357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

benim kasımda gitti canım kısa dönem ..antalyada şu anada aralıkta şanlı urfaya gidecek işte ...aynen moral verecezde bzide moral olmazsa nasıl verecez bilmiyorum..

benim kasımda gitti canım kısa dönem ..antalyada şu anada aralıkta şanlı urfaya gidecek işte ...aynen moral verecezde bzide moral olmazsa nasıl verecez bilmiyorum..
benim uzun ama aynı sayacaz gibi gözüküyor mayısta gelecek herhalde kaçında

benim uzun ama aynı sayacaz gibi gözüküyor mayısta gelecek herhalde kaçında
canlar moral bozmak yok.. İlk zamanlar öyle sövüyodum ki şu sisteme. Askerlik vatan borç kavramı diye bişey yok, bunu çok onceden biliyodum ama erkek arkadaşımın anlattıklarıyla iyice emin oldum. Göz boyamaktan başka bir şey yok, malesef bu böyle. Bedelliyi kullanabilen kullansın valla çekilir dert değil. Zavallı kuzum daha 2 gün once kiler kamyonundan kanlı et torbaları taşımış üstü başı kan olmuş. Sıcak su yok banyo yapamıyo, nevresimlerde ayak izleri. Görmeyeli vatan borcu kaliteyi baya bozmuş anlayacağınız :)

maalesef öyle teröristleri görüyorlarmış onlar köyün çobanları deyip yanlarından geçip gitmelerine izin veriyorlarmış bu ne biçim adalet .

Allhım sen koru yarabbim ...bu ne biçim olaydır ya lanet olsun frances akçakalede durumlar nasılmış canım ben çok korkuyorum diyorlar kısa dönemlereiş vermezler içerde dururlar diye ...:)

Allhım sen koru yarabbim ...bu ne biçim olaydır ya lanet olsun frances akçakalede durumlar nasılmış canım ben çok korkuyorum diyorlar kısa dönemlereiş vermezler içerde dururlar diye ...:)
Sınıra vermiyolar nöbet için ama benimki de tutuyo nöbet karakol civarında kuzum. Hiçbişicik yok terör zaten yok orda biliyosun ışidle de bi alakaları yok canını sıkma hiç caniko :)

Benimkinin ustalık görevleri belli olmuş :) Hizmete vermişler ama detayı belli değil yemekhane istiyordu inşallah olur yemekhanedekilerin her hafta çarşı izni oluyormuş çünkü haklarında hayırlısı olsun inşallah hepsinin :) Ama muhafızlığa verilmemiş yani nöbet tutmayacak :)yüzbaşına okulda yemekhanede çalıştım demiş alsınlar diye

Bujum şimdilik süper haber ama orda her şey değişebiliyo komutan kendi demişti benimkine sana nöbet yok diye başta. Kendisi şimdi 1 aydır nöbet tutuyo

Bujum şimdilik süper haber ama orda her şey değişebiliyo komutan kendi demişti benimkine sana nöbet yok diye başta. Kendisi şimdi 1 aydır nöbet tutuyo
:)) İnşallah olmaz canım daha doğrusu şöle söliyim nöbet olabiliyormuş ancak kule nöbeti olmuyormuş...muhafızlığa düşseydi hep kule nöbeti tutacaktı askerlik sonuna kadar .. arada tutsun bişe olmaz :)

Ehehe sen de bendensin biraz zorlansınlar ya otele gitmediler sonuçta

Sınıra vermiyolar nöbet için ama benimki de tutuyo nöbet karakol civarında kuzum. Hiçbişicik yok terör zaten yok orda biliyosun ışidle de bi alakaları yok canını sıkma hiç caniko :)

kurban olurum sana ben canım içimi öyle rahatlatıyorsunki analtamam canım sağol varol emi...:)

Ehehe sen de bendensin biraz zorlansınlar ya otele gitmediler sonuçta
Aynen öle .. hasta olmasınlar aşırı aşırı sürünmesinler yeter :)) İllaki olacak zorluklar .. benim içim rahat olsun ii olduğunu bileyimde :) Muhafızlığa düşşeydi uyku düzeni kalmayacaktı ...aynı şekilde bu bana da yansıyacaktı ona seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…