- 17 Mart 2012
- 6.695
- 2.425
- 448
- Konu Sahibi blackanqel90
-
34-36 beden kıyafetler arıyorum yazlık kışlık olabılır.Marka olması hiç önemli değil uygun birşeyler arıyorum. 38 bazen oluyor ama çok nadir. Pantalonda 27 beden olabilir. Tek tek değilde 5 6 parça birden alabılecegım olursa daha ıyı olur kargo açısından.
Canım bende bunlar var. İlgilenirsen bit pazarındaki başlığımda fiyatları var.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=68786134-36 beden kıyafetler arıyorum yazlık kışlık olabılır.Marka olması hiç önemli değil uygun birşeyler arıyorum. 38 bazen oluyor ama çok nadir. Pantalonda 27 beden olabilir. Tek tek değilde 5 6 parça birden alabılecegım olursa daha ıyı olur kargo açısından.
34-36 beden kıyafetler arıyorum yazlık kışlık olabılır.Marka olması hiç önemli değil uygun birşeyler arıyorum. 38 bazen oluyor ama çok nadir. Pantalonda 27 beden olabilir. Tek tek değilde 5 6 parça birden alabılecegım olursa daha ıyı olur kargo açısından.
Hepsi 36-38-40 beden arasinda urunler, begendiklerini soylersen beden ve fiyat bilgisi hakkin yardimci olabilirim :) toplu alimlarda indirimlerim de mevcut.kiyafetler ya sifir ya da 1 2 kere anca giyilmis kiyafetler bu arada.
alıntındaki en alttaki pantalonların bedenleri nedir.Konunda göremedim sanki onları :26: Yeşil ve krem gibi pudra pembesi gibi olan pantalonların
Bordoyla bu yesil olan 40 beden ama pudra pembesi 36-38
büyük sanırım bunlar bana canım teşekkur ederim 34-36 oluyor bana 36,5 bile bol oluyor
Ohh ne sanslisinn, 38 40 giyen biri olarak hala suan bunlari yazarken dondurmali sufle yiyorum 😟😟😟
Bluzlerimden dusunmez misin, ustlerimden uygun olanlar vardir benim de ince cunku ust tarafim :/
Ohh ne sanslisinn, 38 40 giyen biri olarak hala suan bunlari yazarken dondurmali sufle yiyorum 😟😟😟
Bluzlerimden dusunmez misin, ustlerimden uygun olanlar vardir benim de ince cunku ust tarafim :/
Ne sansi yaa 34-36 duye bedenmi olur beden dedigin 40-42 olur bir dirhem et bin ayibi orter diye bosuna dememis atalarimiz . Zayifliga karsiyim :)
Teşekkür ederim canım renkli pantolanlar favorim şu aralar kırmızı siyah aldım diğer renklere bakınıyorumcanım benim elimde bunlar var hepsi small, 34 yada 36 beden ilgilendiğin olursa görüşürüz..
Eki Görüntüle 1088591 Eki Görüntüle 1088608 Eki Görüntüle 1088607 Eki Görüntüle 1088605 Eki Görüntüle 1088603
Kıyafet arayışım bitti istediğim çogu şeyi buldum hepinize çok teşekkür ederim.
Şimdi ise kına veya nikahta giyilebilinecek düz olmayan, balık model olmayan 34-36 beden arası uzun veya kısada olabilir Abiye elbise arıyorum Renk kırmızı ve beyaz haricinde renkler olabilir ama mat renkler tercihim ilk sırada
Elinde olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.Fiyat olarakta fazla uçuk olmayan birşeyler arıyorum birer defa giyeceğim çünkü
Kıyafet arayışım bitti istediğim çogu şeyi buldum hepinize çok teşekkür ederim.
Şimdi ise kına veya nikahta giyilebilinecek düz olmayan, balık model olmayan 34-36 beden arası uzun veya kısada olabilir Abiye elbise arıyorum Renk kırmızı ve beyaz haricinde renkler olabilir ama mat renkler tercihim ilk sırada
Elinde olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.Fiyat olarakta fazla uçuk olmayan birşeyler arıyorum birer defa giyeceğim çünkü
bende bu var canım 35 tl 150ye diktirdim Eki Görüntüle 1153027 Eki Görüntüle 1153028
Fiyatı güzelmiş cnm ama bana sade gelir azcık o :)
kurdelesi kocaman canım üstte hiç de sade durmuyor yürürken tül sürükleniyr :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?