357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ayyy canım İnşallah hepinizin tatlı tatlı bebişleri olur:)ama benimkiler gibi huysuz olmasınlar

Ben istanbulda yaşıyorum okul öncesi okuyorum falan askerm bilecikte gideli tam bir ay oldu bizimde ama hala usta birliği belli değil acemiligimiz iki ay çünkü. Bizde uzun dönem ... öyle yaniii canım benim

Ben istanbulda yaşıyorum okul öncesi okuyorum falan askerm bilecikte gideli tam bir ay oldu bizimde ama hala usta birliği belli değil acemiligimiz iki ay çünkü. Bizde uzun dönem ... öyle yaniii canım benim
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah hepimiziiiii nasıl geçecek bilmiyorum zaman durdu yine sanki ..

Allah tez zamanda kavuştursun inşallah hepimiziiiii nasıl geçecek bilmiyorum zaman durdu yine sanki ..
Ah bi bilsem .. bazen canıma tak ediyor daha şimdi den Ağlıyorum .. ama sonra mesela geçen gün instagramda falan böyle asker bekleyen kızları görüyorum 365 ten nerelere gelmisler ya diyorum onlar yaptıysa bizde yaparız diyorum moral buluyorum .. tek olmamak iyi hissettiriyor ama zor çok zor

evet canım haklsısın bende görüyorum ama onlarda emin ol bizim gibi atlatmışlardır ..hasretlik özlem başka nasıl geçer yoksa bu ya ben 1 hafta oldu duymadım sesini hafta sonnu bekliyorum öyle özledimki

Siirt bağgöze ama benimki aç da kaldı susuzda biliyorum bazen anlatıyordu 2 gün su içmedik diyordu dağda her gün 12 saat nöbet

evet canım haklsısın bende görüyorum ama onlarda emin ol bizim gibi atlatmışlardır ..hasretlik özlem başka nasıl geçer yoksa bu ya ben 1 hafta oldu duymadım sesini hafta sonnu bekliyorum öyle özledimki
Canim benim hiç kiyamam hayırdır bişey mi var k 1 hafta olmuss

bende bakıyorum sürekli paylaşıyrum bende gün gün ama yok, zaman durdu sanki hala 333 bizim şafağımız, daha 300 olcak 200 olcak 100 olcakda bitecek. Etrafımdakiler sayma diyor ama dayanamıyorum

Allah Hepsinin yardımcısı olsun bizimde olsun ama beklemekte çok zor

Canim benim gerçekten saymamaya çalış .. ben telefon takvimimde 299-199-99 olduğu günleri isaretledim alarm kurdum onun dışında düşünmüyorum ..

amin canım bilmiyorum napcaz gerçeketen Allhatan burası varda içimzii döküyoruz yoksa naprdık patlardık inan iyiki varsınız kızlar ...bende telefonuma hergün not alıyorum gelince göstercem:)

kuzum dayanamam ya ...offf bunları duyunca içim çok acıyor ya ....Allhım tez zamanda kavuşmayı nasip etsin hepimizie canım..
amin cümlemize akşam daha iyi anlattı yastık yorgan yok diyor kamuflajla yattım kendi tişörtümüde yastık yaptım 1 aydan fazla öyle yatmış üst devreler izin vermiyormuş yastıklarını alıyorlarmış . böyle var ya herkese bütün askeriyeye sövesim geldi .

ben sövüyorum zaten bu nasıl düzen aklım almıyor bizim askerlerimiz orda vatn borcu için nöbetler tutar dağda aç kalır devletin komutanlrı nasıl davranır sanki biz canlarımızı onlar için büyütüp verdik ş..................ler askerlere daha iyi bakılması gerek yardımcı olmları gerek bu ne böyle ya

seninle aynı kanıdayım ama maalesef elden bir şey gelmiyor onun moralini yüksek tutmak için çırpınıyorum resmen şuan işteyim ama aklım onda uyuyor şu anda 24 saat bile nöbet tuttukları oluyor nasıl adalet bu ben anlamıyorum . senin asker ne zaman gitti uzun mu kısa mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…