canım ya bencede var bişey bu kadında.. allah sonunuzu hayır etsin. Cok sevdiğim bi arkadasımla da meshepleri uyusmuyor baabsı kesnlkle vermem gelıp ıstemesnler bile demiş hatta.. Allahım yardımcınız olsun ya gercekten cok zor bi durumCanım bizim mesele mesep ayrılıgı, bu yuzdn istemiyrlar beni .. torene bende gitcektim ama onun ne isi war , gelmesn fln demiş. Bugnde torendn snra volkanın dedgine gore vicdan yapmış dier askerlern sevgilisini, nisanlisını goruncede uzulmus, tabi bu arada volkanda epey bi laf soylemş bunun uzerine annemle tanşmaya karar wermis.Ama ben bi anda bole karar degistrmesnden dolayı korktum. Acaba samimi mi yoksa amacı mi farklı die.. bilmiyorum kuzum ya suan o kadar zor bi durum icndeymki
Poooff içimde bir sıkıntı var neden bilmiyorum aslında çok mutluydum sabah yani 1.5 saat sonra buluşucaz ..yarında kahvaltıya gidicez 11.30 arabasıyla dönücek ama acaba şimdiden içimi gidecek diye bunalımmı sardı nedir anlamadım böle üstümde anlamadığım bi alınganlık huysuzluk var :/ ben onca zaman burada olduğu bu günler için beklemiştim noluyorsa bana anlamadım :/ Bugün ben işteyim diye arkadaşlarıyla görüştü bazı işlerini halletti falan pek mesaj yazmadı kızdım da bu yüzden gereksiz bir alınganlık yapıyorum farkındayım ama bilmiyorum anlatamadığım bir sıkıntı var içimde
Hayırlı olsun canım, tadını çıkar abili günlerin.selam kızlar bizde abimi aldık geldik bursaya yemin töreni çok güzel oldu ama o kalabalık içinde abimi göremedik ne yazık ki.
Kızçeler burdamı hlaa :) dun gece ıkı bucuk falandı eve geldik bizde.. Mola vere vere geldik. Cok yorucuydu ama guzeldi :) trubunlerde yer yoktu bızde ordan oraya kosustrduk durduk. En son sıraya gectiler işte baktım butun aileler karısmıs arayaannemde bi ki sıra gitti burak burak diye burdayım kız diyo :) oyle bulduk onu annem telını verdi ara bizi cıkarken diye. o ara sıradayken foto bile cektik :) sonra aldı esyalarını geldi yanımıza cok guzel fotograflar cektırmış yaa cok yakısıklı geldi cocuk gozume :)) ay bi ara abimi bekliyoduk bi tane kız tırım tırım birilerini arıyo bende gozlyorum onu , baktım kosmaya basladıı kosttu kostuu bi sarııldı askerine ahhh dedim kalbimden yaraldınız beni diyecektim Aklıma gökhanın yemin ettiği gün geldi nasıl bulmustuk birbirimizii ya.. Ben bölüğün onune gitmiştim onu almayao giyidi ustunu cıktı kapıda sıra oluyorlar yoklama gibi bişey alıyorlar. Gökhanın numarasını soyluyo komutan gokhanın gozu bendeydi öyle işte kızlar sizler neler yaptınız suan aramızda askeriyle olanlar da vardırr onlar da gelince buraya yazarlar :)
Sanırım bende vedalaşma yaklaşıo diye böleyim kavga ediyorum böle bişe olabilir mi yaO dediğin durum bende de var. Yani bende bunalım bir hâl var. Sabah spora gidecektim, hastalandım gidemedim. Midem bulanıyor başım ağrıyor. Bir huzursuzluk... Yarın birliğine teslim olacak ya, rahat rahat konuşamayacağız ondan sanırım. Bir de görsem ardından vedalaşsam beni komple sanırım acile kaldırırlardı. :)
Sanırım bende vedalaşma yaklaşıo diye böleyim kavga ediyorum böle bişe olabilir mi ya
yok kuzum abim zaten kilolu değildi. Yüzü azcık toplamışş okadar. Ustada alıyor hespi ama. Gökhan acemide 82 den 74 e dusmustu tanıyamamıstım kuzumu :) Sonra ustada döner yemekten aldı yineNidacımmm, nasılsın? Keyfin yerindedir abin yanında ya. Anlaşılan abinde kilo anlamında kayıp yok. Benim sevgilim foto falan attı cidden 4-5 kilo vermesi, 10 kilo vermiş gibi etki etmiş. Usta birliğinde alırım bir kısmını dedi bir de sen geleceksin ocak ayında ordada 2-3 günde alırım 1-1.5 kilo merak etme dedi. :)
Dejavu oldum kuzuum ne güzel duygular bunlar çok sevindim adınıza
Tatlım çok sevindim :)Bugün erkek arkadasim carsi iznine cikti ilk kez. 12den 4e kdr konustuk 3 saat skypetan goruntulu konustuk ay cok iyiydi ya:) yarinda cikacak ama yarin gezer belki bu kdr konusamayiz
benım sevdgmde bugun teslm oldu yanında oldgm ıcın mtlulk var askm tesekkr ederm deyıp durdm ama suan bombos hıssedyrm kendmıKızlar kızlar :) bugün tüm gün askerimleydik ya ama ne biliyim öf gelmese miydi şimdi yollamak daha zoryarın on iki de gidicek işte sonra yine hasret sizler Nasılsıniz?
benım sevdgmde bugun teslm oldu yanında oldgm ıcın mtlulk var askm tesekkr ederm deyıp durdm ama suan bombos hıssedyrm kendmı
tabıkı cok ıyı gelr ya sesı bıle yetyo ınsana:) ben gıtmıcektm ogun hep telefonda gorusrz dıyoduk hersyde bı hayr vardr ya sabah kadar telefnu aclmadı prgram ykledı . yanına gtmesem hıc gorusemcktk:) bende 4 ay goremcm artk canm ıns sorunsz gecerBen onu göremedim ama sesini 2 gündür aralıksız duydum. Görüntülü konuştuk o bile iyi geldi. Ocakta yanına gideceğim onun heyecanıyla günler geçer. Ocaktan sonrada 3 ay kalıyor. O 3 ayda benim okulda son dönemim mezuniyet telaşım başlayacak, biter gider diye düşünüyorum. :) Bu sesini duymak,görüntülü konuşmak bana iyi geldi.
Haklısın canım bunlar güçlü durmaya çalışmaktan oluyor ama buluşunca hemen aklımı başıma aldım yine pozitif güzel bir akşam geçirdik şükür ..ama yarın çok zor olucak ..kahvaltıya gidicez ve 11.30 da arabaya bindirip eve dönücem tek başımaBiz onla gitmeden vedalaşırken kahvaltı yapıyorduk Taksim'de bir yerde. Sevgilim az yedi stresten heralde, bende kızdım. Bunları askerdeyken çok ararsın falan diye. Neyse o sinirle kalktım masadan. Ödedik hesabı, hızlı hızlı Istiklal Caddesi'nde yürüyorum bir taraftanda kızıp, tartışıyorum. Beni tam Galatasaray Lisesi'nin önünde tuttu kolumdan, bana dedi ki: ağlamamak için kendini sıkma, kendine zarar veriyorsun yapma bunu. Ben başladım salya sümük ağlamaya. Herkes bana bakıyordu. O inan güçlü durmaya çalışmaktan oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?