Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah büyüktür anne olmak kolay değil canından can çıkıyor rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin şafi isminin hürmetine şifa nasip etsin rabbim
[/QUOT amin canım yaaa insallahh ... Sabır versin ferahlık versin tüm annelere senin gebelik var mı ?
Maalesef tam tamam takmıyorum diyorum bir reklam çıkıveriyor tekrardan bi geliyorlar inşallah tutmuştur diye dua etmekten başka bişi gelmiyor elimden, 2 tane yum. Vardı biri çatladı diğeri de 16 17mm olmuştu. Dr um da çok ümitliydi. Bakalım hayırlısı
Maalesef tam tamam takmıyorum diyorum bir reklam çıkıveriyor tekrardan bi geliyorlar inşallah tutmuştur diye dua etmekten başka bişi gelmiyor elimden, 2 tane yum. Vardı biri çatladı diğeri de 16 17mm olmuştu. Dr um da çok ümitliydi. Bakalım hayırlısı