Ayyy ne kadar güzelll :) Bool boool hasret giderin canım inşallah evci çıkabilir :)güzeller ben biletimi aldım bugün kısmetse cuma akşamı sevdiceğimin yanındayım , pazar gününe kadar kalcam , evci olarak izin almaya çalışcak çıkarsa beraber kalcaz çıkamazsa haftasonu çarşı izninde yanıma gelip geri döncek.. hıı bu arada kastamonu yarenleri sevdiceklere hani kargoya vermeye çekindiğiniz şeyler fln varsa( tabi güvenirseniz) bana gönderirseniz ben volkandan iletebilirim sevdiceklerinize :) benden söylemesi
Amin inşallah .. sizin şafak az kalmış çok şükür .. Bir gün gelecek şafak : 1 diyeceğiz inşallah .. Sende Ankarada oturuyrsun sanırım dimi prensess :)seninkini yeri güzelmiş canım ..benim antalyada şu anada aralık 18 ş.urfaya gidecek bakalım hayırlııs lsun kuzum ..
Elim ayağım kalkmıyor ki, keşke birbirimiz için yapabileceğimiz bir şeyler olsa, ama buna da şükür en azından bura da kafamız dağılıyor..amin ol benimde senden bi farkım yok :)
Hadi Gözün aydın darısı bize inşallahhhhgüzeller ben biletimi aldım bugün kısmetse cuma akşamı sevdiceğimin yanındayım , pazar gününe kadar kalcam , evci olarak izin almaya çalışcak çıkarsa beraber kalcaz çıkamazsa haftasonu çarşı izninde yanıma gelip geri döncek.. hıı bu arada kastamonu yarenleri sevdiceklere hani kargoya vermeye çekindiğiniz şeyler fln varsa( tabi güvenirseniz) bana gönderirseniz ben volkandan iletebilirim sevdiceklerinize :) benden söylemesi
orda uzaktan akrabaları var onların adresi gösterek çıkabilir mi hiç bilmiyorum ,illa ailesinden birisinin mi gelip çıkarması lazım ki sizin bilginiz var mı bu evci durumlarındanAyyy ne kadar güzelll :) Bool boool hasret giderin canım inşallah evci çıkabilir :)
saol canım benim , en kısa zamnda sizlerde görürsünüz inş. :)Hadi Gözün aydın darısı bize inşallahhhh
aileden biri olması gerekiyor diye biliyorum hatta nişanlısı bile evciye çıkartamıyor bildiğim kadarıyla kendi ailesinden birinin olması gerek .orda uzaktan akrabaları var onların adresi gösterek çıkabilir mi hiç bilmiyorum ,illa ailesinden birisinin mi gelip çıkarması lazım ki sizin bilginiz var mı bu evci durumlarından
gittiğinden beri bende öyleyim tel eğlencem burası , iyi geliyor bana kendimi yalnuz hissetmiyorum sizler sayesindeAmin inşallah .. sizin şafak az kalmış çok şükür .. Bir gün gelecek şafak : 1 diyeceğiz inşallah .. Sende Ankarada oturuyrsun sanırım dimi prensess :)
Elim ayağım kalkmıyor ki, keşke birbirimiz için yapabileceğimiz bir şeyler olsa, ama buna da şükür en azından bura da kafamız dağılıyor..
bende öyle biliyorum ama hani akrabası orda yaşıyor ,işte onların evi adres olarak gösterirse durum değişir mi die düşünüyoruzaileden biri olması gerekiyor diye biliyorum hatta nişanlısı bile evciye çıkartamıyor bildiğim kadarıyla kendi ailesinden birinin olması gerek .
Amin inşallah .. sizin şafak az kalmış çok şükür .. Bir gün gelecek şafak : 1 diyeceğiz inşallah .. Sende Ankarada oturuyrsun sanırım dimi prensess :)
Elim ayağım kalkmıyor ki, keşke birbirimiz için yapabileceğimiz bir şeyler olsa, ama buna da şükür en azından bura da kafamız dağılıyor..
orda uzaktan akrabaları var onların adresi gösterek çıkabilir mi hiç bilmiyorum ,illa ailesinden birisinin mi gelip çıkarması lazım ki sizin bilginiz var mı bu evci durumlarından
Aynen canım ailesinden birinin gelmesi gerek çıkartmaya onu unuttum bianorda uzaktan akrabaları var onların adresi gösterek çıkabilir mi hiç bilmiyorum ,illa ailesinden birisinin mi gelip çıkarması lazım ki sizin bilginiz var mı bu evci durumlarından
akraba olayına bir şey diyemem tatlım umarım çıkar o konuda bir bilgiye sahip değilim seni ne üzmek ne de moral vermek istemem netten baksana bi illa ki birşeyler yazarlar
evet canım ailesinden birinin gitmesi gerekiyor ..evci çıkması için benim canım çıktı evci ..cdayı antalayada .cuma günü çıkıcak pazar 4:30 teslim olacak :)=
uff kızlar ailesinden birinin gelip çıkarma durumu yok malesef , zaten o adres gösteririz dediğimiz akrabasıylada soyadları tutmuyor , ama o kişi askeriyede sivil memur olarak çalışıyor ne derece etkili olur onuda bilmiyorum..Aynen canım ailesinden birinin gelmesi gerek çıkartmaya onu unuttum bianadreste sıkıntı olmaz ancak birinin çıkartmaya gelmesi gerekio ailesinden
bende öyle biliyorum aileden birinin gitmesi gerekli .Aynen canım ailesinden birinin gelmesi gerek çıkartmaya onu unuttum bianadreste sıkıntı olmaz ancak birinin çıkartmaya gelmesi gerekio ailesinden
uff kızlar ailesinden birinin gelip çıkarma durumu yok malesef , zaten o adres gösteririz dediğimiz akrabasıylada soyadları tutmuyor , ama o kişi askeriyede sivil memur olarak çalışıyor ne derece etkili olur onuda bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?