357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Yeni
mail ortamından almıyor zaten askeriye yapıyor bütün organizasyonu bizimkine sadece bilet geliyor o kadar . ya benimkisi fazlasıyla sürpriz yapan biri ama bende öğrenip ona güzel böyle küçük küçük mumlarla bi oda hazırlamak istiyorum :) yemek tatlı falan yapayım diyorum

bilgi vermezler canım gizli tutulur madem süpriz yapcak bırak yapsın napcaksın pasta böreği tadını çıkart dışardan alırsın pasta börek ..:)

bilgi vermezler canım gizli tutulur madem süpriz yapcak bırak yapsın napcaksın pasta böreği tadını çıkart dışardan alırsın pasta börek ..:)
ama bu hafta içinde
havaalanını aradım sordum asker olduğu için güvenlik açısından bilgi veremiyorum dedi ama bugün değil daha check in yapılmamış ama bu hafta içinde geliyor dedi ay çok mutlu oldummm :))))

Ay ne güzell canımm çok sevindim senin adına :) :)

aileden biri olması gerekiyor diye biliyorum hatta nişanlısı bile evciye çıkartamıyor bildiğim kadarıyla kendi ailesinden birinin olması gerek .
Merhaba bende geçen hafta evci iznine cıkardım tabi biz evliyiz ama şöyle oldu komutanı cok iyi biriymiş
benim oraya gitmeme gerek kalmadı eşim nufs cüzdan fotokopi ve evlilk cüzdanı fotokopsni götürdü
belki seninde sevdigin soyadı tutan birinin fotokopisini alıp izne cıkabilir

oyh tarife bak içim daha okurken mayhoş olduu :) Tişikkirler canısı sanada iyi geceler umarım iyi sonuclar alırsın yarın. opuyorum senii.. O tatlının tarifini yarın bekliyorum.

1 yeşil elmayı rendeliyorum. Sonra altı kısık olan teflon tavaya o rendelediğim elmayı düzgünce, tavanın altına yayıyorum. Ve elma suyunu salana dek kavuruyorum elmayı. Ardından 1 çorba kaşığı yulaf ezmesini (ben etinin o kilitli pakette olanı kullanıyorum) elmalara ekliyorum. Ve kavurmaya devam ediyorum. Ardından yaklaşık yarım çay bardağı kadar light sütü elma ve yulaf ezmesinin içine ilave edip karıştırıyorum. Daha sonra yaklaşık 2-3 tane bütün cevizi rondoda çekip elma ve yulaf ezmesinin üstüne ekliyorum. Sonra 1 tatlı kaşığı dolusu kuru üzüm ilave ediyorum ve iyice karıştırıyorum. İstediğin kadar ben yaklaşık 1 tatlı kaşığı dolusu tarçın ekledim. Onu da ekleyip suyunu çektiriyorum. Sonra tabağıma alıp yiyorum.

Tadı tabiki bir ekmek kadayıfı ya da sufle gibi olamaz ama benim tatlı krizimi çok kesiyor. Bir de kullandığım ilaçlar beni tatlı krizine sokuyor. Normalde aşırı tatlı krizlerim yoktur yani. Bugün arkadaşım, Bursa'nın ünlü Karyoka pastasından getirmiş. Yedim tabi ama Allahtan spora gideceğim için biraz vicdanım rahat. :) Kim hayır diyebilir ki aşağıdaki lezzete dimi ama :)

Eklentiler

• b11.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 64
Bugün 100m atışı yapmışlar komutan demiş bugün 5 'te 2 + yarın 5 'te 3 yapana çarşı izni vercem diye :))Bugün 5 'te 5 atmışş İnşallah yarında atabilir de çıkar :)

Çok güzel gözüküyor ımmm canım çekti :)

ımmm tarifte agzımı sulandıırdı attıgın resimde :) malzemeleri alıyım eve de hazır olsun canım tatl ıcektıgınde yaparım teşekkür ederim bebişim afiyet olsun sana da sporda eritt amaa

Bugün 100m atışı yapmışlar komutan demiş bugün 5 'te 2 + yarın 5 'te 3 yapana çarşı izni vercem diye :))Bugün 5 'te 5 atmışş İnşallah yarında atabilir de çıkar :)
benimki 5 te 3 yapmış bakalım bugün ne yapacak

atsın mı atmasın mı bilemedim ki çok atanı sınıra koyuyorlarmış diye söylenti var
öyle bir söylenti değil öyle bir gerçek var canım adam hepsini atınca eğitim vermesi daha kolay olduğu için onu alıyor sınıra yada farklı bi yere koyuyo çarşı izni hepsine cazip geldiği için karşılık olarak çarşı iznini gösteriyor

eşim de öyle söyledi de ben kızları korkutmak istemedim 9 da 7 atanı sınıra veriyorlarmış ve benimki atıyormuş sen beni kalpten götürcen mi dedim yaaisminin karşısında görevli yazıyormuş İnşallah yoktur öyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…