36+4 zeynepsudem 31,03,2010 da dünyaya geldi.

sudemebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
281
1
96
42
İstanbul
slm evet kontrol için gittiğim gün acilen ameliyata alındım.kızım sağsalim dünyaya gedi ama şuan yoğun bakımda makineye bağlı yaşamaya çalışıyo.bütün testleri yapılıyo ama 6 doz celestone olmama ve 3.180 gr doğmasına rağmen ciğerleri gelişmemiş tam anlamıyla inş dualarınızı bekliyorum .benneyaptımki

canım rabbim yardımcınız olsun minik meleğinle dualarımız rabbim şifalar versin inşallah
üzülme çabucak iyileşip koynunda olucaktır kuzucuğun

Rabbim bu mübarek günde şifa yağdırsın zeynepin üstüne tez zamanda iyileşsin annesinin kollarıında büyüsün işallah çok geçmiş olsun

Geçmiş olur inşallah canım. Sende mi bi problem vardı da bebeğinin ciğerleri gelişmemiş ??? Oysa kilosu gayet güzel doğmuş.

Geçmiş olur inşallah canım. Sende mi bi problem vardı da bebeğinin ciğerleri gelişmemiş ??? Oysa kilosu gayet güzel doğmuş.

ya maşallh topaç gibi doğdu kızım epidural ameliyat olmuşum iyiki sadece orda gördüm kokladım öptüm bende çift rahim anomali vardı yeride dardı bilemiyom omu etkiledi dr m da inanamadı normal bebeklerde solunum 34-40 olması gerekirken benim bebeğimde bu 60-70 lere kadar çıkıyomuş

allah razı olsun hepinizden sadece tek istediğim dualarınızı eksik etmemeniz çok zor bi durummuş hastaneye çantalarla gidip eli bomboş dönmek rabbim hiç kimseye yaşatmasın

rabbim şifa versin melegine cnm benim size bagışlkasın yuvasına dönsün bian önce bende 35+2de dogum yaptım iki gün küvözde cigerleri geliştirildi düzeldiii şimdi 6.5 aylık

rabbim şifa versin melegine cnm benim size bagışlkasın yuvasına dönsün bian önce bende 35+2de dogum yaptım iki gün küvözde cigerleri geliştirildi düzeldiii şimdi 6.5 aylık

amin inşallah allah razı olsun dr lar en fazla tabi düzelirse 2 hafta sontası için umut verdiler
taktiri ilahi tamamen rabbinin onun dışında bebeğim ne kadar güçlüyse erken çıkması onu direncine bağlı:Saruboceq:

canım Allah bebeğine sağlık versinn..Sen içini ferah tut o en kısa zamanda annesinin kollarında olcakk inşallah..

Dualarım minik Zeynep ile.... Allah'ım tez zamanda hastaneden sağlıcakla evinize dönmenizi nasip etsin...

Canım tüylerim diken diken oldu yaa .Allah yardımcın olsun ınsallah sag saglım kısa zamanda bebegıne kavusursun.

okurken ağladım ilk 3 ayda vardı bu kadar çok duygusallık su sıralar eşim aylem herkez destekcım olduğu halde olur olmaz şeylere ağlıyorum allah şifasını versın zeynepcığın tez zamanda rahat rahat kucağına alıp koklamayı nasıb etsın mevlam

okurken ağladım ilk 3 ayda vardı bu kadar çok duygusallık su sıralar eşim aylem herkez destekcım olduğu halde olur olmaz şeylere ağlıyorum allah şifasını versın zeynepcığın tez zamanda rahat rahat kucağına alıp koklamayı nasıb etsın mevlam

allh razı olsun cnm inş hayırlısıyla çıksında hiçbişi istemiyom rabbim hiç ama hiç kimseye yaşatmsn diye dua ediyom bende herkese hayırlı doğumlar nasip olur inş akannehir

nıye erken aldı doktorun anlamadım erken dogum rıskın oldugu ıcınmı ciğerlerini geliştirici iğne vuruldun dilerim bebegın hemencecık ıyılesır ve kollarına gelır dualarım zeynep sude için

nıye erken aldı doktorun anlamadım erken dogum rıskın oldugu ıcınmı ciğerlerini geliştirici iğne vuruldun dilerim bebegın hemencecık ıyılesır ve kollarına gelır dualarım zeynep sude için

bende çift rahim anomalisi vardı bebeğin yeri dardı bide bebeğim son gttğm kontrollerde hep çapraz duruyodu ve benim taşıcak gücüm kalmamıştı erken doğum riskim hep vardı zaten evet bi 32 haftalıkken 4 doz bide 35 haftalıkken 2 doz vuruldum toplam 6 doz vuruldum yeterli gelmemiş inş 4 gözle bekliyom taburcu olduğu gün doğum günü asıl

içini ferah tut canım, allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin. dualarımız sizinle....

bende çift rahim anomalisi vardı bebeğin yeri dardı bide bebeğim son gttğm kontrollerde hep çapraz duruyodu ve benim taşıcak gücüm kalmamıştı erken doğum riskim hep vardı zaten evet bi 32 haftalıkken 4 doz bide 35 haftalıkken 2 doz vuruldum toplam 6 doz vuruldum yeterli gelmemiş inş 4 gözle bekliyom taburcu olduğu gün doğum günü asıl

inş enkısa zamanda saglına kavusup evıne gelecek zeynep bebek uzme kendını olurmu

Back
X