ayy ben de adanalıyım(mışım)Canım benım erkek arkadasım daha gıtmedı 17 aralıkta gıdıyor ama dedıgın gıbı ustalıga gecınce daha ıyı olur ıns .. Canm ben mersındeym ama aılem adanada haftasonlarıda adanaya gıdıyorum. Acıkcası gıder mıyım blmıyorum belkı bı kez gıderım sora hanı ıstanbul da hıc bılmedgm yer kaybolurum fln :)))
hiiiç sayma canım gerek yok, ben ilk 2-3 ay hep atmaya çalışmıştım kafamdan, şimdiye nazaran çok daha kolay ve hızlı geçmişti, ama şimdi..
urfa'da evet, part-time çalışıyorum, formasyon alıyorum, kafamı boşaltmaya çalışıyorum ama ı ıh :/
sen var ya zaten alnından öpülecek kızsın sen ve diğer uzun dönem bekleyenleraman ne biliyim hadi suçu havaya atalım madem ,iç kararttı bugun namussuz
evet canm usta bırlıgıne gectı cumartesı gunuSu an usta bırlıgınde mı ? Evet iyi olur dıyorlar ama bakalım ..
ayy ben de adanalıyım(mışım)eski erkek arkadaşım da ordaydı gerçi oraya uyuz olmuyorum değil ama çok istiyorum gitmeyi bi gün olur umarım ay tezatlıkta çığır açıyorum biri beni sustursun erkek arkadaşının ailesi filan giderse sen de peşlerinden gidersin o zaman. hiç bilmiyosan burayı tek gelme tabi aman :)
:) hahaha yok be kuzuu ben 15 ay da bekledim yani en zoruydu o. Halimize bin şüküüür.. Şimdi gökhanın ki bitiyo diye seviniyorum ama abimin ki basladı.. Neyseki yanımda olacak derdimi benimle gogusleyecek sevdiceğim. Bu ara nedense bende böyleyim 9 ay olacak hiç bu kadar bunalmamıstım ya.. Geceler uzadı heralde ondan havalar da kotuleşti.. Bide ben şöyle dusunuyorum. Şimdi biz uzun dnem oldgumuz için gittiği zaman nasılsa daha cok var gelmeme diye erkenden hayaller kurmaya planlar yapmaya baslamıyoruz. Ama kısa dönemlerin suresi kısa oldugu için, yakın zaman oldugu için de hemen planlar yapaılmaya baslıyor.. Bu yuzden size daha cok cekılmezmiş gibi geliyor :)hiiiç sayma canım gerek yok, ben ilk 2-3 ay hep atmaya çalışmıştım kafamdan, şimdiye nazaran çok daha kolay ve hızlı geçmişti, ama şimdi..
urfa'da evet, part-time çalışıyorum, formasyon alıyorum, kafamı boşaltmaya çalışıyorum ama ı ıh :/
sen var ya zaten alnından öpülecek kızsın sen ve diğer uzun dönem bekleyenleraman ne biliyim hadi suçu havaya atalım madem ,iç kararttı bugun namussuz
benimde öyle ya calısamıyorumhaftasonu sınavım var ve ben kafamı bir türlü sınava veremiyorum...çok sıkılıyorum çok bunalıyorum
Günaydınnn :) ben yemin törenine gittim o yüzden biraz olsun içim rahatladı. Şimdi yalovada eğitim görüyor ordanda muğla fethiye yolcusu yarimmmm .. Şafak mı? o daha 336Günaydın güzelllerrr :)Nasılsınız bugün bakalımmm ? Bugün 139 ...bakın 30 lu rakamlara düştük bile
ahh ahh 5ay geçer miGecmis olsun cnm bnm yaabnmkininde sesleri kisik,bogazi aciyo allahtan ordayken hic hasta olmadi ama izne geldi rahatsizlandi
gunaydın canım yarimiin sesını dun sadce ıkı dk duydum o yuzden ıyı deglm benGünaydın güzelllerrr :)Nasılsınız bugün bakalımmm ? Bugün 139 ...bakın 30 lu rakamlara düştük bile
kuzummm ben saymayı bıraktım yaa sayınca hiç geçmiyor gibi geliyorr:) neyyy 139 olduk muuGünaydın güzelllerrr :)Nasılsınız bugün bakalımmm ? Bugün 139 ...bakın 30 lu rakamlara düştük bile
aaa zaten görüşmeler yeterince sıkıntı , üstüne bi de telefon mu bozukmuşgunaydın canım yarimiin sesını dun sadce ıkı dk duydum o yuzden ıyı deglm benbulundgu yerdelı telefon bozlms nezaman yaplr kım bılr ne guzel ıkı gun yanındaydm smdı boyle uzgunm
evet canm keyıflerıne gore yaparlarsa telefonu baya beklcm demektraaa zaten görüşmeler yeterince sıkıntı , üstüne bi de telefon mu bozukmuşinş. yapılır en kısa zamnda
tel sokamadı mı içerievet canm keyıflerıne gore yaparlarsa telefonu baya beklcm demektrof of nasıl beklcm ya
günaydın tatlım , dün benim yarimde aramamıştı bütün gün aklım hep onda kalmıştı ama akşam rahat raht konuşabildik çok şükür , dediğin gibi kesin yoğunluktan arayamıyordurGünaydın kızlar .. dün aramadi askerim fırsatı olmamıştır eminim yoksa arar o beni ama yine de endişe ediyor insan bekliyorsizler nasilsinizz ?
yok canm ortamı bılmyrm nasıl olcak bı bılgm yok bıraz daha bekleylm dedı. zaten sureklı aryodu skntmz olmyodu, ıstanbul dıe sevndk daha beter cıktı yatel sokamadı mı içeri
Günaydınnn :) ben yemin törenine gittim o yüzden biraz olsun içim rahatladı. Şimdi yalovada eğitim görüyor ordanda muğla fethiye yolcusu yarimmmm .. Şafak mı? o daha 336
gunaydın canım yarimiin sesını dun sadce ıkı dk duydum o yuzden ıyı deglm benbulundgu yerdelı telefon bozlms nezaman yaplr kım bılr ne guzel ıkı gun yanındaydm smdı boyle uzgunm
kuzummm ben saymayı bıraktım yaa sayınca hiç geçmiyor gibi geliyorr:) neyyy 139 olduk muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?