357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

bekledimm gelmediin. tam ıcktım sen girmişsin İnşallah su iş güç bulma telasını sınavları atlatalım gorusme ayarlarızz

Oooo kuzum gözün aydın :)

cannnlarrr bi bakın bakıyım saatim nasıl olmuş, alıyım mı almayım mı , kararsız kaldım

Guzelmiş canm bende hediye duusn
hahaha ayy canlarım yok bu ara herkes sınav iş güç telaşında.. belki sonraya inşalalh :) İstanbula gelin yaaaa :)

Ben belki 2. dönem istanbula gelebilirim Usta birliği orada ama ihtimal tabi şimdilik.. İstanbul gözümü korkutuyor nedense kaybolacakmısım gibi geliyor :))

Aynen canım ailesinden birinin gelmesi gerek çıkartmaya onu unuttum bian adreste sıkıntı olmaz ancak birinin çıkartmaya gelmesi gerekio ailesinden

Canm her cktgnda ailesinden birinin gtmesı gerekmıyor dimi sadece o izni almak için gtmesi gerek heralde tam anlamadm ?

Guzelmiş canm bende hediye duusn

Ben belki 2. dönem istanbula gelebilirim Usta birliği orada ama ihtimal tabi şimdilik.. İstanbul gözümü korkutuyor nedense kaybolacakmısım gibi geliyor :))
kalabalık şehir normaldir :) istanbul güzel yaa. Geleceğin zaman haberim olsun

ımmm tarifte agzımı sulandıırdı attıgın resimde :) malzemeleri alıyım eve de hazır olsun canım tatl ıcektıgınde yaparım teşekkür ederim bebişim afiyet olsun sana da sporda eritt amaa

Bugün sporda kendimi aştım ama aşırı yoruldum. Ağırlıkta çalışmaya başladım. Yarın öbürgün benimki yamuk yaparsa bana, ağzına çakıp oturtmam lazım ondan. :)

dyg01 cnm çarsı izni her yerde farklı oluyr kimisi 2 gun kimisi pazar yada cmrtsı olur. Ewci ckması içnde ailesnden biri olması gerekyrmuş mutlaka diyrlar o zamanda cuma aksam 5 te ckp pazar 5 te gireblymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…