Selaaam! Antalya kısa dönem mi?? Hudutçular antalyaya toplanıyo da :))
Selaaam! Antalya kısa dönem mi?? Hudutçular antalyaya toplanıyo da :))
İstanbul ne kııız ballı mısınıızzz?Selaaaam :) Antalya kısa donem evet :) Acemi antalya usta ıstanbul
hosgeldin allah kavustursun sımdıden istanbulun neresinde yapcakKızlar merhaba benımde erkek arkadasım 17 aralıkta gıdecek acemiliği Antalya da
hosgeldin allah kavustursun sımdıden istanbulun neresinde yapcak
İstanbul ne kııız ballı mısınıızzz?forumdan bi arkadaşın eşi de acemi antalyada kısa dönem, benim sevdicek de antalyadaydı, merak ettim :*
benimki maslakta ondan merak edip sordum:)Hosbuldum tesekkurler ıstanbul kartal
Ballı tabi kiii izinleri de vardır muhtemelen merkezi yer her türlü ihtiyacını karşılar telefon çekmeme derdi yok misss :)) ahh bizimkine kartal çıkaydı bi otobüslük işim vardıBenimkş ballı cıktı bıraz :) Tabı bize ıstanbul uzak ama olsun :) Öyle mi su an nerede ? Nasıl gectı acemi dönemi :)
geldiğinde giy canım onun kamuflajlarını :)kızlar çok güzel olmuş fotolar ya çok beğendim bende istiyorum böyle fotolarrr :)
ahahha :) bencede canım ayda bir sukur.. bizimde 3 saat mesafe vaar aramızda sabahın koru cıkıyorum sonra aksam donuyorum :)Yakın şükür ya :) 3.5 -4 saat .. evdekiler sıkıntı olmasa 2 haftada 1 gidicem de annem ayda bir diyor bakalım .. neyse ayda bire de şükür napalım :) :)
Kızlar merhaba benımde erkek arkadasım 17 aralıkta gıdecek acemiliği Antalya da
:) Benim de öyle olaak canım olsun razıyım göreyim de yeterki :) :) Böyle bir şansımız olmayadabilirdi diyerek teselli bulmaya çalışıyorum :)ahahha :) bencede canım ayda bir sukur.. bizimde 3 saat mesafe vaar aramızda sabahın koru cıkıyorum sonra aksam donuyorum :)
:) Bizde öyle teselli ediyorduk ancak dün geri gönderdik ... şimdi diğer buluşmayı 4 gözle bekliyoruz :) :)Bende kadınlar kulubunu oncelerden berı takıp ederım ve asker sayfaları aklımda kalmıs bı bakayım dedım yazdım :)) Gıdınce alısırım bende zaten yemın torenınden sora gelecek ıns kendımı oyle tesellı edıyorum :)
Günaydın tatlım moraller ehhhh ..... sabırsızlıkla beklerken gelecekleri için gün sayarken iiydik geldiler süperdik şimdi gittiler geriGununuz aydın olsun birbirinden güzel kk yarenleri :) moraller nasıl :)
Aa çok sevindim canım benim benimkisi sıkıntı olur belki ustada götürürüm ama şimdi kalsın dedi o da haklı tabii ..Günaydın tatlım moraller ehhhh ..... sabırsızlıkla beklerken gelecekleri için gün sayarken iiydik geldiler süperdik şimdi gittiler geriBir sonraki buluşmayı bekliycez artık.... Ama telefon soktu o yüzden mutluyum akşam mesajlaştık
Aa çok sevindim canım benim benimkisi sıkıntı olur belki ustada götürürüm ama şimdi kalsın dedi o da haklı tabii ..
Bi daha ki büyük bulusmaniz ne zaman sizin canım benim :)
:) bizimki herkes acemilikte de kullanıyor diye götürdü canım ama bakalım inşallah sıkıntı olmaz ... yiyecek falan da aldık biraz bozulmıcak şeleri...girişte kontrol etmemişler hiç onları da sokmuş normalde yiyecek sokmak yasak ya ....Bir sonraki buluşma kesin değil ama muhtemelen ya 14 Aralık yada 28 Aralık bakalım :) Siz görüşebilcekmisiniz?
Ayy doğru sizin uzun dönemdi canım unuttum bian ... ii ne güzel sizin yakınmış :) Bizimkilerin de 11 gün izni varmış kullanmaları zorunluymuş ama ne zaman kullanacaklarını komutan sölicekmiş bakalım .. :) onun haricinde her ay ben gidicem artık28 yada 29 aralıkta dağıtım iznine gelicek bi aksilik olmazsa canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?