Aynen tatlım yaa yarın nasıl bindiricem arabaya nasıl yollıycam hiç bilmiyorumKızlar kızlar :) bugün tüm gün askerimleydik ya ama ne biliyim öf gelmese miydi şimdi yollamak daha zoryarın on iki de gidicek işte sonra yine hasret sizler Nasılsıniz?
çok güzel olmuş canım sizinde:)güzel olmuş canım bunu da ben cekmiştim ta aylar önceeEki Görüntüle 1319976 Eki Görüntüle 1319977
Kizlarrrrr bidirdim yolladm canımınicinitutamadim kendimi en son azcik yas geldi gözümden offf simdiden coooooook özledim iki hafta veya 4 hafta sonra yanina gdicem tek tesellim bu ...cok guzel 3 gun gecirdik ama her guzel sey gbi hemencik gec
valla suan bende kendmı cok bos hıssedyrm ıstanbul hadımkoye gıttı bankamatık yokmus dagın basında cok buyukk alandaymıs . daha dun yanmdaydı smdı orda skntı cekyo
Evet canim ya iki uc gun anlamiyosun bile.. anca 15 gun izne gelicekki o zaman izinden bisey anliyosun. Ama o da gecip gidiyoKizlarrrrr bidirdim yolladm canımınicinitutamadim kendimi en son azcik yas geldi gözümden offf simdiden coooooook özledim iki hafta veya 4 hafta sonra yanina gdicem tek tesellim bu ...cok guzel 3 gun gecirdik ama her guzel sey gbi hemencik gecti
Kizlarrrrr bidirdim yolladm canımınicinitutamadim kendimi en son azcik yas geldi gözümden offf simdiden coooooook özledim iki hafta veya 4 hafta sonra yanina gdicem tek tesellim bu ...cok guzel 3 gun gecirdik ama her guzel sey gbi hemencik gecti
Nida kuşum nede çok benziyorsunuz Allah bozmasinnnnn maşallahgüzel olmuş canım bunu da ben cekmiştim ta aylar önceeEki Görüntüle 1319976 Eki Görüntüle 1319977
Teşekkürler canımNida kuşum nede çok benziyorsunuz Allah bozmasinnnnn maşallah
anaaaa kendi oğlu gibi benziyor cidden yaa şuraya bakTeşekkürler canımEvet benzeten çokk :) benim saçlarım sarıyken daha da benzıyoduk . Ama şöyle bişey var gökhan benım babamada benziyor.. Bende aynı babam olunca böyle bişiy çıkmış ortaya
bak bu da babamın gençliği ve gökhan.. anlarsınız zaten fotografın eskiliğinden
Eki Görüntüle 1320114
anaaaa kendi oğlu gibi benziyor cidden yaa şuraya bak
hadi ya 5 aralıga kdar gelmeyecekmi yanına? benım abiminde 5 aralıkta uçağı varkızlar selambnimgibi sevgilisi 7 gün izinde olanlar varmı.. 7 gün izinde olsada birtk dün görüştük. memleketinde bitanem benim 5aralıkta uçağı
eveet yengem benzetti ilk amcamın eşi.. Gökhan dedi babanın askerdeki haline cok benziyor. Aha dedim çözdum yenge tamam gökhanla nerden benzıyoruz anladım dedim o degil verdikleri poz bile aynı olması cok sasırıcı yatakta
Evet canım :) Senin nasıl geçti şu son günler..Ahahahahaynen canım benim ya şuraya bak ama tatlı bi tesadüf olmus yani :)
Canim anlamadım ki su gibi geçti hep bi telaş vardı gel git falan .. ve böyle daha zor sanki tekrar yollamak çok zor geliyor insan aEvet canım :) Senin nasıl geçti şu son günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?