357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ohhh aradı ne güzelmiş telefonu olması :) Eğitim molası vermişler 30 dk ... şimdi kapattı ama telefonunu buna şükür :) Çok soğukmuş... ne güzel yemin töreni öncesi spor salonunda yapıyorlardı genelde eğitimleri ..şimdik dışarıda yaptırıyolarmış ama eldivene izin veriolarmış o iyi :)

Her ay bir kez bile olsa gorusuceksiniz ne mutlu canım benim :)

canlar günaydın... yarimi göremedim ama çok mutluyum ben , dün volkanın annesi geldi hiç beklediğim gibi deildi hatta benden anlayışsız davrandım sen benim kusuruma bakma kızım dedi ayyyy şoktayım ya hala rüya gibiydi ,annemle çok iyi anlaştılar genel tanışma muhabbetleri geçti hep, ayrılırlarken de herşeyin hayırlısı bu görüşmemiz kısa sürdü ama volkan gelsin o zamn bol bol görüşürüz fln dedi . hiç ama hiç bekledğim gibi değildi, herşey olması gerektiği gibiydi çokkk rahatladım kızlar anlatamam size üzerimden büyük bi yük kalkmış gibi hissediyorum

Her ay bir kez bile olsa gorusuceksiniz ne mutlu canım benim :)

İnşallah canım benim yaa bakalım:) :)Sen gitmeyecekmisin ?

Ayyyy canım benim çoooook sevindim yaa ne mutlu sana yani... oh için rahatlamıştır çok iyi olmuş askerlik size yaradı :) :) :)

bebeğim allah koruştursun :)

Ayyyy canım benim çoooook sevindim yaa ne mutlu sana yani... oh için rahatlamıştır çok iyi olmuş askerlik size yaradı :) :) :)
öyle bitanem yaa volkanda bende çok mutluyum, harşey o kadar hızlı gelişti ki rüyada gibiyim vala

Bu ay gitmicem canım zaten o gelicek hiç gelme oralara dedi tamam dedim :)

öyle yada böyle geçecek tatlım , bak geride bıraktımız günlere... rabbim yardımcımız olsun bu günleride hep beraber atlatcaz inş. :)

Inşallah canimm benim :)

Aman Allah bozmasın canım benimmm çok sevindim :)

Evet Götürdü tatlım seninki soktumu ?
evet canım annesi nizamiyede vermiş oda rahatlıkla içeri sokmuş :) ama şimdi van'a gittiğinde nasıl sokcak bilmiyorum , taramalı kapılardan geçiyorlarmış şimdiden kara kara nasıl yapcam ki demeye başladı, seninki ne yapmayı düşünüyor

aa kastamonuya tel sokabildi mi ya benimki sokmadi ya

Canım benimki hep aynı yerde o yüzden yer deişikliği sıkıntımız yok...bizimkindede xray vardı ama bazen bakmıyorlarmış xraye .... bataryasını çıkartırsa ve telefonu alüminyum folyoya sararsa xray algılamıyor diyolar öle yapabilir....bizimkinede yemin töreninde annesi vermişti

ya bakmıyorlarmış dierek riske atmayalım ama cidden batarya çıkartıp folyoya sarınca algılamıo mu , kesin emin misin söleyim öyle yapsın olmazsa

evet canım annesi içeri kadar girmiş o arada vermiş hemen yoksa oda sokamazdı sanırım
bazılarının ailesi sadece törene gelmiş sonra hemen dönmüşler o kişilerde almışlar tel ailelerinden ama ertesi günü çarşı iznine çıkarken hiç biri tel çıkarmamış sonra tekrar içeriye alamayız die

bazılarının ailesi sadece törene gelmiş sonra hemen dönmüşler o kişilerde almışlar tel ailelerinden ama ertesi günü çarşı iznine çıkarken hiç biri tel çıkarmamış sonra tekrar içeriye alamayız die​
Hmm anladm canim.ugur disari cikti 2gün ailesiyle kaldi ondan yapamazdi zaten o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…