357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Oh ne güzel canım ya iiki gün bas basa eminim harika geçmiiştir.. Sizin şafak kaç ?

Evet canim ya iki uc gun anlamiyosun bile.. anca 15 gun izne gelicekki o zaman izinden bisey anliyosun. Ama o da gecip gidiyo tek kurtulus teskere.. gerisi tesrlli.
Aynen tatlım yaa güzel şeler çabuk geçiyor ne yazıkki ah bide bu kötü günler geçse gitse Sabrediyoruz mecbur napalım yinede görmek iyi geldi çok özlemiştim en kötü 1 aya ben gidicem yanına bakalım ...

Git canım yakınsa durman hata zaten :) bende iki hafta sonra gitcem inşallah aksilik cıkmazsa..

Öyle oluyor canım tekrar gönderme kdaha kötü oluyor.. Olsun bunada sukur canım ya gördünüz ya birbirinizi

Öyle canım bir ay sonra dağıtım iznine gelicek onunla teselli oluyorum artık :)

Sağolasın canım benimm sizi de Allah kavuştursun .. ne güzel 3 gündü keşke gitmeseydi...

Keskee canım benim atlaticaz inşallah hepimiz bu günleri de :)

Şafak 153 canımmm. Ya benim 11 saat sürüyor ve tek vasıta yok. Keşke yakın olsaydı her hafta giderdim herhalde :) Neyse galiba o izin kullanacak

Git canım yakınsa durman hata zaten :) bende iki hafta sonra gitcem inşallah aksilik cıkmazsa..
Yakın şükür ya :) 3.5 -4 saat .. evdekiler sıkıntı olmasa 2 haftada 1 gidicem de annem ayda bir diyor bakalım .. neyse ayda bire de şükür napalım :) :)

Hosbuldum canm tesekkurler :) Daha gtmedı 2 haftası kaldı ama ben smdıden uzulmeye basladım
Hoşgeldin tatlımm olsun az kalmış artık sende bizden sayılırsın .. biz azcık da olsa alıştk .. ama brası bana iyi geldi ..belki burası olmasa bu kadar iyi olmazdım ... tüm kızlara destekler için teşekkür ediyim tekrar sizi seviyorummm :)

Bende kadınlar kulubunu oncelerden berı takıp ederım ve asker sayfaları aklımda kalmıs bı bakayım dedım yazdım :)) Gıdınce alısırım bende zaten yemın torenınden sora gelecek ıns kendımı oyle tesellı edıyorum :)

Selaaam! Antalya kısa dönem mi?? Hudutçular antalyaya toplanıyo da :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…