- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
- Konu Sahibi blackanqel90
-
34-36 beden kıyafetler arıyorum yazlık kışlık olabılır.Marka olması hiç önemli değil uygun birşeyler arıyorum. 38 bazen oluyor ama çok nadir. Pantalonda 27 beden olabilir. Tek tek değilde 5 6 parça birden alabılecegım olursa daha ıyı olur kargo açısından.
2. el yada sıfır olabılır. Bot çizme yada spor ayakkabı olabilir.Topuklum fazlasıyla oldugu için daha spor düz taban birşeyler almak istiyorum. Resim eklemen mumkunmu bir bakayım
Bunu eklemeyi unutmuşum size dün buda 36 beden yıkandı hiç giyilmedi 5 tl
Buda güzelmiş canım ama pek bana göre degıl.Erkek kıyafetı eklicekmısın ? Bedenler uyarmı bılmıyorum ama bizim bey biraz göbüşlü yazmıstım yanlıs hatırlamıyorsam bedenlerı
Eki Görüntüle 879712
hmmm, ya ben genelde hep düz giydiğim için pek topuklu giyemiyorum. O yüzden aldığım ayakkabılar genelde bir-iki kere giyilip dolaptaki yerini alıyor. Onlar belki işine yarar diye düşündüm. Ama öyle çok yüksek değiller. Dolgu topuk da var... İstersen gönderirim resimlerini.Ama düz olanlar için bakayım belki birşeyler bulabilirim.. Zaten biz kadınlar ne kadar çok şeyimiz olsa da hep yok diyoruz, sonra dolapları bir açıyoruz bir sürü şey çıkıyor :)
ben bu hafta topiğime ekleyeceğim yine 36 beden
Kızım ancak uyududa cevap yazamadım erkek giyimde bedenler uymuyor o yüzden eklemiycem diğerlerini yarın kargoya vericem takip numaranızı yazarım.
Çok yuksek ve ınce degılse sorun olmaz benım için.bot,çizme spor hepsı olabılır.ekleyebilirsen bakayım hemen, konun yok sanırım yada ben göremedım:44: evet var ama yok sıkılıyoruz sureklı degısık seyler olsun diyoruz işte
http://www.kadinlarkulubu.com/bit-pazari/667804-cok-guzel-elbiseler-ceket-kapri-bady-ayakkabi.html
bunlarda benden.bakabilirsiniz.34 36 arası hepsi
Daha yeni sayılırım buralarda, yeni yeni keşfediyorum işte..Topiğim yok,yarın açarım. Yarın gündüz vakti resmini çekip paylaşırım olur mu? şimdi iyi çıkmaz...
Ürün yurtdışından ithal olup, hiç kullanılmadı 120 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?