtlat, her şeyi anlatma tabi ama, hani bu aile böyle, haberin olsun ters bişey söylerse biri he de geç falan de.. Umarım her şey yoluna girer, kim bilir tanıdıkça seversiniz birbirinizi dimi olabilir :)

Dogru soluyorsun cnm azda olsa anneme bahsetmem lazm ne olur ne olmaz, bklm zmnda bize ne gosterck.. destegin içn cok tesekkur ederm canımcım , iyiki warsn

Dogru soluyorsun cnm azda olsa anneme bahsetmem lazm ne olur ne olmaz, bklm zmnda bize ne gosterck.. destegin içn cok tesekkur ederm canımcım , iyiki warsn
sen de iyi ki varsın kuzucum burda yalnız ve şanssızlar olarak şapşik şapşik dolaşıoruz her şey iyi olur, içini ferah tut, anneciğin var kapı gibi, kayınvalide adayının seni üzmesine izin verme toparlan

Canım bana da hiç samimi gelmedi annesi ama derler ya gelin ata binmiş ya nasip demiş diye hayırlısı de tanıştır annenle,ama annene bahset bişeylerden bilsin annen

Kızlarrrr hepinizeee günaydınnnDün nihayettttt görüştükkk bugün yine akşam iş çıkışı görüşücezz o kadar mutluyum kiii .. Uzun zaman sonra bu sabah mutlu uyandım :) Kıyamam yaa pantolon giymek bile garip geldi diyor :) Ama iyi gördüm kilo vermemiş aksine kilo almış :) ama sesi kısılmış ...Umarım sizlerde iyisinizdir Nasıl keyifleriniz bakalım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…