357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ahhh ana kuzusu :)) boyle gordukce anne olmak istiyorum ya hemencik Ama mumkunse 3 yasında dogsun pilizz
3 yaşında tam düzene giriyorlar.Oğlum mışıl mışıl uyuyor mesela ama kızımla resmen savaş veriyoruz uyku konusunda.Aslında güzel uyuyordu ama ben yemin törenine gidip geldikten sonra uykuları karıştı.Baya zorlanıyoruz anlayacağınİnşallah senin de olur canım Allah isteyen herkese nasip etsin:)

Benim kelebeğim uyudu bende yatar kızlaaar hadi hayırlı geceleeeeer öpüldünüz

ellahımmm keşke bi kelebek de bende olsaydıı:) amanin ne diyorum ben dön kız ece gerçek dünyaya Maaşallah size efervacımm :) görüşürüz yarınn

ay son mesajlık canım kaldı vermeden gitmem Ben kendimi elleyebiliyo muyum diye sorsana allam şu yoğunluktan kurtar beni kızçelerime çay ısmarlıcam ( sana rakı)

hahahahah marjinaaaaal takılıyoruz Kahve de olabilir aslında şöyle orta şekerliii yanında da sigara ay hiç iyi örnek olmuyorum suan

Anca duzene giriyor canım bide her yaşın sendromu oluyor mesela 4-5 yaş sendromu hep ben ben. Benim dedğim olacak ,benim istediğim yapılacak.Ben merkezci olurlar genelde anneler zaten bu yaslarda sözlerini geçiremiyo olurlar yavrucuklaraaslında bu yasta babanın olmaması olumsuz etkileyebilir. Ne söyluyosun efeye mesela soruyor babasını konusuyormusun Sen onlara hissettirmemeye calıs elinden geldiğince canım

Günaydın canlar bugün istanbulda iç karartici sisli bi hava var hepten içim karardı sizler nasilsiniz bakalım ..

hahahahah marjinaaaaal takılıyoruz Kahve de olabilir aslında şöyle orta şekerliii yanında da sigara ay hiç iyi örnek olmuyorum suan
Piiff kötü örneği geçtim valla canımıza zarar bu ara kendimle kavga ediyorum resmen hem paran hem sağlığın gidiyo diyorum sonra yemek sonrası verdiği keyif aklıma geliyo... Of of napcaz.

günaydınnn güzeller nasılsınız ? ben iyiyim çok şükür 4 gözle hafta sonununu bekliyorum askerim hafta sonnu evci çıkacak tel konuşacağım ....

Merhaba o zaman askerin nerde kısa dönem mi uzun mu ? Sen nerde oturuyosnn

Inşallah
Merhabaaa :) Askerim şuan Yalovada eğitimde, bugün tam bir ay oldu gideli, uzun dönem yapacak, Yalovadan Muğla Fethiyeye geçecek :) Bahriyeli Yarimmmmm Bende Ankara'da yaşıyorum :) Ya senn ? nerde yaşıyorsun? yarenin nerede ?

Güzel yarenlerim benim kocaman günaydın hepinize . o kadar mutluyum ki sizinle paylaşmak istedim zaman kaybetmeden askerim dün akşam izine geldi :) mesaj attı havaalanındayım ben diye inanmam dedim aradım hani diyorum arka fondan uçağınız kalkacaktır falan bir şey demiyor diyorum o zaman diyene kadar bekle dedi valla bekledim baktım uçakla ilgili bir şeyler söylüyor havalara uçtum 10 gibi geldi en son 11 temmuzda göndermiştim havaalanından çok olmuştu birbirimizi görmeyeli o kadar özlemişim ki gelirken bana gül de almış :)

Canım efe biliyor babasının askerde olduğunu ilk zamanlar çok sormuştu anne babam neden bizi bırakıp gitti askere ben seni bırakıp gitmem falan diyordu baban gelecek oğlum askerde onun işi var o şekilde oyalıyordum sonra yemin törenine götürdüm efeyi orada görünce biraz biraz anladı hoşuna da gitti şu an babasının nerede ne yaptığını biliyor hayalinde ne canlandırdı bilmiyorum ama eskisinden daha iyi baya toparladı yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…