357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kızlar kızlar :) bugün tüm gün askerimleydik ya ama ne biliyim öf gelmese miydi şimdi yollamak daha zor yarın on iki de gidicek işte sonra yine hasret sizler Nasılsıniz?
Aynen tatlım yaa yarın nasıl bindiricem arabaya nasıl yollıycam hiç bilmiyorum

selam kızlar nasıl yakışmış mı hatıra olsun diye giydim çekindim

Eklentiler

• 10425482_606619459484753_6856436338277883847_n.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 100
ay kizlar yeni bi safak takvimi yaptim kasim ayi bittiyor bugun safagimiz 141

hala yetersiz geliyo ama en azindan 6da 1 bitti :)

Kizlarrrrr bidirdim yolladm canımınicinitutamadim kendimi en son azcik yas geldi gözümden offf simdiden coooooook özledim iki hafta veya 4 hafta sonra yanina gdicem tek tesellim bu ...cok guzel 3 gun gecirdik ama her guzel sey gbi hemencik gecti

Evet canim ya iki uc gun anlamiyosun bile.. anca 15 gun izne gelicekki o zaman izinden bisey anliyosun. Ama o da gecip gidiyo tek kurtulus teskere.. gerisi tesrlli.

Kuzumm allah kavuştursun

Kızlar bende bi saat önce ayrıldım bindi gitti aşkım offf çok kötüyüm ya nasıl geçecek bu günler

Nida kuşum nede çok benziyorsunuz Allah bozmasinnnnn maşallah
Teşekkürler canım Evet benzeten çokk :) benim saçlarım sarıyken daha da benzıyoduk . Ama şöyle bişey var gökhan benım babamada benziyor.. Bende aynı babam olunca böyle bişiy çıkmış ortaya
bak bu da babamın gençliği ve gökhan.. anlarsınız zaten fotografın eskiliğinden

anaaaa kendi oğlu gibi benziyor cidden yaa şuraya bak

anaaaa kendi oğlu gibi benziyor cidden yaa şuraya bak
eveet yengem benzetti ilk amcamın eşi.. Gökhan dedi babanın askerdeki haline cok benziyor. Aha dedim çözdum yenge tamam gökhanla nerden benzıyoruz anladım dedim o degil verdikleri poz bile aynı olması cok sasırıcı yatakta

kızlar selam bnimgibi sevgilisi 7 gün izinde olanlar varmı.. 7 gün izinde olsada birtk dün görüştük. memleketinde bitanem benim 5aralıkta uçağı

Ahahahah aynen canım benim ya şuraya bak ama tatlı bi tesadüf olmus yani :)

Biz de dolu dolu 2 gün geçirdik. Ailesiyle buluştuk sSnopta yemin törenini izledikkkk sonra ailesi bize dediki siz ikiniz kalın biz geri dönüyoruzzz havalara uçtummmm iki gün sadece ikimiz gezdik eğlendik. Çok güzeldi. Ama dönüşüm çok kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…