357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

numnum sexy lady onların 12 Aralık'a kadar atış eğitimleri var. Asıl eğitimleri şimdi başladı. Bundan öncekiler çok zor değildi. Genelde hep törene hazırlık şeklindeydi. Şimdi gerçek birer asker olmak için eğitimleri başladı. Anca akşam yemeğinden sonra arayabilirler tahminlerime göre.

kızlar merhaba ya bu mesaj yazma değişmiş mi anlayamadım yazamadım telefondan
nasılsınız neler yapıyorsunuz :)

kızlar merhaba ya bu mesaj yazma değişmiş mi anlayamadım yazamadım telefondan
nasılsınız neler yapıyorsunuz :)​
Evet değişmiş ve yeni hali çok kötü olmuş, hiç beğenmedim.

Aynen canım bencede o yüzden .. atış eğitimleri olacakmış hep şimdi jandarma oldukları için yol kesme eğitimi falan verilecekmiş

inşallah canım ya şuan boşluğa düştüm ama bi yandan da diyorum güzel anılar biriktiriyoruz hep beraber :)
Kesinlikle canım ya ... o kadar bekleyip buluşmanın kıymetini bi başka oluyormuş... insanın sevgisi daha da pekişiyor bence özlemle :)

daha dün ayrıldık ama ben onu çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook özledim...

şimdi aradı canım, tahmin ettiğim gibi hasta olduğu için tüm gün revirdeymiş bugün . diğerleride dediğin gibi atışlara başlamış

Off kızlar 68 gün kaldı ama bazen tükendiğimi hissediyorum, mutsuzum işte ne biliyim uyuştum hareket etmek gülmek konuşmak bile istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…