- 20 Mart 2013
- 480
- 194
- 63
Aynen canım değişmiş bende hiç beğenmedim ..bilgisayardan girdiğim halde zorlanıyorum biraz ....kızlar merhaba ya bu mesaj yazma değişmiş mi anlayamadım yazamadım telefondan
nasılsınız neler yapıyorsunuz :)
Aynen canım bencede o yüzden .. atış eğitimleri olacakmış hep şimdi jandarma oldukları için yol kesme eğitimi falan verilecekmiş
Tesekkurler canm :)Hoşgeldin canım hayırlı teskereler şimdiden :)
Canm hosbuldum tesekkurler :)canım hoşgeldin aramıza, şimdiden hayırlı teskereler
neyse artık buna da alışacağız :) askerlerimize iki gün kavuştuk geçti bitti zaman hemen ya şimdi yine boşluğa düşüyor insanAynen canım değişmiş bende hiç beğenmedim ..bilgisayardan girdiğim halde zorlanıyorum biraz ....
Aynen canım yaa gelmelerini beklerken iiydi az kaldı gelcekler diorduk .. geldiler çabucak gittiler yine ...neyse artık buna da alışacağız :) askerlerimize iki gün kavuştuk geçti bitti zaman hemen ya şimdi yine boşluğa düşüyor insan
ama çabuk geçti ya şu zaman yani bunu o çıkınca anladım sanki daha dün mesajlaşmışız gibiydi :)Aynen canım yaa gelmelerini beklerken iiydi az kaldı gelcekler diorduk .. geldiler çabucak gittiler yine ...
işte geçerken geçmiyor gibi geliyor canım sonra bi bakıyoruz geçmiş..inşallah önümüzdeki zaman da çabucak geçer:)ama çabuk geçti ya şu zaman yani bunu o çıkınca anladım sanki daha dün mesajlaşmışız gibiydi :)
inşallah canım ya şuan boşluğa düştüm ama bi yandan da diyorum güzel anılar biriktiriyoruz hep beraber :)işte geçerken geçmiyor gibi geliyor canım sonra bi bakıyoruz geçmiş..inşallah önümüzdeki zaman da çabucak geçer:)
Kesinlikle canım ya ... o kadar bekleyip buluşmanın kıymetini bi başka oluyormuş... insanın sevgisi daha da pekişiyor bence özlemle :)inşallah canım ya şuan boşluğa düştüm ama bi yandan da diyorum güzel anılar biriktiriyoruz hep beraber :)
şimdi aradı canım, tahmin ettiğim gibi hasta olduğu için tüm gün revirdeymiş bugün . diğerleride dediğin gibi atışlara başlamış
kesinlikle birbirinin değerini daha iyi anlıyor insan yararı da mı oldu ne bu askerliğinnnKesinlikle canım ya ... o kadar bekleyip buluşmanın kıymetini bi başka oluyormuş... insanın sevgisi daha da pekişiyor bence özlemle :)
geçmiş olsun canım bir iyileşemediler yaşimdi aradı canım, tahmin ettiğim gibi hasta olduğu için tüm gün revirdeymiş bugün . diğerleride dediğin gibi atışlara başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?