Günaydın canım haklısın insan yinede merak ediyor ...Allah'a çok şükür şimdiye kadar hiç aramadığı gün olmadı beni de aramasa meraktan içim içimi yerdi ama eğitimdendir canım yoğunlar çünkü misal benimki bugün çok yoğun olacakmış hem tören varmış hem atış eğitimi ...Günaydın kızlar .. dün aramadi askerim fırsatı olmamıştır eminim yoksa arar o beni ama yine de endişe ediyor insan bekliyorsizler nasilsinizz ?
nerde askerlık yapyo canm sızınkler ve nasıl bı yolla girdirduker telefonu. benmkı riske atmak ıstemyo zatn gttgı ılk gun telefon yuzun tartısma yapmıs bırılerıAhhhh fethiye dedin anılarımı canlandırdın
Telefon sokmadımı tatlım ? Biz de şimdi telefon soktu ama eskisi kadar konuşmuyoruz daha çok mesajlaşıyoruz
Olduk valla100 e ne kaldı şurda
günaydın tatlım , dün benim yarimde aramamıştı bütün gün aklım hep onda kalmıştı ama akşam rahat raht konuşabildik çok şükür , dediğin gibi kesin yoğunluktan arayamıyordur
Günaydın canım haklısın insan yinede merak ediyor ...Allah'a çok şükür şimdiye kadar hiç aramadığı gün olmadı beni de aramasa meraktan içim içimi yerdi ama eğitimdendir canım yoğunlar çünkü misal benimki bugün çok yoğun olacakmış hem tören varmış hem atış eğitimi ...
kastomuda canım , annesi içeriye kadar girmiş o arada vermiş hemennerde askerlık yapyo canm sızınkler ve nasıl bı yolla girdirduker telefonu. benmkı riske atmak ıstemyo zatn gttgı ılk gun telefon yuzun tartısma yapmıs bırılerı
nerde askerlık yapyo canm sızınkler ve nasıl bı yolla girdirduker telefonu. benmkı riske atmak ıstemyo zatn gttgı ılk gun telefon yuzun tartısma yapmıs bırılerı
günaydınnnn kızlar ..3 gün giremedim aklım hep burdaydı yemin törenini çok gzüel geçmiş tel konuştuk bol bol ...aralık 16 ankaraya gelecek inşallah burdan usta birliğine geçicek 4 gözle o günü bekliyorum ..sizler nasılsınızın ..bujum şafakımız kaç kaldı :)
ömür bitiyorr canım 5 ay ne kiahh ahh 5ay geçer mi
ömür bitiyor ama sevdiğin olmadan zorrrömür bitiyorr canım 5 ay ne ki
görüldüğü gibi değil herşey canım ya...benimki de yemin töreninden sonra çok acıkmıştı..sabah iyi beslenin ayakta duramazsınız demiş komutanlar yemeğe gitmişler bir dilim ekmek ve o küçük çikolatalardan vermişler.yani onunla insan doyar mı insafbenim canımda tel.askerde psikolojisi bozoulan ..firar eden yakalanan ceza alan dayak yiyen yürüyemiyen bir sürü askerler var diyor yazık çok üzüldüm gerçekten ..yemin törenindede ne konuşmalar yapıyor komutanlar hepsi göz boyamak ya ..
görüldüğü gibi değil herşey canım ya...benimki de yemin töreninden sonra çok acıkmıştı..sabah iyi beslenin ayakta duramazsınız demiş komutanlar yemeğe gitmişler bir dilim ekmek ve o küçük çikolatalardan vermişler.yani onunla insan doyar mı insafbenimki o küçük çikolataları görünce bile nefret ediyor anla yani
aaa abin napıyo nasıl gitti mi yüksekova'ydı sanırım?? ayrıca fotoğrafınız!! çok yakışıyosunuz:) hahaha yok be kuzuu ben 15 ay da bekledim yani en zoruydu o. Halimize bin şüküüür.. Şimdi gökhanın ki bitiyo diye seviniyorum ama abimin ki basladı.. Neyseki yanımda olacak derdimi benimle gogusleyecek sevdiceğim. Bu ara nedense bende böyleyim 9 ay olacak hiç bu kadar bunalmamıstım ya.. Geceler uzadı heralde ondan havalar da kotuleşti.. Bide ben şöyle dusunuyorum. Şimdi biz uzun dnem oldgumuz için gittiği zaman nasılsa daha cok var gelmeme diye erkenden hayaller kurmaya planlar yapmaya baslamıyoruz. Ama kısa dönemlerin suresi kısa oldugu için, yakın zaman oldugu için de hemen planlar yapaılmaya baslıyor.. Bu yuzden size daha cok cekılmezmiş gibi geliyor :)
bujuum günaydın sana daaaGünaydın güzelllerrr :)Nasılsınız bugün bakalımmm ? Bugün 139 ...bakın 30 lu rakamlara düştük bile
nerdesin kız senvalal onları duyunca canım bzizim canlarımız vatan için orada ama neden sağlıklı bakılmıyor sabah 4 kahvaltı vermişler törene kadar açlar ya bu ne saçmalık Allh aşkına ....off offff sö vesim var bugün gerçeketen...
çok zayıflamıştı benim eşim...o bi de çok yemek seçer öyle herşeyi yemez adam akıllı birşey de vermedikleri için günü çoğunlukla aç geçiriyormuş çok üzüldüm ama elimden birşey gelmiyorvalal onları duyunca canım bzizim canlarımız vatan için orada ama neden sağlıklı bakılmıyor sabah 4 kahvaltı vermişler törene kadar açlar ya bu ne saçmalık Allh aşkına ....off offff sö vesim var bugün gerçeketen...
bugunde konusamıcz galıbaah istanbul ah ...
manisada acemıdeyken hergun defalarca arardı ıstanbuldakı yer cok buykms dıger tarflara gıdıp telefn kullanamyo halıyle. kendının oldgu yerdekı telefnda bozlms ama dunden berı yaplması gerekmzmı ya ınsanlarn aılesı merkta kalıyoYa ıstanbul o kadar zor muuu((
aaa çok sevindim tatlım, gözün aydın ... nasıl oldu peki kabul ettimmi hatasını :)selam kızlar.. Biz barıştık :) bugün aşı olacaklarmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?