seninle aynı kanıdayım ama maalesef elden bir şey gelmiyor onun moralini yüksek tutmak için çırpınıyorum resmen şuan işteyim ama aklım onda uyuyor şu anda 24 saat bile nöbet tuttukları oluyor nasıl adalet bu ben anlamıyorum . senin asker ne zaman gitti uzun mu kısa mı
benim uzun ama aynı sayacaz gibi gözüküyor mayısta gelecek herhalde kaçındabenim kasımda gitti canım kısa dönem ..antalyada şu anada aralıkta şanlı urfaya gidecek işte ...aynen moral verecezde bzide moral olmazsa nasıl verecez bilmiyorum..
benim uzun ama aynı sayacaz gibi gözüküyor mayısta gelecek herhalde kaçında
oo süpermiş tatlım ne güzel Allah tez zamanda kavuşturur inşallah ne diyimki. ben herhalde bi ayı saymayı unuttum şekerim kusura bakmanisan 18 canım
oo süpermiş tatlım ne güzel Allah tez zamanda kavuşturur inşallah ne diyimki. ben herhalde bi ayı saymayı unuttum şekerim kusura bakma
benim kasımda gitti canım kısa dönem ..antalyada şu anada aralıkta şanlı urfaya gidecek işte ...aynen moral verecezde bzide moral olmazsa nasıl verecez bilmiyorum..
canlar moral bozmak yok.. İlk zamanlar öyle sövüyodum ki şu sisteme. Askerlik vatan borç kavramı diye bişey yok, bunu çok onceden biliyodum ama erkek arkadaşımın anlattıklarıyla iyice emin oldum. Göz boyamaktan başka bir şey yok, malesef bu böyle. Bedelliyi kullanabilen kullansın valla çekilir dert değil. Zavallı kuzum daha 2 gün once kiler kamyonundan kanlı et torbaları taşımış üstü başı kan olmuş. Sıcak su yok banyo yapamıyo, nevresimlerde ayak izleri. Görmeyeli vatan borcu kaliteyi baya bozmuş anlayacağınız :)benim uzun ama aynı sayacaz gibi gözüküyor mayısta gelecek herhalde kaçında
maalesef öyle teröristleri görüyorlarmış onlar köyün çobanları deyip yanlarından geçip gitmelerine izin veriyorlarmış bu ne biçim adalet .canlar moral bozmak yok.. İlk zamanlar öyle sövüyodum ki şu sisteme. Askerlik vatan borç kavramı diye bişey yok, bunu çok onceden biliyodum ama erkek arkadaşımın anlattıklarıyla iyice emin oldum. Göz boyamaktan başka bir şey yok, malesef bu böyle. Bedelliyi kullanabilen kullansın valla çekilir dert değil. Zavallı kuzum daha 2 gün once kiler kamyonundan kanlı et torbaları taşımış üstü başı kan olmuş. Sıcak su yok banyo yapamıyo, nevresimlerde ayak izleri. Görmeyeli vatan borcu kaliteyi baya bozmuş anlayacağınız :)
canlar moral bozmak yok.. İlk zamanlar öyle sövüyodum ki şu sisteme. Askerlik vatan borç kavramı diye bişey yok, bunu çok onceden biliyodum ama erkek arkadaşımın anlattıklarıyla iyice emin oldum. Göz boyamaktan başka bir şey yok, malesef bu böyle. Bedelliyi kullanabilen kullansın valla çekilir dert değil. Zavallı kuzum daha 2 gün once kiler kamyonundan kanlı et torbaları taşımış üstü başı kan olmuş. Sıcak su yok banyo yapamıyo, nevresimlerde ayak izleri. Görmeyeli vatan borcu kaliteyi baya bozmuş anlayacağınız :)
ama en güzeli bol bol dua ve sabır . başka hiç bir şey gelmiyor elden canlarAllhım sen koru yarabbim ...bu ne biçim olaydır ya lanet olsunfrances akçakalede durumlar nasılmış canım ben çok korkuyorum diyorlar kısa dönemlereiş vermezler içerde dururlar diye ...:)
ama en güzeli bol bol dua ve sabır . başka hiç bir şey gelmiyor elden canlar
Sınıra vermiyolar nöbet için ama benimki de tutuyo nöbet karakol civarında kuzum. Hiçbişicik yok terör zaten yok orda biliyosun ışidle de bi alakaları yok canını sıkma hiç caniko :)Allhım sen koru yarabbim ...bu ne biçim olaydır ya lanet olsunfrances akçakalede durumlar nasılmış canım ben çok korkuyorum diyorlar kısa dönemlereiş vermezler içerde dururlar diye ...:)
Amin canım hepimizi :)Anladım canım ben öyle hatırladım bi an :) Allah kavuştursun :)
Bujum şimdilik süper haber ama orda her şey değişebiliyo komutan kendi demişti benimkine sana nöbet yok diye başta. Kendisi şimdi 1 aydır nöbet tutuyoBenimkinin ustalık görevleri belli olmuş :) Hizmete vermişler ama detayı belli değil yemekhane istiyordu inşallah olur yemekhanedekilerin her hafta çarşı izni oluyormuş çünkü haklarında hayırlısı olsun inşallah hepsinin :) Ama muhafızlığa verilmemiş yani nöbet tutmayacak :)yüzbaşına okulda yemekhanede çalıştım demiş alsınlar diye
:)) İnşallah olmaz canım daha doğrusu şöle söliyim nöbet olabiliyormuş ancak kule nöbeti olmuyormuş...muhafızlığa düşseydi hep kule nöbeti tutacaktı askerlik sonuna kadar .. arada tutsun bişe olmaz :)Bujum şimdilik süper haber ama orda her şey değişebiliyo komutan kendi demişti benimkine sana nöbet yok diye başta. Kendisi şimdi 1 aydır nöbet tutuyo
Ehehe sen de bendensin biraz zorlansınlar ya otele gitmediler sonuçta:)) İnşallah olmaz canım daha doğrusu şöle söliyim nöbet olabiliyormuş ancak kule nöbeti olmuyormuş...muhafızlığa düşseydi hep kule nöbeti tutacaktı askerlik sonuna kadar .. arada tutsun bişe olmaz :)
Sınıra vermiyolar nöbet için ama benimki de tutuyo nöbet karakol civarında kuzum. Hiçbişicik yok terör zaten yok orda biliyosun ışidle de bi alakaları yok canını sıkma hiç caniko :)
Gerçekleri söylüyorum anneeemkurban olurum sana ben canım içimi öyle rahatlatıyorsunki analtamam canım sağol varol emi...:)
Aynen öle .. hasta olmasınlar aşırı aşırı sürünmesinler yeter :)) İllaki olacak zorluklar .. benim içim rahat olsun ii olduğunu bileyimde :)Ehehe sen de bendensin biraz zorlansınlar ya otele gitmediler sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?