- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Öyle oluyor canım tekrar gönderme kdaha kötü oluyor.. Olsun bunada sukur canım ya gördünüz ya birbiriniziCanim anlamadım ki su gibi geçti hep bi telaş vardı gel git falan .. ve böyle daha zor sanki tekrar yollamak çok zor geliyor insan a
Oh ne güzel canım ya iiki gün bas basa eminim harika geçmiiştir.. Sizin şafak kaç ?Biz de dolu dolu 2 gün geçirdik. Ailesiyle buluştuk sSnopta yemin törenini izledikkkk sonra ailesi bize dediki siz ikiniz kalın biz geri dönüyoruzzz havalara uçtummmm iki gün sadece ikimiz gezdik eğlendik. Çok güzeldi. Ama dönüşüm çok kötüydü
Aynen tatlım yaa güzel şeler çabuk geçiyor ne yazıkki ah bide bu kötü günler geçse gitseEvet canim ya iki uc gun anlamiyosun bile.. anca 15 gun izne gelicekki o zaman izinden bisey anliyosun. Ama o da gecip gidiyotek kurtulus teskere.. gerisi tesrlli.
Sağolasın canım benimm sizi de Allah kavuştursun .. ne güzel 3 gündü keşke gitmeseydi...Kuzumm allah kavuştursun
Git canım yakınsa durman hata zaten :) bende iki hafta sonra gitcem inşallah aksilik cıkmazsa..Aynen tatlım yaa güzel şeler çabuk geçiyor ne yazıkki ah bide bu kötü günler geçse gitseSabrediyoruz mecbur napalım yinede görmek iyi geldi çok özlemiştim en kötü 1 aya ben gidicem yanına bakalım ...
Öyle oluyor canım tekrar gönderme kdaha kötü oluyor.. Olsun bunada sukur canım ya gördünüz ya birbirinizi
Sağolasın canım benimm sizi de Allah kavuştursun .. ne güzel 3 gündü keşke gitmeseydi...
Hadi bakalım kuzum usta birliğinizi merakla bekliyorum :) bi iki haftaya acıklarlar zaten..Öyle canım bir ay sonra dağıtım iznine gelicek onunla teselli oluyorum artık :)
Keskee canım benim atlaticaz inşallah hepimiz bu günleri de :)
Canim benim inşallah hayırlısi olur bakalımHadi bakalım kuzum usta birliğinizi merakla bekliyorum :) bi iki haftaya acıklarlar zaten..
Çok gerginleşiyo insan acıklanmasına yakın ya.. :) Allah gönlunuze gore verir inşallah canım hayırlısıyla..Canim benim inşallah hayırlısi olur bakalım
Saol nidakusumm :)Çok gerginleşiyo insan acıklanmasına yakın ya.. :) Allah gönlunuze gore verir inşallah canım hayırlısıyla..
kızlar çok güzel olmuş fotolar ya çok beğendim bende istiyorum böyle fotolarrr :)güzel olmuş canım bunu da ben cekmiştim ta aylar önceeEki Görüntüle 1319976 Eki Görüntüle 1319977
hoşgeldiniz aramıza hayırlı tezkereler diliyorum şimdiden :)Kızlar merhaba benımde erkek arkadasım 17 aralıkta gıdecek acemiliği Antalya da
Yakın şükür ya :) 3.5 -4 saat .. evdekiler sıkıntı olmasa 2 haftada 1 gidicem de annem ayda bir diyor bakalım .. neyse ayda bire de şükür napalım :) :)Git canım yakınsa durman hata zaten :) bende iki hafta sonra gitcem inşallah aksilik cıkmazsa..
hoşgeldiniz aramıza hayırlı tezkereler diliyorum şimdiden :)
Hoşgeldin tatlımm olsun az kalmış artık sende bizden sayılırsın .. biz azcık da olsa alıştk .. ama brası bana iyi geldi ..belki burası olmasa bu kadar iyi olmazdım ... tüm kızlara destekler için teşekkür ediyim tekrar sizi seviyorummm :)Hosbuldum canm tesekkurler :) Daha gtmedı 2 haftası kaldı ama ben smdıden uzulmeye basladım
Hoşgeldin tatlımm olsun az kalmış artık sende bizden sayılırsın .. biz azcık da olsa alıştk .. ama brası bana iyi geldi ..belki burası olmasa bu kadar iyi olmazdım ... tüm kızlara destekler için teşekkür ediyim tekrar sizi seviyorummm :)
Selaaam! Antalya kısa dönem mi?? Hudutçular antalyaya toplanıyo da :))Bende kadınlar kulubunu oncelerden berı takıp ederım ve asker sayfaları aklımda kalmıs bı bakayım dedım yazdım :)) Gıdınce alısırım bende zaten yemın torenınden sora gelecek ıns kendımı oyle tesellı edıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?