3 yaşında tam düzene giriyorlar.Oğlum mışıl mışıl uyuyor mesela ama kızımla resmen savaş veriyoruz uyku konusunda.Aslında güzel uyuyordu ama ben yemin törenine gidip geldikten sonra uykuları karıştı.Baya zorlanıyoruz anlayacağınahhh ana kuzusu :)) boyle gordukce anne olmak istiyorum ya hemencikAma mumkunse 3 yasında dogsun pilizz
ellahımmm keşke bi kelebek de bende olsaydıı:) amanin ne diyorum ben dön kız ece gerçek dünyayaBende seviyorum hepinizi canımDert ortağı olduk burda ne güzel.Benim de deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum benim kelebeğim uyumadı yine şarkı söylüyoruz gece gece:)şimdi şimdi dalmaya başladı uyursa bende devrilcem hemen İnşallah
ay son mesajlık canım kaldı vermeden gitmemDeğilmi francesim ya herkesin ruh rali,yaşantısı farklı :) ortaya güzel manzara cıkıyor aslında :) Yine gösteriyon amma elletmıyon hemen kaçç bakalımbende seni seviyore iyi geceler bebişşşşşş
hahahahah marjinaaaaal takılıyoruzellahımmm keşke bi kelebek de bende olsaydıı:) amanin ne diyorum ben dön kız ece gerçek dünyayaMaaşallah size efervacımm :) görüşürüz yarınn
ay son mesajlık canım kaldı vermeden gitmemBen kendimi elleyebiliyo muyum diye sorsana allam şu yoğunluktan kurtar beni kızçelerime çay ısmarlıcam ( sana rakı )
Anca duzene giriyor canım bide her yaşın sendromu oluyor mesela 4-5 yaş sendromu hep ben ben. Benim dedğim olacak ,benim istediğim yapılacak.Ben merkezci olurlar genelde anneler zaten bu yaslarda sözlerini geçiremiyo olurlar yavrucuklara3 yaşında tam düzene giriyorlar.Oğlum mışıl mışıl uyuyor mesela ama kızımla resmen savaş veriyoruz uyku konusunda.Aslında güzel uyuyordu ama ben yemin törenine gidip geldikten sonra uykuları karıştı.Baya zorlanıyoruz anlayacağınİnşallah senin de olur canım Allah isteyen herkese nasip etsin:)
Günaydın canım biz tanismamistik değil miiGünaydın yarenlerrrr :)
Piiff kötü örneği geçtim valla canımıza zararhahahahah marjinaaaaal takılıyoruzKahve de olabilir aslında şöyle orta şekerliii yanında da sigara ay hiç iyi örnek olmuyorum suan
Hayır canım doğuya falan gitmiyor :S Benimki kısa dönem 2 side Ankara aynı yerde kaldı değişmiyornasıl yani canım seninki doğuya gitmiyor muydu orada da dağıtım olacaklarmış ilçelere
Her çıktığında gitmesi gerek diye biliorum canım gidip onun çıkartması gerekioCanm her cktgnda ailesinden birinin gtmesı gerekmıyor dimi sadece o izni almak için gtmesi gerek heralde tam anlamadm ?
Günaydın canlarbugün istanbulda iç karartici sisli bi hava var hepten içim karardı sizler nasilsiniz bakalım ..
Günaydın yarenlerrrr :)
Ben bile nisani bekliyorum siz kavusunca bizim de yolumuz yarı olucakGünaydınn canlarr :) Her zamanki gibi maksat gün geçsin nisan gelsin :)
Günaydın canımmm hayır tanışmadık ben dha yeniyimmmm :)Günaydın canım biz tanismamistik değil mii
Ben bile nisani bekliyorum siz kavusunca bizim de yolumuz yarı olucak
Günaydın canımmm hayır tanışmadık ben dha yeniyimmmm :)
Ahhh gelsin bi an önceee :)
Merhabaaa :) Askerim şuan Yalovada eğitimde, bugün tam bir ay oldu gideli, uzun dönem yapacak, Yalovadan Muğla Fethiyeye geçecek :) Bahriyeli YarimmmmmMerhaba o zamanaskerin nerde kısa dönem mi uzun mu ? Sen nerde oturuyosnn
Inşallah
Canım efe biliyor babasının askerde olduğunu ilk zamanlar çok sormuştu anne babam neden bizi bırakıp gitti askere ben seni bırakıp gitmem falan diyordu baban gelecek oğlum askerde onun işi var o şekilde oyalıyordum sonra yemin törenine götürdüm efeyi orada görünce biraz biraz anladı hoşuna da gitti şu an babasının nerede ne yaptığını biliyor hayalinde ne canlandırdı bilmiyorum ama eskisinden daha iyi baya toparladı yani:)Anca duzene giriyor canım bide her yaşın sendromu oluyor mesela 4-5 yaş sendromu hep ben ben. Benim dedğim olacak ,benim istediğim yapılacak.Ben merkezci olurlar genelde anneler zaten bu yaslarda sözlerini geçiremiyo olurlar yavrucuklaraaslında bu yasta babanın olmaması olumsuz etkileyebilir. Ne söyluyosun efeye mesela soruyor babasını konusuyormusun Sen onlara hissettirmemeye calıs elinden geldiğince canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?