- 11 Kasım 2014
- 813
- 336
- 48
Hadi inşallah hayırlısı olur yarenin hakkında, onların oralarda duaya ihtiyaçları var kızlar bol bol dua edelimmmm ..bujum hayırlı olsun. Benimkininde öğleden sonra usta birliğini hangi ilçede yapacağı belli olacak. Çok heyecanlıyım. Cezaevi çıkmasın diye dua ediyorum, inşallah hayırlısı olur.
Hadi inşallah hayırlısı olur yarenin hakkında, onların oralarda duaya ihtiyaçları var kızlar bol bol dua edelimmmm ..
Canim benim en hayırlısı olsun askerinnn içinÇok teşekkür ederim iyi dileğin için. Dün akşam yemek yanmış diye 1 paket biskrem yemek zorunda kaldı. Inanılmaz sinirlenmiştim. Inşallah yeni yerinde aç kalmaz.
Canım ilk günleriyse siniri ondandır, benimki de lanet olsun evlencez die senin yüzünden geldim buralara demişti ilk gece gittiğinde arayıp :) yemin törenine gittiğimde de gönlümü aldı.. Daha önceden görmedikleri bir ortam sonuçta, emin ol 2-3 güne alışacak, snra aradığında hiç susmayacakÇok teşekkür ederim iyi dileğin için. Dün akşam yemek yanmış diye 1 paket biskrem yemek zorunda kaldı. Inanılmaz sinirlenmiştim. Inşallah yeni yerinde aç kalmaz.
Çoook Sağol canım benim....inşallah rahat edeceği iyi bir yer çıkar canım ...Hayırlısı olsun inşallahbujum hayırlı olsun. Benimkininde öğleden sonra usta birliğini hangi ilçede yapacağı belli olacak. Çok heyecanlıyım. Cezaevi çıkmasın diye dua ediyorum, inşallah hayırlısı olur.
Olsun eninde sonunda yapacaktı sayende erkenden kurtulacak şükreder sana bitince :)Canım ilk günleriyse siniri ondandır, benimki de lanet olsun evlencez die senin yüzünden geldim buralara demişti ilk gece gittiğinde arayıp :) yemin törenine gittiğimde de gönlümü aldı.. Daha önceden görmedikleri bir ortam sonuçta, emin ol 2-3 güne alışacak, snra aradığında hiç susmayacak
İnşallah Bujum :) bakalım daaha 2015 kasım olacak da :) Yarenim askerden gelecekte :) 2016 Haziran olacak biz evleneceğizOlsun eninde sonunda yapacaktı sayende erkenden kurtulacak şükreder sana bitince :)
yaaa Askerin geldikten sonra hiç bir şey kalmıyor kiii ya çok güzel bende istiyorumİnşallah Bujum :) bakalım daaha 2015 kasım olacak da :) Yarenim askerden gelecekte :) 2016 Haziran olacak biz evleneceğizderler ya afedersin ama "ölme eşşeğim ölme "
İnşallahhh hepimiz biran önce kavuşuruz da :) daha nice nice güzel mutluluklar bizlerle oluryaaa Askerin geldikten sonra hiç bir şey kalmıyor kiii ya çok güzel bende istiyorum
Inşallah canım benimİnşallahhh hepimiz biran önce kavuşuruz da :) daha nice nice güzel mutluluklar bizlerle olurpanzehir121
Ahh ahhh gelsinlerde bi canım .. bizde 2016 yaz istiyoruz ama bakalım olur mu .... gelsin askerden nisanda da ekim 2015 gibi söz olsun ona razıyım şuanİnşallah Bujum :) bakalım daaha 2015 kasım olacak da :) Yarenim askerden gelecekte :) 2016 Haziran olacak biz evleneceğizderler ya afedersin ama "ölme eşşeğim ölme "
bujum canım hadi gözün aydın bizimkide aralıkta belli olcak bakalım ...
Ahh ahhh gelsinlerde bi canım .. bizde 2016 yaz istiyoruz ama bakalım olur mu .... gelsin askerden nisanda da ekim 2015 gibi söz olsun ona razıyım şuan
hayırlısı olsun canım askerden gelince tadı çıkart gez toz ...evlendikten sonra hiç birşey eskisi gibi olmuyor ....
Ay o zaman cok kotuymus canmHer çıktığında gitmesi gerek diye biliorum canım gidip onun çıkartması gerekio
yinede bi araştır canım belki bir yolu vardır ... yerden yere göre değişio olabilir ... mesela bizimkilerin kısa dönem diye evci izni hiç yokmuşAy o zaman cok kotuymus canm(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?