safaksoyle.com dan bakıyorum burdan bi arkadaş vermişti bana dakızlar şafaklarınızı nerden hesaplıyorsunuz her site farklı cevap veriyor bana
hahaha ayy canlarım yok bu ara herkes sınav iş güç telaşında.. belki sonraya inşalalh :) İstanbula gelin yaaaa :)ay ben biraz geriden takip ediyorum olayları
buluşma ayarlancaksa izmire gelinnnn
bende ordan takip ediyorum :)safaksoyle.com dan bakıyorum burdan bi arkadaş vermişti bana da
ne doktoru can? hayırdır inşallah:)herkes gitti mi kızlar bende doktora gidiyorum şimdi:)
bekledimm gelmediin. tam ıcktım sen girmişsingöbek nooo yakızlar bakar hiç bi şekilde engel olamazsın ki, ama kaymağını sen yiyosun ihih boşver gururlan :) pcos yeni mi çıktı ya? Geçmis olsun pericim azmin elinden hiçbişey kurtulmaz bir yılda 20 kilo verdim ben :) gerçi 5 kilosunu geri aldım zira afrikalılarla yarışıyordum
gel gel, bakırköy iyi fikir!
tövbe esttttt -_- piremses miyim ben
Bizimki kısa dönem o yüzden sıkıntı yok hep burada kalacağı için yeri değişmeyecek ondan atsın istiyoruz canımatsın mı atmasın mı bilemedim ki çok atanı sınıra koyuyorlarmış diye söylenti var
güzeller ben biletimi aldım bugün kısmetse cuma akşamı sevdiceğimin yanındayım , pazar gününe kadar kalcam , evci olarak izin almaya çalışcak çıkarsa beraber kalcaz çıkamazsa haftasonu çarşı izninde yanıma gelip geri döncek.. hıı bu arada kastamonu yarenleri sevdiceklere hani kargoya vermeye çekindiğiniz şeyler fln varsa( tabi güvenirseniz) bana gönderirseniz ben volkandan iletebilirim sevdiceklerinize :) benden söylemesi
cannnlarrr bi bakın bakıyım saatim nasıl olmuş, alıyım mı almayım mı , kararsız kaldım
hahaha ayy canlarım yok bu ara herkes sınav iş güç telaşında.. belki sonraya inşalalh :) İstanbula gelin yaaaa :)
Oooo kuzum gözün aydın :)
Aynen canım ailesinden birinin gelmesi gerek çıkartmaya onu unuttum bianadreste sıkıntı olmaz ancak birinin çıkartmaya gelmesi gerekio ailesinden
seninkini yeri güzelmiş canım ..benim antalyada şu anada aralık 18 ş.urfaya gidecek bakalım hayırlııs lsun kuzum ..
kalabalık şehir normaldir :) istanbul güzel yaa. Geleceğin zaman haberim olsunGuzelmiş canm bende hediye duusn
Ben belki 2. dönem istanbula gelebilirim Usta birliği orada ama ihtimal tabi şimdilik.. İstanbul gözümü korkutuyor nedense kaybolacakmısım gibi geliyor :))
ımmm tarifte agzımı sulandıırdı attıgın resimde :) malzemeleri alıyım eve de hazır olsun canım tatl ıcektıgınde yaparımteşekkür ederim bebişim afiyet olsun sana da sporda eritt amaa
Saol bebişim :)Oooo kuzum gözün aydın :)
Bugün sporda kendimi aştım ama aşırı yoruldum. Ağırlıkta çalışmaya başladım. Yarın öbürgün benimki yamuk yaparsa bana, ağzına çakıp oturtmam lazım ondan. :)
Canım evci olmadıgı takdirde çarsı ıznı cumartesı pazar mı yoksa sadece tek bir gun mu
Kızlaaar ben geeeldim işi kaptımda geldiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?