36 gün sonra....

nays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
52
0
1
Bursa
konularımı bilenler var daha önceleride yazmıştım nişan attık..bugun mesaj attı.."uyandım,rüya ve sarhoşluğun etkisiyle unutmuşum ayrıldıgımızı.napıyo ne ediyo deken düstü jeton .napıcagımı sasırdm aklım gidiyodu sandım.keske gerçek olsaydın " yazmıs kızlar ne dıyım napıyım ...bilmiyorum sevmek ne zormus.

konularını bilmiyorum ama seni seviyor eski nişanlın canım ya onun adına üzüldüm demiş ya, keşke gerçek olsaydı" diye

Konuyu bilmiyorm ama neden nişan attınız
Aklında olmasan böyle birşey yazmaz ama seviyorsan ama asla geri dönemicek durumdaysan asla cevap verme

konularını bilmiyorum ama seni seviyor eski nişanlın canım ya onun adına üzüldüm demiş ya, keşke gerçek olsaydı" diye

bende 36 gun oldu her uyandıgımda aynıyım keske gecek olabılseydi..en azından hala aynı seyleri düşünebiliyoruz buda güzel.yazdım..seviyo peki neden benim için çabalamadı(

Konuyu bilmiyorm ama neden nişan attınız
Aklında olmasan böyle birşey yazmaz ama seviyorsan ama asla geri dönemicek durumdaysan asla cevap verme

aileler..okadar şaçma sebeptenki aslında anlatıldıgında komik oluyor..nikah istediler babamda tek kız dugun dedı sohbetli karar kırıldı derken tekrar nikaha dönuldu sonunda bitti dedi kacalım dedı aılemı bırakıp kacmadım..sonuc bu ..

cvp verme bidaha bence...
cünkü mücadele etmemişti senin için konularını ac cok biliyorum

O zaman çözümü olmucak bir sorun değil tekrar bir araya gelme durumunuz varsa ilk bir adım atabilirsiniz

oğulları içki içiyor sarhoş oluyor onlar sohbetli düğün derdindeler

yazık olmuş doğrusu

bende 36 gun oldu her uyandıgımda aynıyım keske gecek olabılseydi..en azından hala aynı seyleri düşünebiliyoruz buda güzel.yazdım..seviyo peki neden benim için çabalamadı(

Erkekler genelde bu durumda geride kalmayı tercih eder.
Biraz kızda bitiyor iş Kaç kere bitti dediği halde ben düzeltmeye çalıştım ve şuan evliyiz iyiki çabalamışım bazı şeylere göz yummuşum onsuz olmazdı

bizde de durum aynı, bir düğün için bitmesine izin vermezdim babam bile olsa

O zaman çözümü olmucak bir sorun değil tekrar bir araya gelme durumunuz varsa ilk bir adım atabilirsiniz

ben ve adımmı gururumu kackere hice saydım anlatamam..defalarca gelmedi..devam etmedi..ama neden simdi neden..geri yazıyor.ben daha enkazdn cıkamadımkı..kızlar ev bakıyoduk bız hersey tamamdı ama bı anda bitti dedi.ve budurumdayım benden eser yok.

Dönüşün yoksa çivi çivi yi söker diyorum.

nasıl başlarsa öyle gider..
tekrar başına sarmana ne gerek var...

Eski konunu hatirliyorum hicte sacma degildi nisanlin babasinin agzina bakiyor kendinin nasil evlenecegine karar bile veremiyor sana gel kacalim demisti evlenince daha beter olur ask sevgi bir yere kadar kendine guveni olmayan herseyi babasina annesine danisan evlendikten sonra zivanadan cikiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen ne yapmak istiyorsun? öncelikle onu öğrenmek istiyorum..

benmi okadar allak bullak durumdayımkı bi yanım onu herşeye ragmen istiyor bi yanım ise görme onu diyor duyma..sogudum senden dedi bana ama hem seviyorum hem canım yanıyor..hemde fazlasıyla acıyor.

dogru diyosun sevseydi bukadar cok kaybetmeye megilli olmazdı bi insan

Sakın cevap verme bırak bittiği yerde kalsın! Eğer sana değer verseydi en başta ayrılmazdınız! Bittiği yerde kalsın

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…