357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ayy ben de adanalıyım(mışım) eski erkek arkadaşım da ordaydı gerçi oraya uyuz olmuyorum değil ama çok istiyorum gitmeyi bi gün olur umarım ay tezatlıkta çığır açıyorum biri beni sustursun erkek arkadaşının ailesi filan giderse sen de peşlerinden gidersin o zaman. hiç bilmiyosan burayı tek gelme tabi aman :)

Su an usta bırlıgınde mı ? Evet iyi olur dıyorlar ama bakalım ..
evet canm usta bırlıgıne gectı cumartesı gunu

Memleketım guzeldir canm bekleriiiim bi gun :))) Vala ben bı hafta gelip ıstanbulu da gezeyım dıyorum ama bakalım kısmet

haftasonu sınavım var ve ben kafamı bir türlü sınava veremiyorum...çok sıkılıyorum çok bunalıyorum

:) hahaha yok be kuzuu ben 15 ay da bekledim yani en zoruydu o. Halimize bin şüküüür.. Şimdi gökhanın ki bitiyo diye seviniyorum ama abimin ki basladı.. Neyseki yanımda olacak derdimi benimle gogusleyecek sevdiceğim. Bu ara nedense bende böyleyim 9 ay olacak hiç bu kadar bunalmamıstım ya.. Geceler uzadı heralde ondan havalar da kotuleşti.. Bide ben şöyle dusunuyorum. Şimdi biz uzun dnem oldgumuz için gittiği zaman nasılsa daha cok var gelmeme diye erkenden hayaller kurmaya planlar yapmaya baslamıyoruz. Ama kısa dönemlerin suresi kısa oldugu için, yakın zaman oldugu için de hemen planlar yapaılmaya baslıyor.. Bu yuzden size daha cok cekılmezmiş gibi geliyor :)

Günaydın güzelllerrr :) Nasılsınız bugün bakalımmm ? Bugün 139 ...bakın 30 lu rakamlara düştük bile

Günaydın güzelllerrr :) Nasılsınız bugün bakalımmm ? Bugün 139 ...bakın 30 lu rakamlara düştük bile
Günaydınnn :) ben yemin törenine gittim o yüzden biraz olsun içim rahatladı. Şimdi yalovada eğitim görüyor ordanda muğla fethiye yolcusu yarimmmm .. Şafak mı? o daha 336

gunaydın canım yarimiin sesını dun sadce ıkı dk duydum o yuzden ıyı deglm ben bulundgu yerdelı telefon bozlms nezaman yaplr kım bılr ne guzel ıkı gun yanındaydm smdı boyle uzgunm

gunaydın canım yarimiin sesını dun sadce ıkı dk duydum o yuzden ıyı deglm ben bulundgu yerdelı telefon bozlms nezaman yaplr kım bılr ne guzel ıkı gun yanındaydm smdı boyle uzgunm
aaa zaten görüşmeler yeterince sıkıntı , üstüne bi de telefon mu bozukmuş inş. yapılır en kısa zamnda

Günaydın kızlar .. dün aramadi askerim fırsatı olmamıştır eminim yoksa arar o beni ama yine de endişe ediyor insan bekliyor sizler nasilsinizz ?

Günaydın kızlar .. dün aramadi askerim fırsatı olmamıştır eminim yoksa arar o beni ama yine de endişe ediyor insan bekliyor sizler nasilsinizz ?
günaydın tatlım , dün benim yarimde aramamıştı bütün gün aklım hep onda kalmıştı ama akşam rahat raht konuşabildik çok şükür , dediğin gibi kesin yoğunluktan arayamıyordur

Günaydınnn :) ben yemin törenine gittim o yüzden biraz olsun içim rahatladı. Şimdi yalovada eğitim görüyor ordanda muğla fethiye yolcusu yarimmmm .. Şafak mı? o daha 336

Ahhhh fethiye dedin anılarımı canlandırdın

Telefon sokmadımı tatlım ? Biz de şimdi telefon soktu ama eskisi kadar konuşmuyoruz daha çok mesajlaşıyoruz

kuzummm ben saymayı bıraktım yaa sayınca hiç geçmiyor gibi geliyorr:) neyyy 139 olduk muu

Olduk valla 100 e ne kaldı şurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…