büyük ihtimalle denetleme yüzündendir benimki de akşam yemeği öncesi arayabildi baya sıkıyorlarmış ya çok yorgunduKastamonuda denetleme varmis kizlar sevgilimde bana dedi
Bugun olmusmu canim ben en son oglen konustum
Uff ya bi de denetmele çıktı başımıza, bugn çok hasta ucte aradı sadece iki dkika knsabldk, aklm dewmlı onda hasta oldugu icn mi arayamıyr die dusunup duruorm off ya acaba denetleme oldugu icn mi arayamıyr ki
Canım urfadaydı dımı yanlıs hatırlamıosam bak cok az kalmıs calısıyor musun senOff kızlar 68 gün kaldı ama bazen tükendiğimi hissediyorum, mutsuzum işte ne biliyim uyuştum hareket etmek gülmek konuşmak bile istemiyorum..
Francesim daha 100 gün geçmiş beh :) az kalmış bak sabır 68 diyosunn bizz napak ölekmiOfff sitenin yeni hali ne biçim ya.. Çok haklisiniz ne diyim kendimi böyle teselli etmekten de yoruldum artık dayan dayan dayan kafamda sürekli bu kelime midem bu lanıyo artık. Hiç sabırlı biri değilim, bu çok ağır geldi çok. Ağustosun başından beri sadece 6 gün görebildim ki bu adam benim alt sokağımda oturuyo görmediğim gün yoktu. Offffff allahım çok zor.. Sabır versin bize tanrım güç kuvvet versin..
Tatlım salma kendiniii ...çoğu bitmiş azı kalmış zor ..sona yaklaştıkça daha da sabırsızlanıodur geçmiodur zaman ama az daha sabır
Öy68 çok iyi geliyor ya şuan bana iki ay sadece. canım asla tükenme bittiği günü düşün şafak doğan güneşi düşün çok az kalmış zaten Allah hepimize sabır versin bazı anlar bende böyle oluyorum ama kendi kendimi teselli ediyorum sonra buraya geliyorum sizlerle konuşarak daha iyi hissediyorum kendmi :)
Kastamonuda denetleme varmis kizlar sevgilimde bana dedi
hahahaha süpersiniz :))) Benimkide biraz atış konusunda şüpheli spor da iyidir ancak hiç silah kullanmadığı için daha önce nasıl olacak bakalım hayırlısı:)benimkine boşuna egitim vermesinler hic yapamaz :) oyun parklarinda oyle bi nisan alip ates etme oyunu oynamistik 20 atista 3unu tutturabilmisti bense 17sini tutturmustum :) askimla biz bi butunuz ayoool atislarimiz birbirini butunluyo ay beni kalbimden tam 12den vurdu gerci o yetmez mi
hahahaa alemsin ya çok guldum :) biz mi gitseydik onlarn yerine aceebeee :)benimkine boşuna egitim vermesinler hic yapamaz :) oyun parklarinda oyle bi nisan alip ates etme oyunu oynamistik 20 atista 3unu tutturabilmisti bense 17sini tutturmustum :) askimla biz bi butunuz ayoool atislarimiz birbirini butunluyo ay beni kalbimden tam 12den vurdu gerci o yetmez mi
benım yarimde aksam ıkı dk aradı 26 kişi kalıyolarms bırtelefon varms o telefonda bugun bozulmusacaba nezaman yapılır askımı cok ozledım ya
istanbul hadımkoy canım, bıraktgım gunden berı gittigi yere karsı ıcımde kotu bıseuler var ınsallah ıyı bıyerdrAyy ıns bı an once yapılsın canm senınkı nerede ?
istanbul hadımkoy canım, bıraktgım gunden berı gittigi yere karsı ıcımde kotu bıseuler var ınsallah ıyı bıyerdr
hiiiç sayma canım gerek yok, ben ilk 2-3 ay hep atmaya çalışmıştım kafamdan, şimdiye nazaran çok daha kolay ve hızlı geçmişti, ama şimdi..Amin canım ... aynen sabır sabır demekten içime fenalık geldi ama yapacak birşe yok keşke olsa .... bizim daha 5 ay var düşündükçe içim şişiyor ..bu nedenle buluşacağım günü bekliyorum şafak yerine ...Bizde hep görüşürdük bu yüzden çok daha zor geliyor insana ... az görüşenlere belki daha kolay geliyordur
urfa'da evet, part-time çalışıyorum, formasyon alıyorum, kafamı boşaltmaya çalışıyorum ama ı ıh :/Canım urfadaydı dımı yanlıs hatırlamıosam bak cok az kalmıs calısıyor musun sen
sen var ya zaten alnından öpülecek kızsın sen ve diğer uzun dönem bekleyenlerFrancesim daha 100 gün geçmiş beh :) az kalmış bak sabır 68 diyosunn bizz napak ölekmi265 gün olacak 2 gun sonra gideli.. Geçiyor beaaaa alıştım ben
iyi dusunmeye calısyrmOyle dusunme canm ıyı dusun ıyı olsun .. Benım erkek arkadasımda usta bırlıgı ıstanbul kartal bakalım nasıl olacak
hiiiç sayma canım gerek yok, ben ilk 2-3 ay hep atmaya çalışmıştım kafamdan, şimdiye nazaran çok daha kolay ve hızlı geçmişti, ama şimdi..
urfa'da evet, part-time çalışıyorum, formasyon alıyorum, kafamı boşaltmaya çalışıyorum ama ı ıh :/
sen var ya zaten alnından öpülecek kızsın sen ve diğer uzun dönem bekleyenleraman ne biliyim hadi suçu havaya atalım madem ,iç kararttı bugun namussuz
iyi dusunmeye calısyrmsesını bı duysaydım yarın , kendıme gelrdım bıraz. istanbul ıyı olr dedıler ama bakalm nasl olck
şu ustalığa bi kapak atsın da inan daha rahat ediceksiniz kuzum. bi de büyük avantaj istanbul olması ya gidip gelmesi kolay olur nerde oturuyodun sen?Ben daha once 5 ay uzak kalmıstım yurt dısına gıtmıstı ama askerlik daha farklı sanki.. Hiç konusamayacakmısım gibi geliyorBazı zamanlar böyle olur canm bencede havadandır :))))
şu ustalığa bi kapak atsın da inan daha rahat ediceksiniz kuzum. bi de büyük avantaj istanbul olması ya gidip gelmesi kolay olur nerde oturuyodun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?