yok canım 5 aralıkta uçaağa bindircem okadarhadi ya 5 aralıga kdar gelmeyecekmi yanına? benım abiminde 5 aralıkta uçağı var
canım seninkisi ustaya kars'a gidiyor değil mi?bazılarının ailesi sadece törene gelmiş sonra hemen dönmüşler o kişilerde almışlar tel ailelerinden ama ertesi günü çarşı iznine çıkarken hiç biri tel çıkarmamış sonra tekrar içeriye alamayız die
Hmm anladm canim.ugur disari cikti 2gün ailesiyle kaldi ondan yapamazdi zaten o
inşallah canım :)günaydın kızlar :) usta birliğine tüm askerlerimiz cep tellerini sokar inşallah
cnmmm bnm sevdicegimde 7gunluk dagitim iznindee.. cuma gunu burdura ugurlucaz allah izin verirse:) ben 1hafta izinliyim onunla beraber oliyim diye:) simdi misil misil uyuyo koca danam oyuzdn bi giriyim dedim:) rabbim yollarini acik etsin iyi insanlar cikarsin karsilarina insaAllah:)kızlar selambnimgibi sevgilisi 7 gün izinde olanlar varmı.. 7 gün izinde olsada birtk dün görüştük. memleketinde bitanem benim 5aralıkta uçağı
inşallah bebğim.. volkanda aksine arama çok sıkıydı dedigünaydın kızlar :) usta birliğine askerlerimiz cep tellerini sokar inşallah
Benimki dün 5te teslim oldu birliğine. Arama sıkı değilmiş telefon soktu o.
amin canım benim yıllık iznim yok oyüzden alamadım. zaten aynı şehirde değiliz ve çok hasta görüşemiyoruzcnmmm bnm sevdicegimde 7gunluk dagitim iznindee.. cuma gunu burdura ugurlucaz allah izin verirse:) ben 1hafta izinliyim onunla beraber oliyim diye:) simdi misil misil uyuyo koca danam oyuzdn bi giriyim dedim:) rabbim yollarini acik etsin iyi insanlar cikarsin karsilarina insaAllah:)
hangi bölükte canım benimkisi şahnalara gidiyor aynı yermi acabacanım seninkisi ustaya kars'a gidiyor değil mi?
Evet canim karsa gidicek
Valla canım ben öle duydum ama şimdi kesin de bişe diyemem batarya takılı olmayınca algılamıyor demiş birisi sokmuş öyleya bakmıyorlarmış dierek riske atmayalım amacidden batarya çıkartıp folyoya sarınca algılamıo mu , kesin emin misin söleyim öyle yapsın olmazsa
Katılıyorum canım yaa kasımı atlattık sıra aralıkta :)selam kizlar lanet kasim bitti sonunda aralikta su gibi akip gecse yaaa
Benimki sabah aradı 2 dk konuştuk sonrada mesaj attı çok az canım ..öle uzun görüşemedik eğitimlerine devam ediyorlarmışyaw kızlar ssaat kaç oldu benim sevdicek daha hiç aramadı... törenden dolayı eğitim sıkı arayamıo fln diodum ama bugün ne oldu da arayamadı acaba , yine mi eğitim fln var ki , siz konuşabildiniz mi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?