ayyy canım İnşallah hepinizin tatlı tatlı bebişleri olur:)ama benimkiler gibi huysuz olmasınlarellahımmm keşke bi kelebek de bende olsaydıı:) amanin ne diyorum ben dön kız ece gerçek dünyayaMaaşallah size efervacımm :) görüşürüz yarınn
ay son mesajlık canım kaldı vermeden gitmemBen kendimi elleyebiliyo muyum diye sorsana allam şu yoğunluktan kurtar beni kızçelerime çay ısmarlıcam ( sana rakı )
Anladım canım ben öyle hatırladım bi an :) Allah kavuştursun :)Hayır canım doğuya falan gitmiyor :S Benimki kısa dönem 2 side Ankara aynı yerde kaldı değişmiyor
Merhabaaa :) Askerim şuan Yalovada eğitimde, bugün tam bir ay oldu gideli, uzun dönem yapacak, Yalovadan Muğla Fethiyeye geçecek :) Bahriyeli YarimmmmmBende Ankara'da yaşıyorum :) Ya senn ? nerde yaşıyorsun? yarenin nerede ?
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah hepimiziiiiiBen istanbulda yaşıyorum okul öncesi okuyorum falanaskerm bilecikte gideli tam bir ay oldu bizimde ama hala usta birliği belli değil acemiligimiz iki ay çünkü. Bizde uzun dönem ... öyle yaniii canım benim
günaydın canım benim . az kaldı hafta sonuna güzellik azcık daha dayan :)günaydınnn güzeller nasılsınız ? ben iyiyim çok şükür 4 gözle hafta sonununu bekliyorum askerim hafta sonnu evci çıkacak tel konuşacağım ....
günaydın canım benim . az kaldı hafta sonuna güzellik azcık daha dayan :)
Ah bi bilsem .. bazen canıma tak ediyor daha şimdi den Ağlıyorum .. ama sonra mesela geçen gün instagramda falan böyle asker bekleyen kızları görüyorum 365 ten nerelere gelmisler ya diyorum onlar yaptıysa bizde yaparız diyorum moral buluyorum .. tek olmamak iyi hissettiriyor ama zor çok zorAllah tez zamanda kavuştursun inşallah hepimiziiiiinasıl geçecek bilmiyorum zaman durdu yine sanki ..
ben harikayım bu ara :) askerim izine geldi dün akşam Rabbim daha da mutlu eder inşallah hepimizidayanmaya çalışıyorum kuzumsen nasılsın..
Ah bi bilsem .. bazen canıma tak ediyor daha şimdi den Ağlıyorum .. ama sonra mesela geçen gün instagramda falan böyle asker bekleyen kızları görüyorum 365 ten nerelere gelmisler ya diyorum onlar yaptıysa bizde yaparız diyorum moral buluyorum .. tek olmamak iyi hissettiriyor ama zor çok zor
ben harikayım bu ara :) askerim izine geldi dün akşam Rabbim daha da mutlu eder inşallah hepimizi
Canim benim hiç kiyamam hayırdır bişey mi var k 1 hafta olmussevet canım haklsısın bende görüyorum ama onlarda emin ol bizim gibi atlatmışlardır ..hasretlik özlem başka nasıl geçer yoksa bu ya ben 1 hafta oldu duymadım sesini hafta sonnu bekliyorum öyle özledimki
Ah bi bilsem .. bazen canıma tak ediyor daha şimdi den Ağlıyorum .. ama sonra mesela geçen gün instagramda falan böyle asker bekleyen kızları görüyorum 365 ten nerelere gelmisler ya diyorum onlar yaptıysa bizde yaparız diyorum moral buluyorum .. tek olmamak iyi hissettiriyor ama zor çok zor
evet canım haklsısın bende görüyorum ama onlarda emin ol bizim gibi atlatmışlardır ..hasretlik özlem başka nasıl geçer yoksa bu ya ben 1 hafta oldu duymadım sesini hafta sonnu bekliyorum öyle özledimki
Siirt bağgöze ama benimki aç da kaldı susuzda biliyorum bazen anlatıyordu 2 gün su içmedik diyordu dağda her gün 12 saat nöbetamin canım ne gzüel canım çok sevindim askerin nerde ..
Canim benim gerçekten saymamaya çalış .. ben telefon takvimimde 299-199-99 olduğu günleri isaretledim alarm kurdum onun dışında düşünmüyorum ..bende bakıyorum sürekli paylaşıyrum bende gün gün ama yok, zaman durdu sanki hala 333 bizim şafağımız, daha 300 olcak 200 olcak 100 olcakda bitecek. Etrafımdakiler sayma diyor ama dayanamıyorum
Allah Hepsinin yardımcısı olsun bizimde olsun ama beklemekte çok zor
Siirt bağgöze ama benimki aç da kaldı susuzda biliyorum bazen anlatıyordu 2 gün su içmedik diyordu dağda her gün 12 saat nöbet
bende bakıyorum sürekli paylaşıyrum bende gün gün ama yok, zaman durdu sanki hala 333 bizim şafağımız, daha 300 olcak 200 olcak 100 olcakda bitecek. Etrafımdakiler sayma diyor ama dayanamıyorum
Allah Hepsinin yardımcısı olsun bizimde olsun ama beklemekte çok zor
amin cümlemize akşam daha iyi anlattı yastık yorgan yok diyor kamuflajla yattım kendi tişörtümüde yastık yaptım 1 aydan fazla öyle yatmış üst devreler izin vermiyormuş yastıklarını alıyorlarmış . böyle var ya herkese bütün askeriyeye sövesim geldi .kuzum dayanamam ya ...offf bunları duyunca içim çok acıyor ya ....Allhım tez zamanda kavuşmayı nasip etsin hepimizie canım..
amin cümlemize akşam daha iyi anlattı yastık yorgan yok diyor kamuflajla yattım kendi tişörtümüde yastık yaptım 1 aydan fazla öyle yatmış üst devreler izin vermiyormuş yastıklarını alıyorlarmış . böyle var ya herkese bütün askeriyeye sövesim geldi .
seninle aynı kanıdayım ama maalesef elden bir şey gelmiyor onun moralini yüksek tutmak için çırpınıyorum resmen şuan işteyim ama aklım onda uyuyor şu anda 24 saat bile nöbet tuttukları oluyor nasıl adalet bu ben anlamıyorum . senin asker ne zaman gitti uzun mu kısa mıben sövüyorum zaten bu nasıl düzen aklım almıyor bizim askerlerimiz orda vatn borcu için nöbetler tutar dağda aç kalır devletin komutanlrı nasıl davranır sanki biz canlarımızı onlar için büyütüp verdik ş..................ler askerlere daha iyi bakılması gerek yardımcı olmları gerek bu ne böyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?