357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

bujum hayırlı olsun. Benimkininde öğleden sonra usta birliğini hangi ilçede yapacağı belli olacak. Çok heyecanlıyım. Cezaevi çıkmasın diye dua ediyorum, inşallah hayırlısı olur.

bujum hayırlı olsun. Benimkininde öğleden sonra usta birliğini hangi ilçede yapacağı belli olacak. Çok heyecanlıyım. Cezaevi çıkmasın diye dua ediyorum, inşallah hayırlısı olur.
Hadi inşallah hayırlısı olur yarenin hakkında, onların oralarda duaya ihtiyaçları var kızlar bol bol dua edelimmmm ..

Hadi inşallah hayırlısı olur yarenin hakkında, onların oralarda duaya ihtiyaçları var kızlar bol bol dua edelimmmm ..

Çok teşekkür ederim iyi dileğin için. Dün akşam yemek yanmış diye 1 paket biskrem yemek zorunda kaldı. Inanılmaz sinirlenmiştim. Inşallah yeni yerinde aç kalmaz.

Çok teşekkür ederim iyi dileğin için. Dün akşam yemek yanmış diye 1 paket biskrem yemek zorunda kaldı. Inanılmaz sinirlenmiştim. Inşallah yeni yerinde aç kalmaz.
Canım ilk günleriyse siniri ondandır, benimki de lanet olsun evlencez die senin yüzünden geldim buralara demişti ilk gece gittiğinde arayıp :) yemin törenine gittiğimde de gönlümü aldı.. Daha önceden görmedikleri bir ortam sonuçta, emin ol 2-3 güne alışacak, snra aradığında hiç susmayacak

Çoook Sağol canım benim....inşallah rahat edeceği iyi bir yer çıkar canım ...Hayırlısı olsun inşallah

Olsun eninde sonunda yapacaktı sayende erkenden kurtulacak şükreder sana bitince :)

Olsun eninde sonunda yapacaktı sayende erkenden kurtulacak şükreder sana bitince :)
İnşallah Bujum :) bakalım daaha 2015 kasım olacak da :) Yarenim askerden gelecekte :) 2016 Haziran olacak biz evleneceğiz derler ya afedersin ama "ölme eşşeğim ölme "

İnşallah Bujum :) bakalım daaha 2015 kasım olacak da :) Yarenim askerden gelecekte :) 2016 Haziran olacak biz evleneceğiz derler ya afedersin ama "ölme eşşeğim ölme "
Ahh ahhh gelsinlerde bi canım .. bizde 2016 yaz istiyoruz ama bakalım olur mu .... gelsin askerden nisanda da ekim 2015 gibi söz olsun ona razıyım şuan

Ahh ahhh gelsinlerde bi canım .. bizde 2016 yaz istiyoruz ama bakalım olur mu .... gelsin askerden nisanda da ekim 2015 gibi söz olsun ona razıyım şuan

hayırlısı olsun canım askerden gelince tadı çıkart gez toz ...evlendikten sonra hiç birşey eskisi gibi olmuyor ....

hayırlısı olsun canım askerden gelince tadı çıkart gez toz ...evlendikten sonra hiç birşey eskisi gibi olmuyor ....

Yaa deme ama öyle şimdi o günleri 4 gözle bekliyoruz ama bakalım sonrasında değişir mi nasıl olur ...
Zaten fazlasıyla gezip tozuyoruz bir süre sonra insan evlenmek istiyor ama inşallah kötü yönde değişmez herşey bi anda..kötü olmıycaını umuyorum ama bakalım zaman gösterir

kızlar nabersiniz bugün yazamadım sizede ,neler yapıyorsunuz.. yarın yarimin yanına gitcem , volkan bölük komutanıyla konuşmuş evci izni için kesinlikle ailenden biri olmadan olmaz demiş, aslında evci izni imzalarına tabur komutanı bakıyormuş ama onun yanına gidipte derdim şu demek imkansızmış, volkanda şimdi ne olursa olsun gidip onunla konuşcam dio nolcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…