konularımı bilenler var daha önceleride yazmıştım nişan attık..bugun mesaj attı.."uyandım,rüya ve sarhoşluğun etkisiyle unutmuşum ayrıldıgımızı.napıyo ne ediyo deken düstü jeton .napıcagımı sasırdm aklım gidiyodu sandım.keske gerçek olsaydın " yazmıs kızlar ne dıyım napıyım ...bilmiyorum sevmek ne zormus.
konularımı bilenler var daha önceleride yazmıştım nişan attık..bugun mesaj attı.."uyandım,rüya ve sarhoşluğun etkisiyle unutmuşum ayrıldıgımızı.napıyo ne ediyo deken düstü jeton .napıcagımı sasırdm aklım gidiyodu sandım.keske gerçek olsaydın " yazmıs kızlar ne dıyım napıyım ...bilmiyorum sevmek ne zormus.
konularını bilmiyorum ama seni seviyor eski nişanlın canım ya onun adına üzüldüm demiş ya, keşke gerçek olsaydı" diye
Konuyu bilmiyorm ama neden nişan attınız
Aklında olmasan böyle birşey yazmaz ama seviyorsan ama asla geri dönemicek durumdaysan asla cevap verme
aileler..okadar şaçma sebeptenki aslında anlatıldıgında komik oluyor..nikah istediler babamda tek kız dugun dedı sohbetli karar kırıldı derken tekrar nikaha dönuldu sonunda bitti dedi kacalım dedı aılemı bırakıp kacmadım..sonuc bu ..
bende 36 gun oldu her uyandıgımda aynıyım keske gecek olabılseydi..en azından hala aynı seyleri düşünebiliyoruz buda güzel.yazdım..seviyo peki neden benim için çabalamadı(
Erkekler genelde bu durumda geride kalmayı tercih eder.
Biraz kızda bitiyor iş Kaç kere bitti dediği halde ben düzeltmeye çalıştım ve şuan evliyiz iyiki çabalamışım bazı şeylere göz yummuşum onsuz olmazdı
O zaman çözümü olmucak bir sorun değil tekrar bir araya gelme durumunuz varsa ilk bir adım atabilirsiniz
bizde de durum aynı, bir düğün için bitmesine izin vermezdim babam bile olsa[/QU
bazı seyler kersılıklı caba gerektrır izin vermezsın kabul ama adam yokum derse nereye kadar tek cabalayabılırsın..bende vermedım elbette ama benımde yapabılecekelrım sınırlı.
sen ne yapmak istiyorsun? öncelikle onu öğrenmek istiyorum..
Eski konunu hatirliyorum hicte sacma degildi nisanlin babasinin agzina bakiyor kendinin nasil evlenecegine karar bile veremiyor sana gel kacalim demisti evlenince daha beter olur ask sevgi bir yere kadar kendine guveni olmayan herseyi babasina annesine danisan evlendikten sonra zivanadan cikiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?