357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

İstanbul ne kııız ballı mısınıızzz? forumdan bi arkadaşın eşi de acemi antalyada kısa dönem, benim sevdicek de antalyadaydı, merak ettim :*

Benimkş ballı cıktı bıraz :) Tabı bize ıstanbul uzak ama olsun :) Öyle mi su an nerede ? Nasıl gectı acemi dönemi :)

Benimkş ballı cıktı bıraz :) Tabı bize ıstanbul uzak ama olsun :) Öyle mi su an nerede ? Nasıl gectı acemi dönemi :)
Ballı tabi kiii izinleri de vardır muhtemelen merkezi yer her türlü ihtiyacını karşılar telefon çekmeme derdi yok misss :)) ahh bizimkine kartal çıkaydı bi otobüslük işim vardı urfada şimdi böhüğ

Yakın şükür ya :) 3.5 -4 saat .. evdekiler sıkıntı olmasa 2 haftada 1 gidicem de annem ayda bir diyor bakalım .. neyse ayda bire de şükür napalım :) :)
ahahha :) bencede canım ayda bir sukur.. bizimde 3 saat mesafe vaar aramızda sabahın koru cıkıyorum sonra aksam donuyorum :)

ahahha :) bencede canım ayda bir sukur.. bizimde 3 saat mesafe vaar aramızda sabahın koru cıkıyorum sonra aksam donuyorum :)
:) Benim de öyle olaak canım olsun razıyım göreyim de yeterki :) :) Böyle bir şansımız olmayadabilirdi diyerek teselli bulmaya çalışıyorum :)

:) Bizde öyle teselli ediyorduk ancak dün geri gönderdik ... şimdi diğer buluşmayı 4 gözle bekliyoruz :) :)

Gununuz aydın olsun birbirinden güzel kk yarenleri :) moraller nasıl :)
Günaydın tatlım moraller ehhhh ..... sabırsızlıkla beklerken gelecekleri için gün sayarken iiydik geldiler süperdik şimdi gittiler geri Bir sonraki buluşmayı bekliycez artık.... Ama telefon soktu o yüzden mutluyum akşam mesajlaştık

Aa çok sevindim canım benim benimkisi sıkıntı olur belki ustada götürürüm ama şimdi kalsın dedi o da haklı tabii ..
Bi daha ki büyük bulusmaniz ne zaman sizin canım benim :)

Aa çok sevindim canım benim benimkisi sıkıntı olur belki ustada götürürüm ama şimdi kalsın dedi o da haklı tabii ..
Bi daha ki büyük bulusmaniz ne zaman sizin canım benim :)

:) bizimki herkes acemilikte de kullanıyor diye götürdü canım ama bakalım inşallah sıkıntı olmaz ... yiyecek falan da aldık biraz bozulmıcak şeleri...girişte kontrol etmemişler hiç onları da sokmuş normalde yiyecek sokmak yasak ya ....Bir sonraki buluşma kesin değil ama muhtemelen ya 14 Aralık yada 28 Aralık bakalım :) Siz görüşebilcekmisiniz?

28 yada 29 aralıkta dağıtım iznine gelicek bi aksilik olmazsa canım benim :)

28 yada 29 aralıkta dağıtım iznine gelicek bi aksilik olmazsa canım benim :)
Ayy doğru sizin uzun dönemdi canım unuttum bian ... ii ne güzel sizin yakınmış :) Bizimkilerin de 11 gün izni varmış kullanmaları zorunluymuş ama ne zaman kullanacaklarını komutan sölicekmiş bakalım .. :) onun haricinde her ay ben gidicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…