36+4 zeynepsudem 3.4.2010 vefat etti

başın sağolsun canım bende bebeğimi 40haftalıkken karnımda kaybettim o yüzden anlıyorum acını Rabbim bir daha hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın.

rabbim cemil cümlenizden razı olsun rabbim doğmş doğacak tüm bebişlere sağlıklı hayırlı ömürler nasip eder inş eşyası,odası,herşey boş sağlık en önemli olanı

rabbim sanada çok sabırlar versin cnm gerçekten ateş düştüğü yeri yakıyo yaşıyan anlıyo iiki böle bi site varda tek ben değilmişim yaşıyan diyon teselli buluyon

başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin çok kötü oldum okurken söyleyecek başka söz bulamıyorum(

allah sana sabır versin çok duygulandım ağlamaktan yzamıyorum ama dediğin gibi allah verdi ve geri aldı inşallah bir daha sğlıklı bir bebeğe kavuşursun ALLAHA emanet ol

Başın sağolsun arkadaşım allah sabır versin ve bi daha göstermesin. Sözün bittiği yer burası söyleyecek bi şey bulamıyorum.

okurken gerçekten çok kötü oldum . Allah sabır versin. Allah çektirmeden yanına melek olarak almış. seni cennetin kapısında bekler artık bebeğin.
Sende kendine dikkat et Allah yardımcın olsun.

başın sağolsun canım allah bidaha yaşatmasın bu acıyı.Hepimize bebklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

canım çok üzüldüm. başın sağolsun küçük meleğin seni bekliyor olacak öbür dünyada.Rabbim bir daha bu acıyı yaşatmasın kimseye.Allah sana uzun ömürler versin.

ne yazacağımı hangi sözle teselli verebiliceğimi bilmiyorum sana. ama acını yüreğimde en derinde paylaşıyor ve hissediyorum. sabrını ve sukünetini rabbimin sana vermesini diliyorum. allah yardımcın olsun. başınız sağolsun..

canım allah sabır versin çok etkilendim çok üzüldüm.öteki dünyada cennetin kapısında seni almadan girmeyecek.inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…