ne denetlemesi yaww :)kızlar bide duyduguum kadarıyla bizimkiler yani kastamonudakiler iki hafta boyunca denetleme olcaklarmış
Tatlım salma kendiniii ...çoğu bitmiş azı kalmış zor ..sona yaklaştıkça daha da sabırsızlanıodur geçmiodur zaman ama az daha sabırOff kızlar 68 gün kaldı ama bazen tükendiğimi hissediyorum, mutsuzum işte ne biliyim uyuştum hareket etmek gülmek konuşmak bile istemiyorum..
ZOr çok ama dediğin gibi yararı yokda değil bence :)kesinlikle birbirinin değerini daha iyi anlıyor insan yararı da mı oldu ne bu askerliğinnn
68 çok iyi geliyor ya şuan bana iki ay sadece. canım asla tükenme bittiği günü düşün şafak doğan güneşi düşün çok az kalmış zaten Allah hepimize sabır versin bazı anlar bende böyle oluyorum ama kendi kendimi teselli ediyorum sonra buraya geliyorum sizlerle konuşarak daha iyi hissediyorum kendmi :)Off kızlar 68 gün kaldı ama bazen tükendiğimi hissediyorum, mutsuzum işte ne biliyim uyuştum hareket etmek gülmek konuşmak bile istemiyorum..
ayy evet öksürmekten konuşamadı vala, öğlen yemeğede yetişememiş kantinde hep ıvır zıvır şeyler varmış , aç kalmış mecbur akşamı beklycem diodugeçmiş olsun canım bir iyileşemediler ya
Hagi gözünaydın canım beniimmm haber almışsın sevindim çok nasılmış peki çok mu hasta ?şimdi aradı canım, tahmin ettiğim gibi hasta olduğu için tüm gün revirdeymiş bugün . diğerleride dediğin gibi atışlara başlamış
Aynen burası banada iyi geliyor kendimi kötü hissettiğim anlarda sizlerden güç alıyorum :)68 çok iyi geliyor ya şuan bana iki ay sadece. canım asla tükenme bittiği günü düşün şafak doğan güneşi düşün çok az kalmış zaten Allah hepimize sabır versin bazı anlar bende böyle oluyorum ama kendi kendimi teselli ediyorum sonra buraya geliyorum sizlerle konuşarak daha iyi hissedyrm kendmi :)
canım bende anlamadım tam ama iki senede bir olan bir denetlemeymiş galibane denetlemesi yaww :)
hadi ya canımayy evet öksürmekten konuşamadı vala, öğlen yemeğede yetişememiş kantinde hep ıvır zıvır şeyler varmış , aç kalmış mecbur akşamı beklycem dioduufff
epey bi kötü geliyordu sesi , gerçi o ben iyiyim merak etme deyip durdu ama doktor yarına kadar düzelmezsen hastaneye sevk vercem demişHagi gözünaydın canım beniimmm haber almışsın sevindim çok nasılmış peki çok mu hasta ?
insan kendiyle aynı durumda olan insanları görnce gerçekten daha iyi hissediyor :)Aynen burası banada iyi geliyor kendimi kötü hissettiğim anlarda sizlerden güç alıyorum :)
Anladım canımepey bi kötü geliyordu sesi , gerçi o ben iyiyim merak etme deyip durdu ama doktor yarına kadar düzelmezsen hastaneye sevk vercem demiş
Aynen canım yalnız olmadığını görüyor insan ..Bugünlerde geçecek Allah'ın izniyle geride güzel anılar kalacak :) Herkese nasip olmaz bu duyguyu tatmak ... zor bişe özlem çok ancak birbirine daha çok bağlanıyor insan :)insan kendiyle aynı durumda olan insanları görnce gerçekten daha iyi hissediyor :)
Amin canım ... aynen sabır sabır demekten içime fenalık geldi ama yapacak birşe yok keşke olsa .... bizim daha 5 ay var düşündükçe içim şişiyor ..bu nedenle buluşacağım günü bekliyorum şafak yerine ...Bizde hep görüşürdük bu yüzden çok daha zor geliyor insana ... az görüşenlere belki daha kolay geliyordurOfff sitenin yeni hali ne biçim ya.. Çok haklisiniz ne diyim kendimi böyle teselli etmekten de yoruldum artık dayan dayan dayan kafamda sürekli bu kelime midem bu lanıyo artık. Hiç sabırlı biri değilim, bu çok ağır geldi çok. Ağustosun başından beri sadece 6 gün görebildim ki bu adam benim alt sokağımda oturuyo görmediğim gün yoktu. Offffff allahım çok zor.. Sabır versin bize tanrım güç kuvvet versin..
ne denetlemesi ki;?Kastamonuda denetleme varmis kizlar sevgilimde bana dedi
burda yanlız olmadığını, herkesin aynı şeyleri yaşadığını, aynı zorluklardan,özlmelerden geçtiğini anlıyorsun. buda sana daha çok güç veriyor. zaman her ne kadar nazlansada geçme konusunda, geçmiyormuş gibi gelsede geçiyor kızlar... allah hepimizin yardımcı olsun.insan kendiyle aynı durumda olan insanları görnce gerçekten daha iyi hissediyor :)
Gecmis olsun cnm bnm yaaamin canım benim yıllık iznim yok oyüzden alamadım. zaten aynı şehirde değiliz ve çok hasta görüşemiyoruzuçağa bindirmeye gidicem cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?