Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya maşallh topaç gibi doğdu kızım epidural ameliyat olmuşum iyiki sadece orda gördüm kokladım öptüm bende çift rahim anomali vardı yeride dardı bilemiyom omu etkiledi dr m da inanamadı normal bebeklerde solunum 34-40 olması gerekirken benim bebeğimde bu 60-70 lere kadar çıkıyomuş
benim kuzenimi oglundada aynısı oldu oda aynı haftalarda dogdu hatta oo 5.5 kilo dogdu maşaalh tosunumuz ama yinede küveze aldılar 1 hafta kadar kaldı sanırım aynı şekilde sürekli gidiyodum bakmaya çok hızlı nefess alıyodu baktıgınd görünüyoduda nefes alıp verişi çokk hızlıydı yerinden çıkıcakmış gibiydi düzelir merak etmee içini ferah tut dua larım seninilee şimdi mşalh bizimtosun 2 yaşında senini prenseside yakında laırsın kolarınaa
benim kuzenimi oglundada aynısı oldu oda aynı haftalarda dogdu hatta oo 5.5 kilo dogdu maşaalh tosunumuz ama yinede küveze aldılar 1 hafta kadar kaldı sanırım aynı şekilde sürekli gidiyodum bakmaya çok hızlı nefess alıyodu baktıgınd görünüyoduda nefes alıp verişi çokk hızlıydı yerinden çıkıcakmış gibiydi düzelir merak etmee içini ferah tut dua larım seninilee şimdi mşalh bizimtosun 2 yaşında senini prenseside yakında laırsın kolarınaa
evet kızımda aynı baktığında çok rahat görüyosun çok hızlı nefes alıp veriyo bugün görüş günü görmeye gtcem inş dr lar sürekli farklı tedavi uyguluyolar rabbim inş kızımla beraber tüm bebişlerin yar ve yar yardımcısı olur inş
canımmmm umarım küçük çok ii olucak, güzel haberlerini bekliyoruz... biraz sabırsızmıs napıcaksın:)) allah yardımcınız olsun. saglıkla buyusun inşallah
canım benim ALLAH yar ve yardımcın olsun bebişini korusun inşallah , dualarımız seninle , sağ sağlim çıkar inşallah , çıktığında bebeğim çıktı çok sağlıklı diye bize haberler veririsin inşallah