357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ya kızlar askerim aradı dedi ki numaraları n yazılı olduğu defteri kaybettim bize gidince aricam seni telefonumu al söylersin falan dedi .. bende sakasina emrin olur paşam dedim ayyyy dili mi eşşek arısı soksaydi bu bi alındı .. Oysa her zaman ki şakam yani tamam bu aksam banyo günü ben seni ararım dedi .. aşkım şakaydi yahu dedim tamam abim de söyler falan dedi . Ay nasıl içime oturdu askerde alınan olmuş inşallah arar ya

Arar canm sıkıntı yapma belkı orda bıraz dygusallasıp hassas olmustur normal yani o da

gereksiz yere alındığını farkeder canım üzülme sen hepsinde var şimdi o alınma durumu

Ay ben sizi cok seviyom valla bak aşkım kabardı ihih bazımız sabırsız, bazımız romantik, sempatik, depresif, belki normal hayatta sohbet bile etmeyecekken buluştuk askerceğizlerimiz sağolsun Ölüyom uykudan iyi geceler güzellerrrrrr :)

Bende seviyorum hepinizi canımDert ortağı olduk burda ne güzel.Benim de deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum benim kelebeğim uyumadı yine şarkı söylüyoruz gece gece:)şimdi şimdi dalmaya başladı uyursa bende devrilcem hemen İnşallah

Değilmi francesim ya herkesin ruh rali,yaşantısı farklı :) ortaya güzel manzara cıkıyor aslında :) Yine gösteriyon amma elletmıyon hemen kaçç bakalım bende seni seviyore iyi geceler bebişşşşşş

ahhh ana kuzusu :)) boyle gordukce anne olmak istiyorum ya hemencik Ama mumkunse 3 yasında dogsun pilizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…