Canım belki de oğlunu o halde görünce duygulanmış ve oğlunu üzmek istememiştir.... Oğlunun seni sevdiğine belki ilk kez bu kadar inanmıştır üzgün görünce ...Ondan önce belki unutur vazgeçer diye düşünüyorsa şimdi ciddiyetinin farkına varmış olabilir(inşallah) Ama bence bu iyi bir gelişme sevindim çok :)Kızlar çk garip şeyler oldu, volkan bugn annesinin çok ustune gitmiş, gelse ne olurdu sanki kızı orda aglattın beni burda üzdün herkezın sevdiği yanında.. benimki de senin yuzdn yoktu demiş. Anneside ben gel dedim o gelmedi deyince kıza o kadar soyledgn lafın ardından ne yapmasını bekliyrdun, gelmemekte ck haklı demiş.Bunun uzerine volkanın dedigine gore annesi epey bi vicdan yapmış, tmm artk olan oldu siz bu kadar kararlıysanız ne dıym o zaman pazar gunu sole annesyle bi tanısym demiş.. uzuleym mi sewineym mi bilmiyorum kızlar ne olduda daha bir hafta oncesi olmazda olmaz diyen kadın ,bugun annemle tanısmak istiyorki.. napcm bilmiyrm ya tutar annemede bana soyledklediklerini soylerse ben naparm o zmn..
günaydın bebeğim , sevdicek görülünce yüzünde güller açmış bakıyorumda :) ayy ne güzel görebildin, sarılabildin , kokolaya bildin sevdiceğini çok sevindimm, darısı bizlere olsun... volkanda senin gibi düşünüyor inş. öyledir tatlım :) dualarınızı bekliyorum :)Canım belki de oğlunu o halde görünce duygulanmış ve oğlunu üzmek istememiştir.... Oğlunun seni sevdiğine belki ilk kez bu kadar inanmıştır üzgün görünce ...Ondan önce belki unutur vazgeçer diye düşünüyorsa şimdi ciddiyetinin farkına varmış olabilir(inşallah) Ama bence bu iyi bir gelişme sevindim çok :)
Günaydın tatlım ayy evet yaa çok mutluyum özlemişim çok :)günaydın bebeğim , sevdicek görülünce yüzünde güller açmış bakıyorumda :) ayy ne güzel görebildin, sarılabildin , kokolaya bildin sevdiceğini çok sevindimm, darısı bizlere olsun... volkanda senin gibi düşünüyor inş. öyledir tatlım :) dualarınızı bekliyorum :)
dün çok ağladım bujum , volkan saolsun çarşıyı , gezmeyi fln bi kenara bırakıp devamlı aradı uzun uzun konuştuk.. evet kadın samimiyse bu çok ama çok iyi bi gelişme , ama ya samimi deilse ya bana bir kere daha hayal kırıklığı yaşartırsa .. dünden beri devamlı kafamda bu sorularla dolaşıyorum artık bi an önce yarın olsun ve neyin ne olduğunu görmek istiyorumGünaydın tatlım ayy evet yaa çok mutluyum özlemişim çok :)Amiin darısı sizlere inşallahh :) Dualarım seninle ama çok sevindim sizin adınıza iyi bir gelişme :)
Herkese günaydın... Bugününüz umarım hepinizin çok iyi geçer. :)
günaydın güzelliklerrrGünaydınn kızçeler hepinizin yüz ifadesini görür gibiyim yanaklar pembeleşmiş yüzde belli belirsiz bi sırıtma
Aynen öyle tatlım valla :)) Akşamı beklemedeyim yinee .. offf o burda ama ben işteyim çok sinir bozucuuu ..gerçi hala uyuyor yatağını özlemiştirGünaydınn kızçeler hepinizin yüz ifadesini görür gibiyim yanaklar pembeleşmiş yüzde belli belirsiz bi sırıtma
tatlım işten izin alamadın mı en azında öğlene kadar çalışsaydın bariAynen öyle tatlım valla :)) Akşamı beklemedeyim yinee .. offf o burda ama ben işteyim çok sinir bozucuuu ..gerçi hala uyuyor yatağını özlemiştir:)
Belki biraz erken çıkarım akşam ama bilmiyorumki canım biraz sıkıntı ... hem biraz evindede vakit geçirsin dinlensin dedim...akşam görüşürüz .yarın sabah da kahvaltı yapıcaz sonra otobüse bindiricem 11.30 da ...tatlım işten izin alamadın mı en azında öğlene kadar çalışsaydın bari
neyse bunada şükür , hiç görememekten daha iyidir... ee anlatsana ilk gördüğünde naptı, sen naptın nasıl bi duygu :) değişme var mı iyi ya da kötü :)Belki biraz erken çıkarım akşam ama bilmiyorumki canım biraz sıkıntı ... hem biraz evindede vakit geçirsin dinlensin dedim...akşam görüşürüz .yarın sabah da kahvaltı yapıcaz sonra otobüse bindiricem 11.30 da ...
Ayy kıyamam sana yaa hemi de cumartesiAynen öyle tatlım valla :)) Akşamı beklemedeyim yinee .. offf o burda ama ben işteyim çok sinir bozucuuu ..gerçi hala uyuyor yatağını özlemiştir:)
Yok kızz sormaa 6 gene çıkış saatimde belkim azcık erken çıkarımAyy kıyamam sana yaa hemi de cumartesiama erken çıkarsın bugun heralde?
Arabayla almaya geldi beni işte ilk gördüğü gibi sarıldı ben zaten idrak edemedim ilk yarım saat rüyadamıyım falan :)) Diyor 25 gündür ben seni nasıl görmeden durabildim :) Değişme pek yoktu yani genel olarak o anlattı ben dinledim neler yaptığını :)neyse bunada şükür , hiç görememekten daha iyidir... ee anlatsana ilk gördüğünde naptı, sen naptın nasıl bi duygu :) değişme var mı iyi ya da kötü :)
:) ne güzel yaaa, rabbim ağzınızın tadınızı bozmasın , maşallahArabayla almaya geldi beni işte ilk gördüğü gibi sarıldı ben zaten idrak edemedim ilk yarım saat rüyadamıyım falan :)) Diyor 25 gündür ben seni nasıl görmeden durabildim :) Değişme pek yoktu yani genel olarak o anlattı ben dinledim neler yaptığını :)
Hepimizin inşallah canım benimm Amin :):) ne güzel yaaa, rabbim ağzınızın tadınızı bozmasın , maşallah
Çok hastayıııım diye kıvıraydın patrona keşkeYok kızz sormaa 6 gene çıkış saatimde belkim azcık erken çıkarım
ya bide bugün şirketteki mimar olan patronum şehir dışında ofiste tek mimar benim şuan o yüzden bugün mecbur yani....Azcık sabretcem napalımÇok hastayıııım diye kıvıraydın patrona keşke
Çünkü nalet tesadüfler her yerde olmak zorunda..ya bide bugün şirketteki mimar olan patronum şehir dışında ofiste tek mimar benim şuan o yüzden bugün mecbur yani....Azcık sabretcem napalım
Kesinlikleeee öyle ne yazıkkii ...Tabiki ya buna şükür :) Ayyy uyur diyordum uyanmış programı youn arkadaşları görüşme sırasına girmişler bile :) Napıosa yapsın akşama kadar 6 dan sonra benimÇünkü nalet tesadüfler her yerde olmak zorunda..Neyse adamcağız da uyur biraz. şu birkaç saatlik görüşmeler bile öyle iyi gelir ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?