357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

büyük ihtimalle denetleme yüzündendir benimki de akşam yemeği öncesi arayabildi baya sıkıyorlarmış ya çok yorgundu

Francesim daha 100 gün geçmiş beh :) az kalmış bak sabır 68 diyosunn bizz napak ölekmi 265 gün olacak 2 gun sonra gideli.. Geçiyor beaaaa alıştım ben

benimkine boşuna egitim vermesinler hic yapamaz :) oyun parklarinda oyle bi nisan alip ates etme oyunu oynamistik 20 atista 3unu tutturabilmisti bense 17sini tutturmustum :) askimla biz bi butunuz ayoool atislarimiz birbirini butunluyo ay beni kalbimden tam 12den vurdu gerci o yetmez mi

benimkine boşuna egitim vermesinler hic yapamaz :) oyun parklarinda oyle bi nisan alip ates etme oyunu oynamistik 20 atista 3unu tutturabilmisti bense 17sini tutturmustum :) askimla biz bi butunuz ayoool atislarimiz birbirini butunluyo ay beni kalbimden tam 12den vurdu gerci o yetmez mi

hahahaha süpersiniz :))) Benimkide biraz atış konusunda şüpheli spor da iyidir ancak hiç silah kullanmadığı için daha önce nasıl olacak bakalım hayırlısı:)

hahahaa alemsin ya çok guldum :) biz mi gitseydik onlarn yerine aceebeee :)

benım yarimde aksam ıkı dk aradı 26 kişi kalıyolarms bırtelefon varms o telefonda bugun bozulmus acaba nezaman yapılır askımı cok ozledım ya

hiiiç sayma canım gerek yok, ben ilk 2-3 ay hep atmaya çalışmıştım kafamdan, şimdiye nazaran çok daha kolay ve hızlı geçmişti, ama şimdi..

Canım urfadaydı dımı yanlıs hatırlamıosam bak cok az kalmıs calısıyor musun sen
urfa'da evet, part-time çalışıyorum, formasyon alıyorum, kafamı boşaltmaya çalışıyorum ama ı ıh :/

Francesim daha 100 gün geçmiş beh :) az kalmış bak sabır 68 diyosunn bizz napak ölekmi 265 gün olacak 2 gun sonra gideli.. Geçiyor beaaaa alıştım ben
sen var ya zaten alnından öpülecek kızsın sen ve diğer uzun dönem bekleyenler aman ne biliyim hadi suçu havaya atalım madem ,iç kararttı bugun namussuz

Oyle dusunme canm ıyı dusun ıyı olsun .. Benım erkek arkadasımda usta bırlıgı ıstanbul kartal bakalım nasıl olacak
iyi dusunmeye calısyrm sesını bı duysaydım yarın , kendıme gelrdım bıraz. istanbul ıyı olr dedıler ama bakalm nasl olck

Ben daha once 5 ay uzak kalmıstım yurt dısına gıtmıstı ama askerlik daha farklı sanki.. Hiç konusamayacakmısım gibi geliyor Bazı zamanlar böyle olur canm bencede havadandır :))))

Ben daha once 5 ay uzak kalmıstım yurt dısına gıtmıstı ama askerlik daha farklı sanki.. Hiç konusamayacakmısım gibi geliyor Bazı zamanlar böyle olur canm bencede havadandır :))))
şu ustalığa bi kapak atsın da inan daha rahat ediceksiniz kuzum. bi de büyük avantaj istanbul olması ya gidip gelmesi kolay olur nerde oturuyodun sen?

şu ustalığa bi kapak atsın da inan daha rahat ediceksiniz kuzum. bi de büyük avantaj istanbul olması ya gidip gelmesi kolay olur nerde oturuyodun sen?

Canım benım erkek arkadasım daha gıtmedı 17 aralıkta gıdıyor ama dedıgın gıbı ustalıga gecınce daha ıyı olur ıns .. Canm ben mersındeym ama aılem adanada haftasonlarıda adanaya gıdıyorum. Acıkcası gıder mıyım blmıyorum belkı bı kez gıderım sora hanı ıstanbul da hıc bılmedgm yer kaybolurum fln :)))

Kızlar bu arada erkek arkadasıma askere gtmeden bıseyler alayım dıyorum ama ne bılemedım .. Sevgilikitabı sitesınde en buyuk asker benım asker kıtabı cok hosuma gıttı bayıldım hatta ama 60 tl acaba nasıl gelır bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…